Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 6

Tema: "House"

"House"

Sot filloi ne TV sezoni i katert i serialit televiziv “House” (“House, M.D”) Eshte dhene ne shume vende te botes. Ka fituar disa ēmime. Nuk e di nese e ndjek njeri dhe ēfare mendimi keni?
    Mos shkruaj gjė kur je me nerva, sepse, ndėrsa plaga e gjuhės ėshtė mė e keqe se e shpatės, mendo ē’ka mund tė jetė ajo e pendės

i/e regjistruar Maska e TOKIO HOTEL
    Anėtarėsuar
    19-07-2007
    Postime
    154
    un nuk kam lene seri pa par.
    Quando ti metti a saltare di gioia bada che qualcuno non ti tolga la terra sotto i piedi.

Evidenca Maska e RaPSouL
    Anėtarėsuar
    09-03-2006
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    17,464
    E preferoj gjithashtu.
    Sui generis

Crazy Pogradecare Maska e Vicky11
    Anėtarėsuar
    02-11-2002
    Vendndodhja
    BOSTON USA
    Postime
    83
    Une i kam tre sezonet e para ne dvd dhe mezi prisja te marten ne oren 9:00 per pjesen e pare te sezonit te katert. House eshte seriali im i preferuar dhe Hugh Laurie eshte nje aktor shume i mire.

Buena Suerte Maska e MI CORAZON
    Anėtarėsuar
    21-07-2002
    Postime
    7,485
    Nje episod kam pare nga "House" dhe jam tmerruar. A eshte ai me spital ? Apapapaaaa c'tmerre qe kishin ato sekuencat qe pashe une.
    Ju qe e ndiqni, tregoni dicka me shume...se u bera kurioze tani.
    Where does a thought go when it's forgotten?

Jane disa seriale me doktor e spitale lol, por besoj se kete do kesh pare. Ideja e filmit eshte paraqitja e nje 'gjeagjeze' mjeksore (raste te komplikuara) qe merr zgjidhje ne fund te serise. Por ajo qe e veēon dhe e ben me interesant, jane konfliktet etike qe ngre, si edhe batutat me humor te holle. E vertete Vicky11, Hugh Laurie e ka arritur bukur karakterin qe perfaqson ne film.
    Mos shkruaj gjė kur je me nerva, sepse, ndėrsa plaga e gjuhės ėshtė mė e keqe se e shpatės, mendo ē’ka mund tė jetė ajo e pendės

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •