kur me cajne b*th*n tere diten duke folur ose kur kam pune me zyrat e shkolles, dhe kur pres shume se harova fare.
me respect jaboy
kur me cajne b*th*n tere diten duke folur ose kur kam pune me zyrat e shkolles, dhe kur pres shume se harova fare.
me respect jaboy
««««W£AR»»»»
Mua mi ngre nervat plaku kur me vjen ne dhome dhe me thote ne 2 te notes dil nga interneti !
![]()
Absurditet.....JeTa
kur flasin shume dhe per gjera kot fare qe nuk kane rendesi...........dhe kur duan te mburen............dhe njerezit qe kane dy fytyra.......
me respect martin
"MAKE WAY FOR THE BAD GUY"
1. Nje injorant qe perpiqet te mesoje boten
2. Kur ta do puna dhe do te zgjidhesh nje hall ne zyrat e shtetit jane kryesore per mua per te mi bere nervat kaçurrel.
Injoranti eshte......
Injorant nuk eshte ai qe nuk di, por ai qe nuk meson!
Eban, mire e ka babi. Na cmendi ky kompjuteri, e teprojme shume vecse..s'ka lezet. Pastajjj ai e kupton c'behet ne kompjuter, Pse plak ka lindur ai?? bej shaka..po cdo gje me kufi.
PeRsE o ZoT??
cdo gja qe eshte me ti qu nervat, mi qan edhe mu!!! o ku ku,,,
:*oks
Kur munohen me me rrejt me ik truni fare.....
Edhe kryesorja kur me shajn mrapa krave......(se po te jen njerez tamom ti thon ne sy..)
ka dhe te tjera te castit po.........
------------------------------------------------------
TA DUAM SHQIPERIN
SI SHQIPTARET AMERIKEN
Ajo që mua më nervozon më shumë është kur lexoj në shtypin botëror, në faqet e para me të mëdha, veç keqthënie për Shqiptarët si pasojë e një pjese të vogël fare minimale e popullsisë tonë, dhe me të vogla ose pothuajse asgjë për pjesën tjetër dërrmuese të popullsisë së nderuar shqiptare.
Me respekt Elna Durrësi.
me nevrikosin mosmarreveshjet me njerezqe njoh mire.
...niente che amassi di piu'...
Krijoni Kontakt