Close
Faqja 6 prej 10 FillimFillim ... 45678 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 60 prej 95
    lepurushe Maska e bebushja
    Anëtarësuar
    21-02-2006
    Vendndodhja
    N18-1HG
    Postime
    1,886
    Citim Postuar më parë nga Meritaaa Lexo Postimin
    Te gjithe meshkujt tradhetojne , pothuajse cdo femer nje here ne jete tradheton!
    MERI NJE PYETJE TE VOGEL PO TE BEJ SI HAPSE KESAJ TEME
    ME KE TRADHETOJN GJITHMON KETA MESHKUJ MOJ?????????? (SE TI THE FEMRA NJER NE JETE TRADHETON)
    Asgje nuk e tradheton me teper karakterin e nje njeriu se sa gjerat me te cilat ai tallet.

In GoD We TrUsT !!! Maska e SaS
    Anëtarësuar
    28-11-2005
    Postime
    2,792
    Citim Postuar më parë nga Meritaaa Lexo Postimin
    Te gjithe meshkujt tradhetojne , pothuajse cdo femer nje here ne jete tradheton!
    shume gabim !!! te nisesh nga paragjykimet per te dhene nje opinion me duket shume e nxituar nga ana jote !!!
    YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...

Texas Ranger Maska e Clauss
    Anëtarësuar
    19-06-2003
    Vendndodhja
    Athens
    Postime
    1,483
    seriozisht nuk mund te kuptoj pse dikush do lere bakllavane per te ngrene groshe? per te ngrene kadaif edhe coku e kuptoj, me njefare perpjekje. po per groshe? nuk mundem.
    You were meant for me. Perhaps as a punishment.

Anëtarësuar
    19-06-2003
    Vendndodhja
    Athens
    Postime
    1,483
    a ketu je ti? ti nea? te kane tradhetuar ndonjehere? pyes qe te jemi brenda temes

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    07-10-2007
    Vendndodhja
    ne syte e tu qe adhurojne syte e mi.ne buzet e tua,qe puthin te miat cdo cast.ne frymen tende,se eshte dhe imja.ne gjakun tend,qe vlon per mua.zemra ime,Land.
    Postime
    783
    Citim Postuar më parë nga Clauss Lexo Postimin
    a ketu je ti? ti nea? te kane tradhetuar ndonjehere? pyes qe te jemi brenda temes
    jo sme kane tradhtuar.e verteta .e kunderta e tradhtise eshte besimi.dhe rendesia e besimit eshte e medhe.po ska besim,ka tradheti.aty ku mbaron njera,fillon tjetri.nga te dyja anet kuptohet!

Anëtarësuar
    19-06-2003
    Vendndodhja
    Athens
    Postime
    1,483
    faktikisht besimi nuk ka te beje fare me tradhetine. mungesa e besimit nuk lind/sjell tradheti; e shumta e shumta mund te zbuloje tradhetine. gjithashtu prezenca e besimit nuk jep imunitet ndaj tradhetise. tradhetia eshte thjesht ceshtje (e brendshme i.e. psyxologjike etc.) e personit qe tradheton. pastaj mund te flasim per arsye te tjera hmmmmm

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    07-10-2007
    Vendndodhja
    ne syte e tu qe adhurojne syte e mi.ne buzet e tua,qe puthin te miat cdo cast.ne frymen tende,se eshte dhe imja.ne gjakun tend,qe vlon per mua.zemra ime,Land.
    Postime
    783

Smile

Citim Postuar më parë nga Clauss Lexo Postimin
    faktikisht besimi nuk ka te beje fare me tradhetine. mungesa e besimit nuk lind/sjell tradheti; e shumta e shumta mund te zbuloje tradhetine. gjithashtu prezenca e besimit nuk jep imunitet ndaj tradhetise. tradhetia eshte thjesht ceshtje (e brendshme i.e. psyxologjike etc.) e personit qe tradheton. pastaj mund te flasim per arsye te tjera hmmmmm
    une mendoj se mungesa e besimit shtyn me shume pertnerin ne tradheti.sigurisht ka dhe shkaqe te tjera!por per mua,kjo eshte me kryesorja!kalaaaaaa

Anëtarësuar
    19-06-2003
    Vendndodhja
    Athens
    Postime
    1,483
    Citim Postuar më parë nga augusta b Lexo Postimin
    une mendoj se mungesa e besimit shtyn me shume pertnerin ne tradheti.sigurisht ka dhe shkaqe te tjera!por per mua,kjo eshte me kryesorja!kalaaaaaa
    ti mendon gabim. ne rastin e nje partneri qe si ka pjerdh.. perendia trute akoma, mungesa e besimit ben te nevojshme vertetimin. dhe vertetimi mund te sjelle ose ndarje/falje (megjithese kjo varet nga lidhja ose nga rrethanat) ose tradheti per hakmarrje. kjo e fundit eshte me e neveritshmja. dhe me idiotja natyrisht. kana ouzo?

OPENMINDED Maska e land
    Anëtarësuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    Tre gjera qe urren nje mashkull tek femra e tij.
    1-ti flasesh me ze te larte(prepotence)ne sy te te tjereve,mos e beni kete, gjithmone bertisni kur te jeni vetem ne shtepi.
    2-te fyesh inteligjencen e tij dhe te mburesh meshkuj te tjere.
    3-ti kerkosh te beje pune shtepiake.
    Femra,mos i beni keto 3 gjera se perndryshe e hengret.
    UNE JAM TI-TI JE UNE

E LA NOSTRA GIOIA CON NOI

Shih me sy,s`jam per ty! Maska e juliana_86
    Anëtarësuar
    21-05-2007
    Postime
    182
    Citim Postuar më parë nga billy the kid Lexo Postimin
    Tre gjera qe urren nje mashkull tek femra e tij.
    1-ti flasesh me ze te larte(prepotence)ne sy te te tjereve,mos e beni kete, gjithmone bertisni kur te jeni vetem ne shtepi.
    2-te fyesh inteligjencen e tij dhe te mburesh meshkuj te tjere.
    3-ti kerkosh te beje pune shtepiake.
    Femra,mos i beni keto 3 gjera se perndryshe e hengret.
    1,2 jam dakort,por per te 3-ten hic

Pse lind tradhetia ne cift? " KOT,PER SPORT !!!" J/K

Hmm,nuk arrij ta konceptoj dot.
    Mendoj qe nuk dashurojne me te vertete,ose ai person ka karakter te dobet dhe poashtu mund ta beje kete gjest te dooobet.Ka dhe disa qe thone qe iu ka munguar dicka tek partneri dhe kerkojne ta gjejne tek partneri tjeter,kjo me duket shume gje e ulet ta tradhtosh per kete arsye,eshte me mire te ia besh te ditur dhe secili rrugen e vet!
    P.S dy persona qe duhen,respektohen respektivisht,nuk besoj se ka vend per tradheti,problemet zgjidhen duke biseduar dhe jo duke iu hedhur ne krahet e dikujt tjeter!
    "T€ Ðüå §hµM€ §hpï®tï ïM€,

ÿºµ'R£ Th€ øñL¥ ¤Ñ€ I ñ€€Ð 4 TH£ WÕ®LÐ K€€P§"

Faqja 6 prej 10 FillimFillim ... 45678 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Tradhëtia nëpërmjet internetit!
    Nga Erlebnisse në forumin Tema shoqërore
    Përgjigje: 67
    Postimi i Fundit: 23-02-2012, 21:55
  2. Tradhëtia
    Nga ChuChu në forumin Filozofi-psikologji-sociologji
    Përgjigje: 14
    Postimi i Fundit: 29-11-2007, 21:35
  3. Kur tradhetia nuk te çon ne divorc..
    Nga shefqeti11 në forumin Pyetni psikologun
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 24-03-2007, 11:12
  4. TraDheTia..!!
    Nga Dj-GabrieL në forumin Votime dhe sondazhe
    Përgjigje: 66
    Postimi i Fundit: 27-04-2006, 07:18

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •