Close
Faqja 4 prej 10 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 95
    OPENMINDED Maska e land
    Anëtarësuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    Citim Postuar më parë nga Blue_sky Lexo Postimin

E ajo puna e groshes dhe bakllavase etj. eshte diçka meshkujsh te papjekur,te cilet s'kane eksperimentuar me femra atehere kur kishin kohen e ngelin duke kurveruar tere jeten per te kompensuar.
    Blu heaven,un dhe xhuxhu permendem grosh ketu,dhe po ta them une ska te beje fare me eksperienca qe permend ti,siç duket i njeh meshkujt shume pak,çdo burre edhe ata te ashtuquajturit besnike i vete mendja per femer tjeter perveç asaj qe ka ne shtepi,questo e poco ma sicuro,ketu e kisha fjalen une kur thash groshet.Eshte problem tjeter pastaj se sa realitet behet tradhetia.
    PS.Edhe partneri jot kur shef nai sex bomb i leviz ai miku,it is sad but true per ne meshkujt,te gjithe pa perjashtim
    UNE JAM TI-TI JE UNE

E LA NOSTRA GIOIA CON NOI

The World Is Yours Maska e J@mes
    Anëtarësuar
    27-05-2002
    Vendndodhja
    Tiranë
    Postime
    1,966
    Ore kjo mund te jete nder te paktat tema qe mund te flasesh hapur, bukur, paster.
    Nuk ka nevoje per fjale te shumta e per zbukurime.
    Ne kete bote do kete gjithmone femra te liga qe tradhtine e kane bere pjese te jetes se tyre.
    Pse ?! Sepse i levrin thumbi per pak...... bile,bile edhe meshkujt te cilet kane nje jete ne cift te shendoshe tundohen dhe bien preh e ketyre femrave qe i levrin thumbi per pak......ose shume......bile,bile nuk bejne dot pa te. LoL
    »« ¤ »«Ê£ÐØ®ÂÐØ»« ¤ »«

i/e regjistruar Maska e Anita07
    Anëtarësuar
    02-05-2007
    Vendndodhja
    Po jetoj ketu
    Postime
    114
    Te hash te njejten gjell gjdo her behet bajat
    Edhe ne ket rast une mendoj se si te meshkujt ashtu edhe te feman eshte nje deshir per te provuar diqka me shum,ka shum arsye dhe secila arsye duhet te jet tem ne vete po spo e zgjas me shum,Thjesh nje ndryshim per te qendruar ajo lidhje ..

beby Maska e jesu
    Anëtarësuar
    08-10-2006
    Vendndodhja
    Reklamat nuk lejohen pa lejen e admin
    Postime
    354
    Citim Postuar më parë nga SaS Lexo Postimin
    e di si eshte kjo pune ervisa ??? nuk me tundon asgje pervec tundimit !!! jeta prandaj eshte e bukur se ka edhe tundime por ama i fituar del ai qe nuk tundohet as nga tundimi
    Shum e bukur kjo qe the SaS
    Jeta eshte e bukur mjafton te dish ta jetosh!

Fuqia ekziston brenda teje!!!

i/e regjistruar Maska e ylli_pr
    Anëtarësuar
    29-11-2006
    Postime
    311
    Tradhetia eshte nje ane e lig qe e posedon gjdo njeri ne vete. Per te gjithe njerezit thuhet se e kan nje pik te dobet. Mirepo arsyeja njerezore nuk duhet ta le anen e dobet te mbreteroj. Njerezit qe tradhetojn jane tipa emocional dhe te thyeshem nga ndjenjat. Ata nuk kan vizion per jeten dhe nuk kan synim se qka deshirojn te arijne ne jete. Jan sikur te mitur fare te pa pjekur. Te shkrete te ndrojtur, te ikshem te fshehte. Kjo vogelsi te ta eshte e pa spjegueshme.Ka nje zgjidhje, Qdo kush ka qene i vogel por me kohen eshte rritur, ndoshta edhe tradhetaret kthehen- shoqeria i pret edhe keta njomaka.

i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i! Maska e biligoa
    Anëtarësuar
    16-08-2007
    Postime
    3,216

Question

shqitare, vetem sa mburemi nga te paret per besnikeri , ne te vertete shum pak ekziston
    Ndryshuar për herë të fundit nga biligoa : 01-10-2007 më 08:24
    Nese eshte e bere me dashuri, asgje nuk eshte mekat.

Trazuar nen qiellin blu Maska e Blue_sky
    Anëtarësuar
    29-05-2004
    Postime
    2,300
    Citim Postuar më parë nga Xhuxhumaku Lexo Postimin
    B_S,

Meqe jeton perjashta Shqiperise ke degjuar besoj per te mesuarit gjate gjithe jetes

keshtu edhe puna e e te kualifikuarit gjate gjithe jetes me pervojat sensuale
    Jo,jo,s'me intereson t'i degjoj gjerat e tilla.Refuzoj!
    Tradhetine se tolerojne as kendej.Biles shume me teper tolerojne tradhetine femrat ne Shqiperi sesa kendej.Ketu te japin duart direkt,te dashur potenciale kane boll,pavaresi ekonomike-dhe sociale kane.Pse te durojne ficklat e meshkujve qe s'dine ca duan?Rrofte pavaresia e femres
    Kam vetem nje limit: qiellin!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    01-07-2007
    Postime
    6

Përse tradhëtojmë...

Pershendetje Te Gjithve ... Eshte Hera E Pare Qe Marr Guximin Te Hap Nje Tem Te Re, Duke Shpresuar Qe Te Marr Sa Me Shume Mendime Nga Te Gjithe Ju ...
    Tema Per Kete Rradhe Eshte...

Perse Tradhetojme Ne Dashuri?
    Shkaqet Qe Na Shtyjne Te Hedhim Veshtrimin Tek Nje Djale Apo Vajze Tjeter, Cfare Na Mungon Ne Lidhejn Tone Qe E Kerkojme Tek Te Tjerer...

Ju Si Mendoni?

Pershendetje Nga Arby...

Texas Ranger Maska e Clauss
    Anëtarësuar
    19-06-2003
    Vendndodhja
    Athens
    Postime
    1,483
    direkt. me vrull te madh ne ceshtjet e .. po po po cbehet keshtu aman! ska ngelur njeri pa brire me sa duket.
    You were meant for me. Perhaps as a punishment.

i/e regjistruar Maska e Auroraa
    Anëtarësuar
    02-07-2007
    Vendndodhja
    KOSOVA dhe USA
    Postime
    399
    EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE cfare pyetje ..... pse ? pse-n se ka gjetur as Sterio Spase.......e ne po mendon se do e gjejme ...cncncncnncncc

mendoj qe njerezit nuk jane te mbushur, ju pelqen, gjerat e reja jane terheqese. e shume shume sene tjera.
    Always do right - this will gratify some and astonish the rest.

Faqja 4 prej 10 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Tradhëtia nëpërmjet internetit!
    Nga Erlebnisse në forumin Tema shoqërore
    Përgjigje: 67
    Postimi i Fundit: 23-02-2012, 21:55
  2. Tradhëtia
    Nga ChuChu në forumin Filozofi-psikologji-sociologji
    Përgjigje: 14
    Postimi i Fundit: 29-11-2007, 21:35
  3. Kur tradhetia nuk te çon ne divorc..
    Nga shefqeti11 në forumin Pyetni psikologun
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 24-03-2007, 11:12
  4. TraDheTia..!!
    Nga Dj-GabrieL në forumin Votime dhe sondazhe
    Përgjigje: 66
    Postimi i Fundit: 27-04-2006, 07:18

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •