Close
Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 11
    i/e regjistruar Maska e Xhuxhumaku
    Anëtarësuar
    19-11-2003
    Vendndodhja
    sopr'un'curva
    Postime
    13,379

Zbulohet pedofili më i tmerrshëm në botë

Policia kaliforniane gjatë një kontrolla banese ka gjetur një listë prej 36 000 emra fëmijësh që mund të jenë ngacmuar seksualisht

Zbulohet pedofili më i tmerrshëm në botë

Shekulli

Policia kaliforniane ka zbuluar dje fakte tronditëse gjatë një kontrolli në shtëpinë e një pedofili, i cili aktualisht ndodhet në burg. Në shtëpinë e Dean Arthur Schwartzmiller, 63 vjeç, është gjetur një listë me 36 000 emra fëmijësh, kryesisht djem, si dhe kodet që tregonin se si është abuzuar me secilin prej tyre. Sipas policisë, ky person mund të konsiderohet si një nga pedofilët më aktivë që mund të jetë parë ndonjëherë në histori. “Edhe nëse vetëm një e dhjeta e këtij numri është e vërtetë, atëherë ne kemi qindra viktima në një sërë shtetesh”, tha oficeri i policisë Cornfield. Lista e emrave është shkruar në 1360 faqe në shtatë fletore shënimesh, sipas policisë. Lista ishte e ndarë në kapituj e tituj të cilët përfshinin: djemtë bjondë, “djemtë terheqës”, “djemtë që thonë jo”, etj. Një prej fqinjëve të pedofilit rrëfeu se ajo kishte dyshuar prej muajsh- që kur Schwartzmiller kishte qirasur dy djemtë e saj 6 dhe 9 vjeç me akullore. “Pas kësaj unë u thashë atyre se ata mund të kalonin me bicikleta pranë shtëpisë së tij, por të mos hynin kurrë brenda, rrëfen zonja Thornburg. Shtëpia e pedofilit ndodhej vetëm 10 minuta larg dy shkollave fillore. Në shtëpinë e tij kishte plot gjëra argëtuese, kompjutera, printera, si dhe shije me tekila. Schwartzmiller jetonte në atë shtëpi bashke më një tjetër pedofil, Fred Everts. Edhe ky i fundit është arrestuar nga policia për pedofoli. Akuza me të cilën është arrestuar 63- vjeçari Schwartzmiller është ngacmim seksual ndaj një fëmije në shtetin e Uashingtonit, dhe pas kësaj ai u dërgua në burg në San Jose më 7 qershor. Dy pedofilët arrinin të fusnin në shtëpinë e tyre shumë fëmijë. Ata hiqeshin sikur jepnin kurse kompjuteri për fëmijët. Schwartzmiller kishte fituar besimin e shumë prindërve pasi punonte si një rinovues shtëpish. Kështu ai i ftonte fëmijët në shtëpinë e tij, i gënjente me lojëra kompjuterike dhe filma, dhe më pas i ngacmonte ata seksualisht. Mbi të kanë rënduar akuza për pedofili që në vitet 70, në shtete të ndryshme të SHBA-se, por edhe në Brazil e Meksiko kishte jetuar për ca vite. Por 30 vitet e fundit ai ka jetuar ne Kaliforni, ku mendohet se është dhe shumica e viktimave të ngacmimeve të tij.

18/06/2005
    KATEGORIA: Bota
    --- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...

---voudou.. ---

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    30-10-2004
    Postime
    705

Homoseksualizimi është bërë sot vlerë e së majtës shqiptare!

Homoseksualizimi është bërë sot vlerë e së majtës shqiptare!

