Jam dakort pak a shume me ate qe the,por une kam vene re dicka se edhe ''gjella''(e dashura) mund te jete shume e shijshme dhe pa qene nevoja t'a nderroshe gjithmone , po vetem se duhet te nderroshe sallatrat here pas here(duhet te provosh gjera te ndryshme me partneren tende ne sex edhe ne fusha te tjera),qe mos te behet bajate!
Ndryshuar për herë të fundit nga Endless : 15-10-2007 më 04:18
Without deviation from the norm, progress is not possible
Cfare e shtyn nje mashkull apo nje femer te kerkoje nje partner tjeter ?
-Per te thyer monotonine
-Per trasgression
-Pakenaqesi seksuale
-Te renit ne dashuri me nje person tjeter
-Perzemersi skarco e treguar nga shoqja/shoku
-Tradheti per hakmarrje
Zakonisht tradhetia mashkullore nuk eshte e lidhur me motive sentimentale por per te "thyer monotonine","deshire trasgresioni" apo "pakenaqesi seksuale"..... pak a shume aspekte ne kerkim te se rese dhe seksualitetit.
Tradhetia femerore eshte e lidhur me " renien ne dashuri" apo " afekt(perzemersi jo e plote), me pak fjale deshire ndjenjash nga ana e femres dhe deshire seksi nga mashkulli.
Femrat qe tradhetojne per hakmarrje jane shume pak ne lidhje meshkujt.
Kur tradhetohet mashkulli nuk plagoset vetem ne dashurine e tij , por edhe ne egon e tij, duke shfryre gjithe zemerimin e tij duke kerkuar barazimin me nje tradheti "hakmarrese"
Femra duket me e bute , e fal tradhetine fizike, kompresive kerkon nje raport te qendrueshem.
Problemi qendron kur te dashurit jane betuar per " besnikeri deri ne vdekje".
La vida es un carnaval
On est souvent trompé en amour, souvent blessé, souvent malheureux, mais c'est moi qui ai vécu, et non pas un être factice, créé par mon orgueil.
[George Sand]
Jemi shpesh te tradhetuar ne dashuri,shpesh here te plagosur,shpesh here te vuajtur....po ama jam une qe i kam jetuar dhe jo nje njeri tjeter i krijuar nga sedra ime...
La trahison n'est qu'un mot inventé par les hommes pour confondre leurs frères qui ne pensent pas de la même façon qu'eux.
[Charlotte Savary]
Tradhetia eshte nje fjale e shpikur nga njerezit per te ngatarruar vellezerit e tyre te cilet nuk mendojne ne te njejtenn menyre me ta...
"Carpe Diem"
George Sand ka bere me dhjetra "betime besnikerie" ne altarin e shenjte.
Nje dite e merzitur me dhenderrin e saj qe e tepronte me te pire i tha se do ta pershkruante aq mire karikaturen e portretit te tij sa gjithe bota do ta njihte kush ishte. I dhenderri ishte skulptor dhe i tha: Une do te bej skulpturen e trupit tend te mbuluar ,dhe te gjithe kane per te te njohur njesoj.
La vida es un carnaval
Ishte nje cift i ri shume i bukur, dhe inteligjente te cilet ishin te fejuar.
Ai per motive pune u trasferua ne nje qytet tjeter per disa muaj ku ju dha nje tentacioni pa shume ipmenjim.
Kur u kthye e quajti "te ndershme" t ja rrefente ndodhine te se fejuares.
Per fatin e tij te keq ajo i perkiste "kategorise" se vogel te hakmarreseve per tradheti.
Duke qene e tradhetuar ,tradhetoi dhe ajo per llogari te saj, dhe duke qene dhe ajo e "ndershme" ja tregoi te fejuarit. Rezultati ishte prishja e fejeses dhe fundi i historise se dashurise.
Eshte nje rast disi anormal por te con te problemi: C te besh kur behet nje "krim " i tille ?
Si te reagosh ne lidhje me dyshimet e mundshme te parnerit ? Te rrefehesh apo jo?
La vida es un carnaval
Mendoj qe rrefimi i te dyve ka qene i drejte pavaresisht se ka qene fatal...
Po mund te them edhe qe ne nje dashuri teper te forte njeriu fal,te pakten une personalisht e kam bere per dike qe desha.
Po ti personalisht si mendon?
Eshte dobesi te falesh apo prove dashurie?
Po per historine me siper kush eshte kendveshtrimi yt?!
"Carpe Diem"
mos e bej fare tradhetine po arriti deri aty per cfare vlejne fjalet ose rrefimet !!! ai e paska pasur pa impenjim ate se paska qene ajo femra tjeter lart me duket !!! gjynaf sqenka lodh fare !!! po kjo nuk quhet tradheti :P edhe ajo pallaveshja gruja e ketij me injorante qe kundertradheton !!! ku ku non !!!
YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...
Krijoni Kontakt