Postuar mė parė nga
Endless
Ne radhe te pare mos i ekzagjero gjerat,se jo te gjitha vajzat qe dalin ne bllok patinohen nga koka te kemba,se ketu po jetojme dhe ajo nuk eshte e vertete.Ka dhe na ato qe thua t'i po jane ne pakice jo shumice,te pakten per mendimin tim.
Po pastaj ca mendon t'i se kur del femra per nje kafe,apo per nje pub duhet te vishet e mbuluar me callme nga koka te kemba,shume mire bejne qe vishen sexi dhe ekstravagante kur dalin ne bllok,jam dakort qe neper shkolla dhe institucione te vishen sa me thjeshte dhe t'i pershtaten ambjentit,po ju kur dalin per t'u defryer,se ''evinementet'' qe t'i permende me siper per nje vajze qe jeton ne Shqiperi keto jane,kaq variacione te ofron Tirana,po te prisnin ato ndonje ''evinement'' nga ato qe the zotrote,i binte mos te visheshin kurre ekstravagante! Pastaj,nuk e di ku ke jetuar t'i,po ne Greqi ku kam qene une per disa vite,dhe atje femrat keshtu visheshin kur dilnin per kafe ose per club.Per mendimin tim s'ka asnje gje te keqe te duash te mbash veten,dhe per te mbajtur veten nje nga kriteret eshte veshja me shije,mua me pelqene shume per veten time te vishem sa me mire,thjeshte kjo me ben te ndihem mire dhe me te sigurte ne vete.Dhe mos i kritiko adoleshentet,pse ata kerkojne keto kushte,kur atyre nuk mund t'i plotesohen.Se ata jane ne nje moshe qe kane nevoje per vemendje dhe per t'u integruar sa me shume ne shoqeri,ata nuk munde te gjykojne dot si nje i rritur,prandaj quhen adoleshente. Per mendimin tim ai qe duhet kritikuar eshte ''shteti'' jone,qe nuk i ekuilibron gjera midis standartit te jeteses dhe rrogave,ne c'do lloj aspekti,si te ushqimet deri te rrobat etj.Dhe tregetaret e rrobave ja valojne nga 1 leke qe i marrin rrobat duan t'i shesin 5,ku kjo nuk ka llogjike,vetem ne Shqiperi ndodhin keto,qe te duash te fitosh 5 fishin e mallit qe ke blere!!
Krijoni Kontakt