Homoseksualizimi është bërë sot vlerë e së majtës shqiptare. Edi Rama në zgjedhjet vendore të shkurtit 2007, zgjodhi si imazhin e vet të fushatës hebreo-amerikanin Arthur J. Finkelstein, themeluesin dhe pronarin e kompanisë “Arthur J. Finkelstein and Associates”, që e asistoi Edi Ramën dhe PS-në në fushatën elektorale. Arthur Finkelstein, shefi i kompanisë që asistoi fushatën elektorale të Edi Ramës në zgjedhjet e fundit vendore, është një homoseksual i deklaruar, i cili në prill 2005 e pranoi publikisht që, katër muaj më parë, në dhjetor 2004, ishte martuar me mashkullin me të cilin bashkëjetonte prej një kohe të gjatë, në një ceremoni martese të zhvilluar në Massachusetts të SHBA-ve. Dhe për herë të parë për këtë gjë nuk shkroi ndonjë gazetë e çfarëdoshme por vetë gazeta “New York Times”, e cila në 9 prill 2005 botoi lajmin sensacional se hebreo-amerikani Arthur J. Finkelstein, 59 vjeç, para katër muajsh, pra në dhjetor 2004, ishte martuar në mënyrë sekrete me një mashkull disa vjet më të ri në moshë, me të cilin bashkëjetonte prej 40 vitesh, gjë të cilën Finkelstein e pranoi publikisht. Pra, z. Finkelstein bashkëjetonte që në moshën 19 vjeçare me një mashkull më të ri në moshë, pra që kur kishte filluar bashkëjetesa kishte qenë i mitur, çka do të thotë se z. Finkelstein është pedofil. Z. Finkelstein, i cili deri në momentin e bërjes publike të këtij fakti pati drejtuar fushatat elektorale të shumë politikanëve të njohur në SHBA-të dhe në Izrael, u bë një person i padëshiruar për politikanët e shquar, dhe tashmë klienti i tij politik ka mbetur Edi Rama.
    Arsyen e zgjedhjes të këtij njeriu na sugjeron një shkrim i Edi Ramës i botuar në vitin 1997, në revistën “Përpjekja” të sponsorizuar nga Fondacioni “Soros”. Në këtë shkrim Edi Rama thotë se gjatë një udhëtimi që kishte bërë jashtë vendit në fillim të viteve ’90, kishte takuar disa emigrantë shqiptarë që punonin si pederastë me pagesë në një stacion treni. Edi Rama thotë se u drejtoi pyetjen: “Po kryesisht bëni punën pasive apo aktive?”(Edi Rama, «Lule shqipo lule djalë», «Përpjekja», nr. 9, Tiranë 1997, f. 41) Njëri nga ata i përgjigjet: “E di si, ja mendoje vetë, a është më mirë ta lësh bythën aty e të fluturosh me mendje ku të të dojë ***** dhe të fusësh paratë në xhep apo të lodhesh duke shtyrë *** me **** e në fund të fundit të marrësh po ato para?!” ?”(Edi Rama, «Lule shqipo lule djalë», «Përpjekja», nr. 9, Tiranë 1997, f. 41-42) Dhe Edi Rama pasi dëgjon këto fjalë tregon se edhe vetë hyri në dilemë: «Vërtet, si është më mirë?! Përsërisja si i dehur vetmëvete teksa kthehesha për të kushedisatën herë tek mullari». ?”(Edi Rama, «Lule shqipo lule djalë», «Përpjekja», nr. 9, Tiranë 1997, f. 42) Në parantezë, këtu veteranët, që sot e propozojnë Edi Ramën për titullin “Nderi i Kombit” të shohin sesi Edi Rama tallet me dëshmorët duke perifrazuar në titull vargjet e këngës së njohur partizane “Lule Sofo, lule djalë”. Edi Rama nuk e thotë nëse e ndau atë natë “tek mullari”, dilemën « ta lësh bythën aty e të fluturosh me mendje ku të të dojë *****… apo të lodhesh duke shtyrë *** me loqe», por me siguri që kjo ka qenë e njëjta dilemë me atë që e ka torturuar mikun e vet Arthur J. Finkelstein. Për një marrëdhënie mes njerëzish që e shqyrtojnë së bashku këtë dilemë, dëshmon kjo letër sa mallëngjyese, aq edhe e dyshimtë, që Edi Rama i shkruan Blendi Gonxhes kur ky ishte në Greqi, letër që Edi Rama ka pasur kurajën kompromentuese ta botojë në librin e vet “Refleksione”: “I nderuari Gonxhe, kriza e personalitetit tim besoj se është fare e lexueshme përderisa unë po merrem me një figurë kaq të hepuar si ti. Hepimi yt që mbi të gjitha është mungesë personaliteti, sidoqoftë nuk e balancon aspak zbrazëtinë time të plotë përpara jetës… Megjithatë zotrote mos kujto se erdhi dita të jetosh kryelartë në një kohë që unë ende marr frymë mbi të njëjtën botë ku zvarritesh edhe ti”. (Edi Rama dhe Ardian Klosi, “Refleksione“, Shtëpia botuese “Albania“, Tiranë 1992, f. 163) Pas të gjitha gjasave, ky që i shkruan këto, duhet të jetë ai “që shtyn”. Edhe shoqëria civile pranë Edi Ramës duket qartë se e ka homoseksualizmin vlerë të saj. Lëvizja «Mjaft» u vu në qendër të një skandali publik vitin e kaluar kur u publikuan fotografi të një orgjie mjaftistësh, ku meshkujt ishin veshur si femra. Shefi i «Mjaft» Erion Veliaj atëherë, në një konferencë shtypi u shpreh se këto ishin party normale ku kishin marrë pjesë dhe diplomatë të huaj. Nga kjo shqiptarët kuptuan vetëm që këto gjëra janë normale për mjaftistët, që i kanë thënë mjaft edhe moralit tradicional. Sa për diplomatët e huaj pjesëmarrës, ata me siguri duhen të kenë qenë holandezë, se Holanda, «sodoma» e Europës, është ajo që financoi Lëvizjen «Mjaft» që nga krijimi i saj. Po vitin e kaluar qytetarët e Tiranës ishin shumë të indinjuar me një grup transvestitësh dhe homoseksualësh, që kur u detyruan të largohen nga gropa e Hajdin Sejdisë prapa Pallatit të Kulturës ku i bënin orgjitë deri më atëherë, kur kjo u vendos të mbyllej nga qeveria, kishin filluar t’i bënin orgjitë në qendër të Tiranës, në trotuarin e rrugës mes Pallatit të Kulturës dhe Hotel “Tiranës” duke tmerruar njerëzit që kalonin me familjet e tyre. Arrestimi i këtyre sodomianëve nga policia u bë pas protestave të mëdha të qytetarëve. Çuditërisht OJQ-të, mes tyre dhe “Mjaft”, që nuk kishin reaguar përballë protestave qytetare kundër këtyre orgjive publike, reaguan kur policia veproi për t’u dhënë fund këtyre gjërave të papranueshme. Atëherëkreu i Lëvizjes “Mjaft” Erion Veliaj, e çoi kritikën e vet për qeverinë deri në arrestimin e këtyre transvestitëve, siç bëri në një intervistë në TVA, në fillim të shtatorit të 2006, kur i pyetur për punën njëvjeçare të qeverisë, doli në mbrojtje të këtyre të degjeneruarve, duke ia atribuuar këtë veprim të policisë, të cilin e dënoi, si përgjegjësi të qeverisë dhe duke u shprehur se ky veprim do të shkaktojë protestat e organizatave ndërkombëtare në mbrojtje të homoseksualëve. Kuptohet që këto organizata do t’i informonte Lëvizja «Mjaft».
    Ndryshuar për herë të fundit nga Darius : 24-09-2007 më 18:02

OPENMINDED Maska e land
    Anëtarësuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    Toke duhet te shkruash me blu,blue,blau
    UNE JAM TI-TI JE UNE

E LA NOSTRA GIOIA CON NOI

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    30-10-2004
    Postime
    705

Edi Rama nuk e thotë nëse e ndau atë natë “tek mullari”!!!

Edi Rama nuk e thotë nëse e ndau atë natë “tek mullari”, dilemën « ta lësh bythën aty e të fluturosh me mendje ku të të dojë *****… apo të lodhesh duke shtyrë M.U.T me loqe», por me siguri që kjo ka qenë e njëjta dilemë me atë që e ka torturuar mikun e vet Arthur J. Finkelstein!
    Ndryshuar për herë të fundit nga Darius : 24-09-2007 më 18:03 Arsyeja: Perdorim i panevojshem i ngjyrave dhe i madhesise se germave

Larguar Maska e lone_star
    Anëtarësuar
    13-08-2003
    Vendndodhja
    Houston, TX
    Postime
    222
    Po ku e pati lidhjen me politiken shqiptare kjo teme e la?
    Pastaj pedofilia eshte ku e ku me homoseksualizmin.

E majta nje pederast ka, Edvin Ramen; tani ai mund te jete progresiv dhe me tendenca artistike po kjo s'do te thote se e majta e tere shqiptare e ka pervetesuar...

i/e regjistruar Maska e RTP
    Anëtarësuar
    26-03-2004
    Postime
    1,756
    Citim Postuar më parë nga lone_star Lexo Postimin
    Po ku e pati lidhjen me politiken shqiptare kjo teme e la?
    Pastaj pedofilia eshte ku e ku me homoseksualizmin.
    Eh,eh...mi more fjalet nga goja!

i/e regjistruar Maska e Endless
    Anëtarësuar
    17-08-2007
    Vendndodhja
    Shqiperi
    Postime
    5,119
    Keta njerez meritojne VARJE. Plehrat e m.u.tit,veten t'i kisha une ne dore denimet e ketyre funderinave....
    Without deviation from the norm, progress is not possible

Evidenca Maska e RaPSouL
    Anëtarësuar
    09-03-2006
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    17,464
    Se pari tema eshte lajm absurd qe nuk ja vlen te lexohet , pfffff te gerdit fare ky pedofil , me falni ne shprehje derr e jo njeri ncnc.

TOKE GEGA , na plase syt me ato "size" te madhe te fontit dhe ato ngjyrat karakteristike , te kam paralajmeruar njeher me duket qe ti permisosh pak postimet.
    Sui generis

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    30-10-2004
    Postime
    705

Zbulohet pedofili më i tmerrshëm në botë !

Citim Postuar më parë nga RTP Lexo Postimin
    Eh,eh...mi more fjalet nga goja!
    Kjo eshte Tema:Zbulohet pedofili më i tmerrshëm në botë !

Edushka Rame eshte antare i kesaj organizate !Antare ka qene edhe

lideri shpirtrore i komunistave enver hoxha!

Ata te kosoves shenoni ju ketu ne forum!
    Ndryshuar për herë të fundit nga TOKE GEGA : 25-09-2007 më 11:35

Canna-log Maska e Artson
    Anëtarësuar
    24-07-2007
    Vendndodhja
    Loading...
    Postime
    416
    36000 emra femijesh ???

Sa ka arritur ti shkruaje te tere emrat ky, u rriten ata, s'jane me femije.

P.s. Ky Toke_Gega kam vene re qe ne cdo lloj teme citon fajtor Enverin. Ma merr ne konsiderate, ti e ringjall ate duke kujtuar se i ul vlerat
    Kur jam rrethuar nga njerëz të vegjël s'ndjej madhështi, por mjerim! M.Roçi

Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Zbulohet ne tru origjina e besimit tek Zoti
    Nga _Mersin_ në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 6
    Postimi i Fundit: 11-03-2009, 07:29
  2. Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 31-01-2009, 10:11
  3. Pedofili grek "blen" 3 fëmijë shqiptarë
    Nga Davius në forumin Aktualitete shoqërore
    Përgjigje: 22
    Postimi i Fundit: 07-01-2007, 09:40
  4. Zbulohet kufoma e masakruar e adoleshentes
    Nga Humdinger në forumin Aktualitete shoqërore
    Përgjigje: 28
    Postimi i Fundit: 28-10-2006, 15:40
  5. Korrupsioni-ky virus i tmerrshem
    Nga Teddy në forumin Problematika shqiptare
    Përgjigje: 13
    Postimi i Fundit: 01-02-2006, 17:20

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •