Close
Faqja 5 prej 14 FillimFillim ... 34567 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 135

Tema: Mentaliteti.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    12-07-2006
    Vendndodhja
    tirane
    Postime
    856
    Citim Postuar mė parė nga shoku_tanku Lexo Postimin
    Ke plotesisht te drejte...ta them me pasterti,me pelqenin me teper ata burrat e atehershem se sa keto manekinat e sotme

OPENMINDED Maska e land
    Anėtarėsuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    Citim Postuar mė parė nga shoku_tanku Lexo Postimin
    Ke plotesisht te drejte...ta them me pasterti,me pelqenin me teper ata burrat e atehershem se sa keto manekinat e sotme
    Pse,te pelqejne burrat ty shoku tanku?
    UNE JAM TI-TI JE UNE

E LA NOSTRA GIOIA CON NOI

OPENMINDED Maska e land
    Anėtarėsuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    Citim Postuar mė parė nga engjellorja Lexo Postimin
    Ti po,ke te drejte qe te pelqejne burrat
    UNE JAM TI-TI JE UNE

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    12-07-2006
    Vendndodhja
    tirane
    Postime
    856
    lexo me lart land
    mos perto

OPENMINDED Maska e land
    Anėtarėsuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    Citim Postuar mė parė nga DI_ANA Lexo Postimin
    Cuditerisht i habitshem shpjegimi yt midis ksenocentrizmit dhe ksenofobise!
    Per kuriozitet desha te dija realisht mendimin tend mbi kete teme,nuk te kuptoj pasi ti bie ne kontradite me ato qe thua ne fillim e ato te fundit!
    Ti qenke asnjeanes dhe si i tille e paske shume te lehte gjykimin,po a mendon ti ne te vertete qe ke te drejte ti dhe vetem ti?!
    Ne cfare tipologjie karakteri e fut ti veten tende?
    Te zombit nuk para e kerkojme sherimin,po te njerezimi po,sepse jemi humane dhe prej kesaj ndryshojme nga kafshet..
    Ilaci me i mire besoj se eshte mirekuptimi te njeri tjetri,mbeshtetja,miqesia....po me shume prej tyre shikimi dhe pranimi i nje te vertete sado e hidhur qofte!
    Dhe kjo e vertete ne vendin tone ekziston dhe nuk jam aspak e te njejtit mendim me ty...perendimi ka te metat e tij,po a nuk e ke kuptuar qe ne Shqiperi ai lloj civilizimi qe eshte jashte mundohet te kopjohet me anen e degjenerimit,ambicjes dhe perfitimit ne kurriz te te tjereve.
    Po mbase ndarjet jane me te pakta,dhe ke te drejte....po desha te te pyes qe a te duket se duhen ne te vertete????
    Apo thjesht nuk duan te ndahen pasi ekziston nje mentalitet i prinderve per nje familje qe nuk duhet te prishet kurre?
    Une personalisht do zgjidhja te jetoja ne harmoni me dike dhe jo thjesht per tju nenshtruar nje ligji jo te drejte ku ne te cilen lejohet tradhetia,nje e dashur menjane dhe ku ne te cilen familja eshte "e shenjte"!!!
    E para,Zombi nuk eshte kafshe,por eshte nje antare me inteligjence te jashtezakonshme e forumit tone(keshtu qe kij kujdes ke fyen)e dyta,sa me shume ti shmangesh pergjithesimet aq me mire eshte,e treta,une jam me edukate kiss ne faqe
    UNE JAM TI-TI JE UNE

Ngelem unė! Maska e DI_ANA
    Anėtarėsuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    Citim Postuar mė parė nga land Lexo Postimin
    Ti po,ke te drejte qe te pelqejne burrat
    Me vjen keq po prisja dicka me te te matur nga ty dhe jo dicka ironike dhe fyese ndaj te tjereve!
    E respektoj mendimin tend mbi kete teme po do te desha qe kjo teme mos kthehet ne kete qe eshte kthyer,jemi te rritur dhe kemi te drejten e shprehjes dhe debatimit duke perdorur llogjiken dhe aspak ofendimin..

Flm per mirekuptimin
    "Carpe Diem"

Anėtarėsuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    E para,Zombi nuk eshte kafshe,por eshte nje antare me inteligjence te jashtezakonshme e forumit tone(keshtu qe kij kujdes ke fyen)e dyta,sa me shume ti shmangesh pergjithesimet aq me mire eshte,e treta,une jam me edukate kiss ne faqe

Me fal po jemi keqkuptuar,nuk desha te fyeja dike qe qenka anetar me kete emer,sinqerisht!
    Mendova se fole per zombit si nje krijese pas vdekjes...
    I kerkoj te falur kesaj anetareje dhe me vjen keq per keqkuptimin.
    "Carpe Diem"

patriot Maska e shoku_tanku
    Anėtarėsuar
    18-09-2006
    Vendndodhja
    Tiranė
    Postime
    3,395
    Pse,te pelqejne burrat ty shoku tanku?
    Qenke shume djale i zgjuar land!Jam i sigurt se po te kishe jetuar ne epoken e grave burra' qe e benin malin brezare,do te te kishin bere me patjeter ndonje sekretar rinie,rrethi,partie,kryetar koprative apo ku e di une se c'tjeter...ke te ardhme plako...

OPENMINDED Maska e land
    Anėtarėsuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    Citim Postuar mė parė nga DI_ANA Lexo Postimin
    Me vjen keq po prisja dicka me te te matur nga ty dhe jo dicka ironike dhe fyese ndaj te tjereve!
    E respektoj mendimin tend mbi kete teme po do te desha qe kjo teme mos kthehet ne kete qe eshte kthyer,jemi te rritur dhe kemi te drejten e shprehjes dhe debatimit duke perdorur llogjiken dhe aspak ofendimin..

Flm per mirekuptimin
    Meqenese,une jam nje tip qe sme pelqen borxhi "komplimentat" qe me bejne une i kthej mbrapsht.
    PS.Shikoje" komplimentin" e me siperm,kur me quan me ironi"dashamirese"Kristofor land kolombi"....pra sy per sy e dhemb per dhemb,e thote dhe bibla
    UNE JAM TI-TI JE UNE

Anėtarėsuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    Meqenese,une jam nje tip qe sme pelqen borxhi "komplimentat" qe me bejne une i kthej mbrapsht.
    PS.Shikoje" komplimentin" e me siperm,kur me quan me ironi"dashamirese"Kristofor land kolombi"....pra sy per sy e dhemb per dhemb,e thote dhe bibla
    Nuk mbaj mend te kem bere nje kompliment te tille.....lexo pak me mire te lutem!!
    "Carpe Diem"

Faqja 5 prej 14 FillimFillim ... 34567 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •