caste apo momente dobesie dhe egoja ,dmth egoizmi , azgje me shume azgje me pake
DHE NJE DITE TE GJITHE DO TAKOHEMI ATJE.....
Une mendoj se cdo mashkull normal do te bente cdo stil seksi me gruan e tij pooor "vetem"nese ajo 'ata' i shprehen sa me lirshem njeri tjetrit per deshirat e tyre sekduale.Kjo sigurisht qe do ti bente ata te dhene pas njeri tjetrit dhe per te mos shkuar ne tradheti.Kur them qe duhet t'i shprehen sa me lirshem njeri tjetrit kam parasysh edhe rastet 'ekstreme' fare!!!P.sh,,nese gruas i pelqen nje burre tjeter eshte me mire qe t'i shprehet burrit te saj,po ashtu edhe burri gruas.Keto raste mund te zgjidhen me mire nese ata marrin nje vendim qe ta lejojne njeri tjetrin qe ta tradhetoje nje here(apo me shume) me nje tjeter ose jo.Ose e vendosin qe te ndahen nese nuk e mbajne dot besnikerine.Eshte me mire keshtu sesa te GENJESH.Genjeshtra eshte me e rende se tradhetia sipas meje
Arsyet qe cojne drejt tradhtise
Eshte thjesht fakti qe jemi njerez, edhe si njerez qe jemi tundimet jan shume te medha.. ska asnje arsye tjeter qe mund te linde tradhetia.. ky eshte fakti.. jemi njerez edhe skemi karakter te forte.
Kto jan thjesht Justifikime te nje personi kur tradheton.1. Nje jete e pakenaqshme ne cift mes dy paleve
2. Forme hakmarrjeje ndaj partnerit qe tradhton
3. Deshire per t'u ndjere i deshiruar seksualisht
4. Nostalgjia per kohet e para te dashurise
5. Ka edhe dashuri te forta me shikim te pare
6. Nevoja per pervoja te reja pas merzise ne shtrat
Po ke te drejt gjithmon gjendet nje arsye per te justifikuar veprimin
Me respekt per ty star![]()
Asgje nuk e tradheton me teper karakterin e nje njeriu se sa gjerat me te cilat ai tallet.
Po ke te drejt gjithmon gjendet nje arsye per te justifikuar veprimin
Me respekt per ty star
Vertet qe kur nje njeri tradheton ose gabon dicka gjithmon ka rruge per tu justifikuar. gjithmon. Por kjo ndodh. Dhe eshte shume e vertete q
Always do right - this will gratify some and astonish the rest.
e cka deshta te them eshte ... qe meshkujt tradhetojne nese iu jepet mundesia dhe me kend tradhetojne---- me femrat pra.
Kurse per veprimet gjithmon mund te gjinden arsye -- ajo kuptohet, por sa qendrojne ato.
Per te tradhetuar eshte SHUME SHUME LEHTE. Per te mos tradhetuar eshte veshtire. Prandaj eshte njejte nese don te besh nje veprim te keq, ose nese don te behesh i keq mundesh kur te duash , por nese don te kunderten eshte me veshtire.
Gjella huaj esht gjithmon me e shishme, prandaj tradhtojn njerzit, si femrat, ashtu dhe meshkujt![]()
Ndryshuar për herë të fundit nga Aldo_west_83 : 14-10-2007 më 20:05
Tradhetar I Kombit!
I Denuar Me Interrnim Per Agjitacion E Propagand !
Gjella huaj esht gjithmon me e shishme, prandaj tradhtojn njerzit, si femrat, ashtu dhe meshkujt
Jo nuk jam e nje mendimi me ty ... nejse
Krijoni Kontakt