Close
Faqja 6 prej 14 FillimFillim ... 45678 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 60 prej 135

Tema: Mentaliteti.

patriot Maska e shoku_tanku
    Anėtarėsuar
    18-09-2006
    Vendndodhja
    Tiranė
    Postime
    3,395
    Citim Postuar mė parė nga land Lexo Postimin
    Meqenese,une jam nje tip qe sme pelqen borxhi "komplimentat" qe me bejne une i kthej mbrapsht.
    PS.Shikoje" komplimentin" e me siperm,kur me quan me ironi"dashamirese"Kristofor land kolombi"....pra sy per sy e dhemb per dhemb,e thote dhe bibla
    Nuk ka ironi dashamirese,ka ose ironi,ose dashamiresi...emertimi i mesiperm te cilin ta vendosa une' dhe jo DI_ANA ishte nje dashamiresi e zhveshur nga c'faredolloj ironie,te du fort mor plak se je cun i zgjut..ti ku ta gjesh te krahasohesh me nje figure te tille..per me teper,po ta veresh me vemendje,te kam dhuruar privilegjin e atesise se Kristofor Kolombit..

OPENMINDED Maska e land
    Anėtarėsuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    Di Ana me vjen keq qe tema jote devijoi,por ajo devijoi pikerisht kur filluan,jo me te diskutojne per temen(e cila eshte interesante)por me ironi personale kunder antareve te tjere,kjo verteton ate te cilen dhe mentaliteti nuk mund te pergjithesohet,ne te gjithe jemi te ndryshem,dikush i mendon gjonat,me kryetare kooperativash,sekretare rinie etjetj shume te tjere jo,tutti siamo diversi e uguali,pik
    UNE JAM TI-TI JE UNE

E LA NOSTRA GIOIA CON NOI

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    12-07-2006
    Vendndodhja
    tirane
    Postime
    856
    land, tanku eshte nje nder me te ekuilibruarit ketu, nuk para fyen, e ke keqkuptuar

Ngelem unė! Maska e DI_ANA
    Anėtarėsuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    Citim Postuar mė parė nga land Lexo Postimin
    ....,tutti siamo diversi e uguali,pik

Tutti siamo diversi e uguali.....shume e vertete!
    Ndoshta po te ishim te njejte,jeta nuk do na jipte kuptimin e gjerave negative,ndoshta mund te ishte nje bote teper me e mire se kjo e sotmja,ndoshta do te ishim me te lumtur,ndoshta jo!
    Nje enigme e pazgjidhur ne mendjet tona!
    Kuptimi i kesaj thenieje eshte teper i drejte ne llogjiken tone,po jo te gjithe e kuptojne tamam thelbin e saj dhe jo te gjithe veprojne sipas saj...
    Kjo eshte bota dhe se kemi te drejten e ndryshimit,pasi jemi thjesht kalimtare te saj.
    "Carpe Diem"

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    12-07-2006
    Vendndodhja
    tirane
    Postime
    856
    Shume vajze e sjellshme kjo Diana.

OPENMINDED Maska e land
    Anėtarėsuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    Citim Postuar mė parė nga engjellorja Lexo Postimin
    Shume vajze e sjellshme kjo Diana.
    Clever and pretty girl at the same time
    UNE JAM TI-TI JE UNE

E LA NOSTRA GIOIA CON NOI

i/e regjistruar Maska e Dorontina
    Anėtarėsuar
    22-09-2006
    Vendndodhja
    "In your dreams making you happy"Nese e ke humb dashurin e ke humb aryen e jetes, nese ende se ke gjet ke arsye te jetojsh "
    Postime
    3,488
    Citim Postuar mė parė nga jesu Lexo Postimin
    Te informoj se ky mentalitet vazhdon akoma dhe sote, nderhyn ne vendimet e te tjereve.

Sivjet kur isha ne shqiperi, nje komshia ime ka patur nje relacion ne nje moshe te pjekur mund te them dhe e shoh mese normale kete, por fatkeqsisht ky relacion deshtoi dhe asaj i ka ngalur ''njolla'' e mentalitetit shqiptar.
    Imagjino qe sishte as e fejuar apo e martur dhe u nda, thjeshte nje lidhje.
    Dhe sa perona qe inereson te njihen me te, pyesin lagjen se cfar vajze ka qene(per te qeshur kjo gje) dhe njerzit e lige qe skane pune e skan me cte meren profesioni i tyre eshte gjykimi dhe thashethemei i trasmetojne keto te thena duke e bere qimen trra. Dhe ajo vajze ska krijur jeten e saje sepse ka ndikur ky (mentalitet i qelbur). Me vjen kaq keq per keta njeres qe perjetojne kete drame te shoqerise shqiptare, cdo kushe nga ne ka te drejte te deshtoj ne jete, pos deshtuam nuk mesojme.

