Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 6

Prezantimi i Regjizorit

Vertet bukur dhe interesant iu pershendes te gjithve!
    Ka disa dite qe shikoj disa tema ne Forumin shqiptar dhe shume me kane lene pershtypje, iu pershendes te gjitheve, vecanerisht nenforumin; PARANORMALE.., e ne vecanti DARIUS' in...
    thx,
    B.
    Prishtinė:

mire se erdhe THRILLER. edhe une dua te shtoj, se temat te cilat shkruhen (postohen) ne paranormale, jane shume te vecanta dhe te nje niveli te lart dhe une i pershendes te gjith, ne vecanti Darius... dhe dua te shtoj se shume njerez ne kohe te fundit i kam orjentuar, ne kete, nenforum.
    ciao.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    05-10-2004
    Vendndodhja
    Greqi
    Postime
    1,599
    Mire se Erdhe.

Ma®seli Maska e JaCk_DaniELs
    Anėtarėsuar
    17-05-2002
    Vendndodhja
    As Vet Se Di
    Postime
    923
    Mire se erdhe po shum shkurt presantimi
    Kalofsh bukur midis nesh.

"Marseli"
    E kam tė vėshtirė tė gjykoj tė tjerėt , por tė tjerėt e kan tė vėshtirė pėr mos mė gjykuar mua.....

In GoD We TrUsT !!! Maska e SaS
    Anėtarėsuar
    28-11-2005
    Postime
    2,792
    mire se erdhe ne forumin shqiptar edhe ia kalofsh sa me mire ktu midis nesh !!! gjithe te mirat edhe njehere
    YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...

YaSmiN, JACk DaniELs, SaS, falemnderit shume per pritjen! Po eshte e pamundur me kaluar keq me njerz kaq te bukur si Ju...IU pershendes, nga zemra dhe iu uroj gjtiha te mirat ne Jete...
    A eshte e vertete JAck qe ishte prazantimi shume i shkurter, me kete rast dua ta zgjeroj edhe pak...
    Une jetoj ne Prishtine kam studiuar dramaturgjine dhe regjine e filmit, punoj ne Radio TV e Kosoves. pasioni im eshte Filmi, zaknisht ne kohe te fundit Dokumentari, sepse vendi , ketu hyne edhe Shqiperia dhe Kosova, jane vende, ku then figurativisht dhe nese bejme nje komperacion, siq ka Nafte ne vendet e lindjes se mesme , ketu tek ne ka tema per dokumentar, te cilat tema jane te jashtezakonshme, per syte e njerzeve e vecanerisht,er europian , amerikan etj etj..
    FAtkeqesia e madhe eshte se justifikimet,q e behen ketu nga instiucionet perkatese, jane tmerresht te dobta, joprofesionale dhe thene thjesht, qe 6 vite qe merna intenzivisht me ket pune, jam shume i deshpruar, ngase ne pergjithesi kam vrejtur tek njerzit( shqiptaret, kosovaret) jane shume te painteresuar, per te ndihmuar, bile bile shkon puna deri aty; jo qe nuk ndihmojne por thene thjesht pengojne....(PSE???!!!)sigurisht e keni verejtur edhe ju, se njeriu yne ka gjelozi te semure, ur dikush bene dicka te bukur dhe mandej (sponatnisht, apo qellimisht) krijote nje klan i improvizuar per te te penguar...
    Dhe me kete konsideroj, leje qe mungon baza materiale, per te punuar dicka , ne kete rast film dokumentar, apo te luajtur, por edhe moralisht, krijohen kto klane clane, te cilat PENGOJNE!!!! Besoni se kto i kam perjetuar dhe i perjtoj, edhe pse deri tani i kam punuar me shume se 160 dokumentare te ndryshme, ( reportazhe, emisione te natyrave te ndryshme)...
    4 filma te metrazhit te shkurter dhe 3 shfaqje teatrale...
    Me vjene shume mire edhde nje here qe tani jemi ne kontakt dhe mund te bisedojme per shuem gjera dhe sa dopak te kontribojme ne ate, qe ne gjeneratat qe vijne, te pastrohen kweto gjera te semura...
    me shume nuk po shkruaj, rreth prezantimeit s epse ketu e bera nje lloj prezantimi duke komentuar etj etj... pro sigurisht pak a shume neper mes kesaj e zbulova nje grimce dhe boten time,....
    KAloni mire,
    P.S. po mendoj te hapi nje teme, ne lidheje me keto gjera dhe me ate rastdo te njihemi me shume dhe te debatojme me shtruar per keto ceshtje
    IU DUA!

Tema tė Ngjashme

1. Ftesė - Prezantimi i ArchiCAD 12
    Nga RinorZ nė forumin Arti shqiptar
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 27-01-2009, 08:31
  2. Prezantimi Im
    Nga Flori nė forumin Prezantoni veten nė forum
    Pėrgjigje: 32
    Postimi i Fundit: 08-04-2005, 05:52
  3. Prezantimi im
    Nga tonushi nė forumin Prezantoni veten nė forum
    Pėrgjigje: 22
    Postimi i Fundit: 29-01-2004, 11:12
  4. Prezantimi im
    Nga two-head-eagle nė forumin Prezantoni veten nė forum
    Pėrgjigje: 29
    Postimi i Fundit: 22-06-2003, 11:14
  5. Ja Edhe Prezantimi Im Nė Forum!!
    Nga RiDeR-BoY nė forumin Prezantoni veten nė forum
    Pėrgjigje: 7
    Postimi i Fundit: 19-12-2002, 15:35

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •