Close
Faqja 8 prej 14 FillimFillim ... 678910 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 71 deri 80 prej 135

Tema: Mentaliteti.

Citim Postuar mė parė nga xfiles Lexo Postimin
    Mos u tall me ndjenjat e te tjereve.
    Nuk tallem me asnjeri unė.

Thjesht i ktheva njė pėrgjigje tė asaj qė e nderuara Diana kishte thėnė, asgjė mė teper nuk shtova.

Ps : E njoh shume mė mirė se ty xfiles ok. Nuk ka nevojė per avokat mbrojtės Diana, sepse i jep vetė zgjidhje.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Citim Postuar mė parė nga ShocK Lexo Postimin

Thjesht i ktheva njė pėrgjigje tė asaj qė e nderuara Diana kishte thėnė, asgjė mė teper nuk shtova.

Ps : E njoh shume mė mirė se ty xfiles ok. Nuk ka nevojė per avokat mbrojtės Diana, sepse i jep vetė zgjidhje.
    me fal atehere, jam keqkuptuar.

Ngelem unė! Maska e DI_ANA
    Anėtarėsuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    Ndoshta ta kanė infektuar personat qė ke ndejtur ne Shqipėri kete virus!

Tema ime nuk eshte aspak personale dhe nuk e kuptoj kete lloj nderhyrje qe ti ben.
    Me te tjeret mos u tall dhe sa per infektim di ku te shkoj per tu sheruar,sepse vaksinat dhe ilacet i nderuar ekzistojne...
    "Carpe Diem"

Anėtarėsuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874

Te bej te ditur qe ne shkruajme ne nje forum shqiptar ku ne te cilin ndajme mendimet dhe opinionet tona dhe ne asnje menyre nuk e bejme kete ne menyre qe te ulim te tjeret po thjesht diskutojme me anen e debateve...
    Ti i nderuar nuk je qendra e botes dhe ne temen time mesa di une seshte permendur emri yt,atehere nqs do te japesh mendimin tend ti jepe,po jo te tallesh ketu dhe te ulesh te tjeret...
    Ti smund te njohesh njerezit,mundohu me mire te njohesh vetveten!!!!!!!!
    "Carpe Diem"

Anėtarėsuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    Citim Postuar mė parė nga xfiles Lexo Postimin
    me fal atehere, jam keqkuptuar.
    Flm per mbeshtetjen tende dhe mendoj se nuk ke pse kerkon falje te askush,thjesht per faktin qe dhe nje mendim ne lidhje me nje teme..

respekte xfiles
    "Carpe Diem"

i/e regjistruar Maska e Endless
    Anėtarėsuar
    17-08-2007
    Vendndodhja
    Shqiperi
    Postime
    5,119
    Te kerkosh falje kur ndihesh se ke bere dicka te gabuar,nuk eshte gje e ulet,por thjesht tregon fisnikerin e atij personi.Dhe une e them me plote gojen se xfiles eshte shume cun fisnik dhe inteligjent,dhe kam krijuar respekt per te.
    Without deviation from the norm, progress is not possible

Audio Engineer Maska e KACAKU
    Anėtarėsuar
    22-04-2002
    Vendndodhja
    Athine
    Postime
    599
    Diana.
    Mos u jep rendesi njerezve qe as qurret nuk meritojne t'u hedhesh se po me beka pershtypje reagimi yt ndaj ca posteve ketu teper te kota nga ca persona qe si te ekzistojne e si te mos ekzistojne shoqerise nuk i krijohet asnje ndryshim.
    Ca rri o e uruar merresh me poste ketu duke u perpjekur t'u japesh mend njerezve qe jane nja 200 vjet mbrapa ne fondamentalizem total.
    Kurr i shikon te tjeret te gerricen kjo nuk do te thote qe duhet t'u japesh edhe rendesi, leri te llapin majtas djathtas se nuk kane me se merren, me vjen cudi qe ti e vret mendjen shume e ke bere te lumturohen tipa qe lumturine e gjejne vetem ne forum, se ne jeten e perditeshme jane definitivisht te deshtuar.
    Nje keshille ke nga mua, mos bjer ne nivelin e tyre dhe kuptoje mire kete!

automotive Maska e ClaY_MorE
    Anėtarėsuar
    16-05-2004
    Vendndodhja
    Deutschland
    Postime
    4,456
    Ai mentalitet qė ju pėrmendi, se ekziston nė Shqipėri dashur pa dashur po krijohet nė kėtė temė. Mjafton tė lexosh disa nga postimet e bėra nė kėtė temė.
    Jeta ime, mban emrin e saj..

Citim Postuar mė parė nga KACAKU Lexo Postimin
    Diana.
    Mos u jep rendesi njerezve qe as qurret nuk meritojne t'u hedhesh se po me beka pershtypje reagimi yt ndaj ca posteve ketu teper te kota nga ca persona qe si te ekzistojne e si te mos ekzistojne shoqerise nuk i krijohet asnje ndryshim.
    Ca rri o e uruar merresh me poste ketu duke u perpjekur t'u japesh mend njerezve qe jane nja 200 vjet mbrapa ne fondamentalizem total.
    Kurr i shikon te tjeret te gerricen kjo nuk do te thote qe duhet t'u japesh edhe rendesi, leri te llapin majtas djathtas se nuk kane me se merren, me vjen cudi qe ti e vret mendjen shume e ke bere te lumturohen tipa qe lumturine e gjejne vetem ne forum, se ne jeten e perditeshme jane definitivisht te deshtuar.
    Nje keshille ke nga mua, mos bjer ne nivelin e tyre dhe kuptoje mire kete!
    Mbase po ngatarron personat. Mesa shoh je si ata personat qe i ke perkufizuar si te lumtur ne forum e te dėshtuar ne jetė reale. Ben mirė ti permbahesh temes pasi nuk tė ka vendosur njeri te gjykosh tė tjerėt.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga ShocK : 11-10-2007 mė 08:16

Citim Postuar mė parė nga DI_ANA Lexo Postimin
    Te bej te ditur qe ne shkruajme ne nje forum shqiptar ku ne te cilin ndajme mendimet dhe opinionet tona dhe ne asnje menyre nuk e bejme kete ne menyre qe te ulim te tjeret po thjesht diskutojme me anen e debateve...
    Ti i nderuar nuk je qendra e botes dhe ne temen time mesa di une seshte permendur emri yt,atehere nqs do te japesh mendimin tend ti jepe,po jo te tallesh ketu dhe te ulesh te tjeret...
    Ti smund te njohesh njerezit,mundohu me mire te njohesh vetveten!!!!!!!!
    Mė duket se kam edhe unė te drejtėn te postoj apo jo.
    Ishte njė mendim i imi edhe asgjė me tepėr OK.

Kurse ato qė po tentojnė tė mė tallin mua po e nxjerrin kokėn si "ky" qė ka postuar me lart. Kjo ishte pa lidhje me temėn... por duhet ta ktheja kėtė pėrgjigje sepse dashje pa dashje disa antar apo antare te forumit po kthejnė disa pėrgjigje pa e ditur se kė ofendojnė.
    S'po ofendoj asnjė, s'po paragjykoj asnjė, thjesht bėra njė postim.

Ps : Mali me malin nuk takohet, kurse njerėzit takohen nje ditė!

Faqja 8 prej 14 FillimFillim ... 678910 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •