Une per veten time nuk kam tradhtuar kurre se me personin qe jam e dashuroj e nuk me mungon asgje dhe , por mendoj se tradhtojm nese na mungon diçka ose se nuk jemi mjaft te dashuruar ose per kureshtje ...
Une per veten time nuk kam tradhtuar kurre se me personin qe jam e dashuroj e nuk me mungon asgje dhe , por mendoj se tradhtojm nese na mungon diçka ose se nuk jemi mjaft te dashuruar ose per kureshtje ...
KUR TE VJEN DESHIRA PER TE TRADHTUAR,ME E MIRA ESHTE TE MARRESH ANTIBIOTIK SE DO TE TE KALOJE SHPEJT.PERDERISA VENDOSE TE SKLLAVOHESH ME DESHIREN TENDE,HARRO CDO GJE QE KA TE BEJE ME BOTEN EJASHTME.PERNDRYSHE NDAJE TE DASHURIN TEND SE PO TE ERDHI AJO DESHIRE AI ESHTE ISH IDASHUR.KJO ESHTE E NDERSHME.
PS.NUK TE DREJTOHEM TY ,BekArt,NE PERGJITHESI FLAS
Thote nje fjale e urte popullore...
Secili e di vete se ku i pikon catia..Ska shtepi pa halle...
NUk mund te pergjithesosh ne kete teme pasi pervec se eshte delikate mund te shtoja qe nje arsye ska te beje apsolutisht me tjetren..
Bua do te doja nje nate e nje dite te jepja shjegimin tim sipas kendveshtrimit personal...
Ka njerez qe tradhetojne pasi jane te semure nga tradhetia,dhe ka te tjera kur tradhetia ndodh per x shkaqe te panumerta.....Citimi i lartpermendur(Kur nuk je me i dashuruar me nga partneri,atehere tradheton)Jam dakort por ka dhe shume te tjera,qe ndodh per nje gabim,deshire papermbajtje terheqje thjesht sexuale etj etjjjjjjjjjjjjjjj...
DHe nese parashtrojme pyetjen...Si e shikoni tradhetine?????
KUrre sduhet te gjykosh pasi jeta eshte e gjate dkurre si dihet,nuk jam pro Tradhetise por ne te njejten kohe nuk jam askush te gjykoj...
Tmungo tamom ajo qe gje ke tjetri lale...
Temat u bashkuan në një të vetme!
Jeta ime, mban emrin e saj..
Te gjithe meshkujt tradhetojne , pothuajse cdo femer nje here ne jete tradheton!
Always do right - this will gratify some and astonish the rest.
besoj se skan gjetur njeri tjetrin prandaj se nqs do ishin te dashuruar te dy me njeri tjetrin sdo kishte tradheti
S |< R /\ p /\ |_ |
Skrapali.Babuc.Pianec.Do.Me.Se.Kam.Sa.Te.Duash
Te gjitha kto vijn pasi njeri nga partneret nuk ndjen me dashuri per tjetrin
If My Heart Could Talk,You Would See How Much I Love You.
Krijoni Kontakt