seriozisht nuk mund te kuptoj pse dikush do lere bakllavane per te ngrene groshe? per te ngrene kadaif edhe coku e kuptoj, me njefare perpjekje. po per groshe? nuk mundem.![]()
You were meant for me. Perhaps as a punishment.
a ketu je ti? ti nea? te kane tradhetuar ndonjehere? pyes qe te jemi brenda temes
faktikisht besimi nuk ka te beje fare me tradhetine. mungesa e besimit nuk lind/sjell tradheti; e shumta e shumta mund te zbuloje tradhetine. gjithashtu prezenca e besimit nuk jep imunitet ndaj tradhetise. tradhetia eshte thjesht ceshtje (e brendshme i.e. psyxologjike etc.) e personit qe tradheton. pastaj mund te flasim per arsye te tjerahmmmmm
ti mendon gabim.ne rastin e nje partneri qe si ka pjerdh.. perendia trute akoma, mungesa e besimit ben te nevojshme vertetimin. dhe vertetimi mund te sjelle ose ndarje/falje (megjithese kjo varet nga lidhja ose nga rrethanat) ose tradheti per hakmarrje. kjo e fundit eshte me e neveritshmja. dhe me idiotja natyrisht. kana ouzo?
Tre gjera qe urren nje mashkull tek femra e tij.
1-ti flasesh me ze te larte(prepotence)ne sy te te tjereve,mos e beni kete, gjithmone bertisni kur te jeni vetem ne shtepi.
2-te fyesh inteligjencen e tij dhe te mburesh meshkuj te tjere.
3-ti kerkosh te beje pune shtepiake.
Femra,mos i beni keto 3 gjera se perndryshe e hengret.
UNE JAM TI-TI JE UNE
E LA NOSTRA GIOIA CON NOI
1,2 jam dakort,por per te 3-ten hic
Pse lind tradhetia ne cift? " KOT,PER SPORT !!!"J/K
Hmm,nuk arrij ta konceptoj dot.
Mendoj qe nuk dashurojne me te vertete,ose ai person ka karakter te dobet dhe poashtu mund ta beje kete gjest te dooobet.Ka dhe disa qe thone qe iu ka munguar dicka tek partneri dhe kerkojne ta gjejne tek partneri tjeter,kjo me duket shume gje e ulet ta tradhtosh per kete arsye,eshte me mire te ia besh te ditur dhe secili rrugen e vet!
P.S dy persona qe duhen,respektohen respektivisht,nuk besoj se ka vend per tradheti,problemet zgjidhen duke biseduar dhe jo duke iu hedhur ne krahet e dikujt tjeter!
"T€ Ðüå §hµM€ §hpï®tï ïM€,
ÿºµ'R£ Th€ øñL¥ ¤Ñ€ I ñ€€Ð 4 TH£ WÕ®LÐ K€€P§"
Krijoni Kontakt