Vetem kur shoh pambrojtesine tende te perbrendshme qe eshte dorezuar pafundesisht ,dhe vetem atehere ku ta njoh sistemin metabolik me gjithe ngecjet merzi-prurese ,po,atehere je imi organ-lakuriq-njeri.Vec ta dish shperfytyrimin tend bardhosh dhe ta ndjesh sa pak i ndryshem ngjan nga carcafet ,se si,ti,je hapur aty,i gjithi,dhe ndihmesi im,here pas here te mbledh krahet dhe kembet.Dhe une e shoh,e shoh mire se ti nuk ke asgje te vecante se per mua je zhveshur pergjithmone ,s`eshte me e nevojshme te mberthesh kemishet vellacko,tash ,ta kam pare melcine e matufepsur,ta kam ndjere pulsin ,te kam care mor bukurosh ,dhe po te fus duart qe perngjajne gri nen driten e neonit te salles.Nje mjet te rri mbi nocke ,biles,per siguri se mos me shket duarsh,kam vene te ta mbaje nje mikeshe e imja qe ka bel te holle e krahe te pushtetshem .Megjithate,zerin e ka te trashe dhe s`bindet kollaj per kete ,po vjen e me kendon historite e gjume -sjella ,mu ne pike te mengjesit.
Ma shtrengove doren ,para se te hyje ketu,dhe fole gjate per trashegimtaret,nja dy here e coje grushtin drejt kraharorit tim si per te thene :
"Se i e kupton zoti -mjek"
Ta kuptova,ehe ,dhe fort mire pale.
Uhu...C`na qenka ...gjysmen e te keqes e ka nder zorre.Po te duash ti fotografoj.
Shiko...!Me vjen keq!Je shume i babezitur per te qene i qete.Ja ,ti kapa ato te shkreta me ca mjete te sterilizuara per te njemijten here.Se ti,... nuk je i pari...Kaq gje duhet ta kuptosh ...Sa te tjere para teje ma kane dhene kenaqesine keshtu.
HaHaHa...sa lirshem do te te pershendes rrugeve sot e tutje .Ti s`ke asgje te afte mor babush,qe t`ma mbushe mendjen per konsiderate.Ja,prape t`u leshuan kembet.Sa te njejte ju,o zot.Pothuajse te gjithe vini me nje ngulitje te pashprese nder tru ,se ka dicka te ndritshme ne brendesite tuaja.Se di kush jua ka bindur diturite per nje gjase te tille.Nuk je i ndritshem,as hyperion,as balte ,as shkendije.Simbolikisht te quajme Z.Pretendimi.
Je njeri,je lloji im.
Krijoni Kontakt