Close
Faqja 5 prej 7 FillimFillim ... 34567 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 64
    son of eagle Maska e eri12ing
    Anėtarėsuar
    13-08-2007
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    150

Talking

Citim Postuar mė parė nga Clara Lexo Postimin
    persa i perket asaj qe the: i futen gjith adoleshentat temes
    ta dish ti se kom cunin adoleshent une, ndersa vete jom 30_vj pa i llogarit te djelat,
    He mo,qenkeni solidarizuar si jevgjit ee?!
    Une e kuptoj deshiren e zjarrte qe keni per te ber pershtypje me shkrime amatore qe mua nuk me vijne as tek maja e kokes se k..... por gjithesesi per respekt jam i detyruar te pergjigjem sepse keshtu jane normat.
    Po cfare mami je ti o Clara qe ma ke shkrujt ket postimin e fundit krejt me dialekt gabel,ca na tregon tani ketu me qe je 30 vjec... jo per gje po nese e ke cunin adoleshent i bie qe e pakta e pakt ai te jete nja 15 vjec dhe ti qe ta kesh tendin duhet ta kesh provuar qumshtin e kollodokut nja 15 vjec.
    Apo jo mo?Me korigjoni po e kam gabim....
    Sons of eagle we are and like eagles we fight in war.

son of eagle Maska e eri12ing
    Anėtarėsuar
    13-08-2007
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    150

Arrow

Citim Postuar mė parė nga KozyShack Lexo Postimin
    pa-parat shkruhet bashke. jo vetem i trashe, por dhe analfabet.
    O shoku,deri ne tani ti po me dukesh me fresku nga te gjithe!
    Po une nuk po bej drejteshkrim ne fletoren e detyrave te shtepise te gjuhes shqipe ketu,une thjeshte postoj nje mendim qe edhe nese bej ndonje gabim s'ka ndonje problem pasi nuk ka vene njeri kushte ketu e aq me teper qe shkruaj dhe shpejt...
    Nejse ka mundesi te futesh tek ndonje teme tjeter ku mund te kontribuosh se ketuje out!!!
    Sons of eagle we are and like eagles we fight in war.

Evidenca Maska e RaPSouL
    Anėtarėsuar
    09-03-2006
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    17,464
    Po per cka tjeter ti shpenzojne ?? Mend skemi per te investuar ne gjera me te vlefshme , keshtu qe veshja na duket interesante
    Sui generis

Bl3®i Maska e Bl3ri
    Anėtarėsuar
    06-01-2006
    Vendndodhja
    Tetove
    Postime
    1,277
    Derisa fitojne vet pse mos harxhojne.
    Plumbi qe nuk vret, t'bon ma t'fort /

ssdwcdcee Maska e SENSUALI_TR
    Anėtarėsuar
    01-02-2007
    Vendndodhja
    Ne vendin ku Extremet i kalojne kufijte e imagjinates
    Postime
    277
    Shpenzojne Sepse Shqipetaret E Kane Fiksim Ne Thonjza Te Prishin Lek Pa Kufi Edhe Nese Kane Te Ardhura Jo Te Mjaftueshme Prape Ekziston Mania Per Prishjen E Lekeve Pa Karar
    * Jeta ėshtė Mundėsi, Pėrfito nga Ajo*

.... ...
    Anėtarėsuar
    30-01-2005
    Postime
    4,049
    Nga njera ane, teorikisht, kemi te bejme me ekonomi te lire tregu. Dmth secili/secila do harxhoje sa te doje per cfare te doje. Nqs nuk do kishin nuk do harxhonin. (Nuk eshte zhvilluar sistemi i kredise qe te futen ne borxh ne mase shqiptaret per t'u veshur.) Pastaj te mos shihet Tirana, apo qytete te tjera te medha. Ne zonat/qytetet ku qarkullojne me pak leke, ndryshimi ne veshje eshte i theksuar.

Nga ana tjeter, kemi te bejme me dukurine "si vishen" shqiptaret. Po flas per femrat, se meshkujt pak a shume, kush me shume, kush me pak, njesoj vishen.
    Per mendimin tim, le per te deshiruar. S'po flas per sasine, por per cilesine. Dhe cilesia, jo e matur nga "firmato" apo "jo firmato" "gabi" apo "arixhiu". Nuk merrej vesh nese keto femra po shkonin ne disko apo ne pune/shkolle/kafe.
    Jetoj ne NY, dhe kam levizur dhe neper Europe (France, Itali, Greqi.) Me dy kile tualet ne plazh, dhe ne maje te takave vetem ne Shqiperi kam pare.

Komenti im eshte thjesht observim pa deshiruar te bej moral.

Citim Postuar mė parė nga eri12ing Lexo Postimin
    Perse gjith ky sforcim ku ende diskutohen nevoja te tjera jetike,perse ky mentalite i shtrember,perse duhet cuditerisht qe per nje te dale nga blloku femra te kthehet ne nje klloun i patinuar nga boja dhe veshja per te vene kujen

Mirepo kjo eshte nje semundje qe ka zene rendom vendet e europes lindore dhe mendoj se do te duhet kohe qe te sherohemi nga mentaliteti "fshataresk".
    Blej rroba edhe vishu dhe ti, cke qe shan te tjeret?? Secili blen cti doje qejfi, femrat per kte pune jan per tu vesh, ju pelqejn rrobat e bukura edhe cdo gje tjeter qe ka te beje me bukurine.. cke qe i shan??

Pse te patinuara, e ke shum gabim.. femrat i kemi yje kot i shan.. apo ngaqe ke ardh ndonjeher ne tirane edhe sta kan len, ndaj i ke marr inat!!?? Le te vishen si te duan le te shpenzojne sa te duan, shyqyr qe u erdhi dita te vishen bukur se kan kaluar 45 vjet komunizem, apo edhe tani sdoni ti lini te vishen femrat??

Femrat ne shqiperi jan nder me te vuajturat ne bote jan rrit me 100 halle.. ju edhe per tu vesh sdoni ti lini... pfff te patinuar edhe njerez fallco jeni juve, jo femrat ne tirane... femrat ktu i kemi si kukulla cdo femer shqiptare eshte bukuri ne vete.

plasni nga inati.

i/e regjistruar Maska e Endless
    Anėtarėsuar
    17-08-2007
    Vendndodhja
    Shqiperi
    Postime
    5,119
    Citim Postuar mė parė nga Morning star Lexo Postimin
    Blej rroba edhe vishu dhe ti, cke qe shan te tjeret?? Secili blen cti doje qejfi, femrat per kte pune jan per tu vesh, ju pelqejn rrobat e bukura edhe cdo gje tjeter qe ka te beje me bukurine.. cke qe i shan??

[Pse te patinuara, e ke shum gabim.. femrat i kemi yje kot i shan.. apo ngaqe ke ardh ndonjeher ne tirane edhe sta kan len[/B], ndaj i ke marr inat!!?? Le te vishen si te duan le te shpenzojne sa te duan, shyqyr qe u erdhi dita te vishen bukur se kan kaluar 45 vjet komunizem, apo edhe tani sdoni ti lini te vishen femrat??

Femrat ne shqiperi jan nder me te vuajturat ne bote jan rrit me 100 halle.. ju edhe per tu vesh sdoni ti lini... pfff te patinuar edhe njerez fallco jeni juve, jo femrat ne tirane... femrat ktu i kemi si kukulla cdo femer shqiptare eshte bukuri ne vete.

plasni nga inati.
    Me then te drejten ate mendova dhe une kur postova ne fillim te kesaj teme!lol
    Without deviation from the norm, progress is not possible

Juventini Maska e EkOnOmIsTi
    Anėtarėsuar
    22-05-2005
    Vendndodhja
    Pse Do Vish Dhe Ti ?
    Postime
    2,406
    seshte e vertet
    mendoj se si ne cdo vend tjeter dhe shqiptaret shpezojn aq sa duhet per veshjen
    S |< R /\ p /\ |_ |
    Skrapali.Babuc.Pianec.Do.Me.Se.Kam.Sa.Te.Duash

Interist deri ne vdekje Maska e kleo_al
    Anėtarėsuar
    13-02-2007
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    127
    Punen e bejm dhe paguhemi per ate qe bejm kshu qe shpenzojm.Pastaj te gjithe e dine qe kemi lind per qef
    Cke qe zgerdhihesh,doren pse e tund,kjo mendja ime,per ty nuk shkon kerkund

Faqja 5 prej 7 FillimFillim ... 34567 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Kėpucė dhe Sandale
    Nga Enola nė forumin Bukuri dhe estetikė
    Pėrgjigje: 674
    Postimi i Fundit: 14-07-2014, 05:40
  2. Paratė e fushatės, TIA: Partitė fshehin financuesit e tyre
    Nga [Perla] nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 6
    Postimi i Fundit: 18-06-2009, 08:44
  3. Pėrgjigje: 46
    Postimi i Fundit: 01-04-2009, 05:40
  4. Filluan sprovat dhe diskriminimet
    Nga ORIONI nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 11
    Postimi i Fundit: 04-11-2006, 11:04

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •