Ne Tetove eksitojne dhe veprojne dy Universitete ai i Tetoves dhe ai i Evropes Juglindore. Cka mendoni se i mungon ketij qyteti. Debati eshte i hapur per te gjithe qe kane mendime lidhur me kete teme
shendet
Ne Tetove eksitojne dhe veprojne dy Universitete ai i Tetoves dhe ai i Evropes Juglindore. Cka mendoni se i mungon ketij qyteti. Debati eshte i hapur per te gjithe qe kane mendime lidhur me kete teme
shendet
Tetova si qytet eshte i bukur, por ata te cilet nuk e kane vizituar, apo edhe mendojne ta vizitojne ne te ardhmen, le ti kene ne dije keto gjera per kete qytet:
Tetova eshte qyteti qe i mungojne shume gjera, pike se pari mungon ngritja e vetedijes tek banoret e ktij qyteti, sa i perket mirembajtjes se rrethit ku jetojne;
Tetova ka nevoje per nje rini te shendoshe- mungon rinia qe din te punoje, veproje dhe prosperoje. Ne vend te ketyre karakteristikave, rinine e kane kapluar disa tipare qe s'perkojne aspak me "intelektualizmin", si nje qytet universitar qe eshte Tetova, pra, ajo eshte me shume e dhene pas muhabetit, kafeterive, zbavitjeve, nderrimit te modes (ne veshje) e gjera si keto.....S'ka kapacitet mendor te shendoshe....
Tetova ka nevoje te kete nje shesh te bukur, sepse po vizitohet nga shume njerez qe vijne nga jashte, si vendor ashtu edhe nderkombetare - bukuria e sheshit te Tetoves mungon me vite te tera, mos te them 20 vite me rradhe...
Tetova ka nevoje per vend parkim - numri i veturave sa vin e shtohet, rruget e ngushta sa s'ka me, e vend parkimet mungojne. Mund ta paramendoni cfare kaosi mbreteron ne kete qytet...
Pastaj, ngjarjet kulturore mungoje - ato ndodhin vetem njehere gjate veres "Sharri kendon" nje festival folklorik, si dhe diku ne vjeshte qe organizohet Panairi i librit si dhe "Ditet e Naimit" nje ngjarje kulturore poetike ne te cilen marrin pjese poet e shkrimtare nga i e gjithe bota....Per nje qytet universitar keto ngjarje jane te pakta, madje shume te pakta.....
Sidoqofte, iu propozoj ta vizitoni kete qytet, ju qe e keni nder mend ta beni nje gje te tille, sepse ajo ka bukuri natyrore per te pare dhe per t'u mahnitur. Majfton njeriu te ngjitet ne rrugen qe con kah kodra e Diellit dhe te mbushet me nje ajer te paster duke e veshtruar edhe qytetin e madh te tetoves nga nje lartesi...e me pastaj te vazhdohet ne Kodren e Diellit, ku eshte vendi me i bukur, pasuria me e madhe qe posedon ky qytet, vend qe i mbledh turistet nga ane e mbane rajoni,madje edhe jashte saj.....Mikrpitja e tetovareve eshte ne nivel te tuhur tradicional dhe per kete vizite qe do te mendonit ta beni s'do zhgenjeheshit aspak!...
PEr te gjithe ju,
Zana e Malit
“Të mos ishte feja Islame, populli shqiptar do të ishte shumë më tepër në numër, por jo shqiptar-F.Konica
Edhe ajri i mundgon , se ka ca BANDA qe se lene te mari fryme lirisht .
Tetoves i mungojne (pak me shume) nikoqire te mire, te kulturuar, te denje per te pritur gjith ata studente.
Mendimi im ky, nga eksperienca.
Punë, djersë, dashuri mes njerëzve dhe ndaj atëdheut.
tetoves i mengon nje gjuh e paster shqipe nuk e folin shqipen mir po ma shum e perzijn me gjuhen maqedone
Nje gje thuaje:ZOT me ruaj prej MIQEVE se prej ARMIQEVE ruhem vet!!!!!!
Tetova i ka te gjitha qe qytetet tjera ja kane lakmi. Eshte kryeqendra e shqiptareve, me dy universitete, me mbi 20 mije studente, me krejt partite politike shqiptare te koncentruara ne Tetove. Sa i perket struktures ne qytet, ejani dhe vizitoni dhe shikoni se sa ndertohet Tetova. Tetova per Gostivarin, Kumanoven, Strugen, Kercoven apo Dibren eshte PARIS. Gjithkush i urren tetovaret, sepse jane te zotet. Nuk thote Adelina Ismajli kot: TETOVA PARELI. Pra, ju mund te thoni cka te doni, por Tetova eshte miliona shekuj me e perparuar se ju. Qytetet tjera te mbysin me lokalizma, ndersa ketu eshte me tjeter.
Punën e sotme mos e lër për nesër...shtyje sa të mundesh...
Mendoj se tetoevs i mungojne shume gejra puna e pare qe i mungone shte KINEMAJA qe nuk eksiton dhe qe eshte per te ardhur keq se si nje qytet kaq i madh te jete pa kinema DVD nuk e kryejne megjithate punene Kinemaja eshte cka ehste
hahaha pse be zoteri ju mos flisni me mire gjuhen shqipe???sikur te kishte komentuar dikush nga Memedheu(Shqiperia) OK do ishte hehe po ti Kumanovar ngele qe te thuash i mungon gjuha..lexo dhe njehere komentin tend dhe shif si e shkruan ti gjuhen shqipe..Postuar më parë nga strong_07
P.S mengon,perzijn
hehe kto si jane shqipe te duken apo??
Postuar më parë nga Adriano-10
Nuk kam se cka te shtoj me shume , i paske permbledhur te gjitha me pak fjale
Te lumt Adriano-10 , se te gjithe flasin nga inati por e kane te kote
” UNË JAM MIRË KUR ASHT MIRË SHQYPNIA! ”
Nuk ke te drejte te akuzosh te tjeret per gjuhen kur ti per veten tende nuk paske idene se si shkruhet fjala e paster shqipePostuar më parë nga strong_07
![]()
” UNË JAM MIRË KUR ASHT MIRË SHQYPNIA! ”
Krijoni Kontakt