Keshtu qe ky mentalitet vazhdon te mbijetoj ne shoqerine shqiptare...
    keto mentalitete jan gjithku edhe ne shoqerit me te civilizuara por, ka nji dallim.kur i thu dikujt qfar pune ke ti me jeten time , mu ste permend kush .keto jan edhe ne Ks njerzit skan pune e shkrujn gazeta orale.Mentaliteti shkon deri ku i len njerzit me folź .duhet me ju thy nga nji dhemb ....tani kan veshtirsi te hajn edhe te flasin.sa njerz te qoroditur kur fati e pa fati i vjen sejcilit te dera edhe ne shtepi.por jo ne kohź te njeta.thon ai qe qesh i fundit qesh me se miri, po edhe ne fillim asht mirź me qesh,po me se miri asht me qesh me te gjitha fatet e shu fatkeqsit.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Dorontina : 29-09-2007 mė 12:30
    "Msyja Henes po smujte me u ndal ne Hene,mbi yje ateron gjitsesi" ....

i/e regjistruar Maska e amaro
    Anėtarėsuar
    21-02-2003
    Vendndodhja
    NenToke
    Postime
    242
    dia-na DUhET T Jet pak -late- bionde dhe shume e nxehte per ket arsye mentali8i lagjes (vjeter) e ka lodh pa mase, duke fillu nga shitsi bananeve qe i bertet te veshi ( me tingull 3nt) sa here qe i kalon para dia-na ( haaaaaaaaaaaajde banane, naaaaaaaa bananeeeeeee) e deri tek xxshoqja e bankes qe ka pas ne klasen e 8 ( ka mundesi te jete brune kjo shoqja qe eshte martu qe ne gjimnaz dhe ka 3 kalamoj, tparin e kabo qe ne fejese , te dytin muajin e mjaltit tek Stones of Kavaja ( durres) , dhe te tretin qe e ka bo para se te zbriste Dia-na nga air france tarifa ekonomike ) qe e mush me thuma sa here qe e shef tek hyrja pallatit (xhelozohet ), etj. etj. 1 gjo eshte e vertete qe lagja ka mentalitet Di-ana ,presioni lagjes eshte i vertete ne shqiperi sidomos kur ti nuk je pjese e ksaj organizme qe punon me bukur se OKB.
    Keto qe kam sh-krujt nuk jon mendimet e mia. di-ana. asgjo P.E.R.S.O.N.A.L.E.
    Thjesht mkishte marre malli per thash-dhe-them lagje
    Money Makes Man act Funny

Ngelem unė! Maska e DI_ANA
    Anėtarėsuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    Amaro teper interesant ky shkrimi yt dhe teper parashikues!!!!!
    Paske talent teper te vecante...
    Po do te ishte mire tju permbaje pak temes dhe jo profilit tim!

flm per mirekuptimin
    "Carpe Diem"

patriot Maska e shoku_tanku
    Anėtarėsuar
    18-09-2006
    Vendndodhja
    Tiranė
    Postime
    3,395
    Citim Postuar mė parė nga amaro Lexo Postimin
    dia-na DUhET T Jet pak -late- bionde dhe shume e nxehte per ket arsye mentali8i lagjes (vjeter) e ka lodh pa mase, duke fillu nga shitsi bananeve qe i bertet te veshi ( me tingull 3nt) sa here qe i kalon para dia-na ( haaaaaaaaaaaajde banane, naaaaaaaa bananeeeeeee) e deri tek xxshoqja e bankes qe ka pas ne klasen e 8 ( ka mundesi te jete brune kjo shoqja qe eshte martu qe ne gjimnaz dhe ka 3 kalamoj, tparin e kabo qe ne fejese , te dytin muajin e mjaltit tek Stones of Kavaja ( durres) , dhe te tretin qe e ka bo para se te zbriste Dia-na nga air france tarifa ekonomike ) qe e mush me thuma sa here qe e shef tek hyrja pallatit (xhelozohet ), etj. etj. 1 gjo eshte e vertete qe lagja ka mentalitet Di-ana ,presioni lagjes eshte i vertete ne shqiperi sidomos kur ti nuk je pjese e ksaj organizme qe punon me bukur se OKB.
    Keto qe kam sh-krujt nuk jon mendimet e mia. di-ana. asgjo P.E.R.S.O.N.A.L.E.
    Thjesht mkishte marre malli per thash-dhe-them lagje
    Kjo eshte pikerisht nje nder ato jashteshqitjet e zakonshme te mentalitetit te lagjes tone...nenprodukt interesant do te thosha...edhe fabrikat me ne ze te pesticideve do ti kishin zili helmerat qe prodhon kjo lloj organizme..Lum ai qe ka fituar imunitet dhe mjere ai qe vazhdon te ndikohet nga keto lloj helmerash...per fat te keq..."mjere" ne kete rast i takon nje perqindieje goxha te konsiderueshme.

Faqja 6 prej 14 FillimFillim ... 45678 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •