Sot filloi ne TV sezoni i katert i serialit televiziv House (House, M.D) Eshte dhene ne shume vende te botes. Ka fituar disa ēmime. Nuk e di nese e ndjek njeri dhe ēfare mendimi keni?
Sot filloi ne TV sezoni i katert i serialit televiziv House (House, M.D) Eshte dhene ne shume vende te botes. Ka fituar disa ēmime. Nuk e di nese e ndjek njeri dhe ēfare mendimi keni?
Mos shkruaj gjė kur je me nerva, sepse, ndėrsa plaga e gjuhės ėshtė mė e keqe se e shpatės, mendo ēka mund tė jetė ajo e pendės
un nuk kam lene seri pa par.
Quando ti metti a saltare di gioia bada che qualcuno non ti tolga la terra sotto i piedi.
E preferoj gjithashtu.
Sui generis
Une i kam tre sezonet e para ne dvd dhe mezi prisja te marten ne oren 9:00 per pjesen e pare te sezonit te katert. House eshte seriali im i preferuar dhe Hugh Laurie eshte nje aktor shume i mire.
Nje episod kam pare nga "House" dhe jam tmerruar. A eshte ai me spital ? Apapapaaaa c'tmerre qe kishin ato sekuencat qe pashe une.
Ju qe e ndiqni, tregoni dicka me shume...se u bera kurioze tani.
Where does a thought go when it's forgotten?
Jane disa seriale me doktor e spitale lol, por besoj se kete do kesh pare. Ideja e filmit eshte paraqitja e nje 'gjeagjeze' mjeksore (raste te komplikuara) qe merr zgjidhje ne fund te serise. Por ajo qe e veēon dhe e ben me interesant, jane konfliktet etike qe ngre, si edhe batutat me humor te holle. E vertete Vicky11, Hugh Laurie e ka arritur bukur karakterin qe perfaqson ne film.
Mos shkruaj gjė kur je me nerva, sepse, ndėrsa plaga e gjuhės ėshtė mė e keqe se e shpatės, mendo ēka mund tė jetė ajo e pendės
Krijoni Kontakt