Tradhetia lind tek njerezit qe e konsiderojne si normale diçka te tille.
Tradhetia lind tek njerezit qe e konsiderojne si normale diçka te tille.
Kam vetem nje limit: qiellin!
Sepse nuk haet gjithmon grosh.
UNE JAM TI-TI JE UNE
E LA NOSTRA GIOIA CON NOI
Varet edhe nga rrethanat se ndonjeher edhe shoqeria te prish...psh kur cuni i thot grus do dal me shoket, por shoket jan beqo ose skan te dashura serioze dhe se kan problem me tradhetu keshtu qe e nxisin Jaranin dhe ai per tu vertu shokeve qe eshte i zoti, harron per Nafien qe ka ne shtepijo se nuk e don por tundimi per nje cast dhe shoqeria tu te shty...hmhmh keshtu qe ka edhe nga keto raste
Lost time is never found again.
-Benjamin Franklin-
e di si eshte kjo pune ervisa ??? nuk me tundon asgje pervec tundimit !!! jeta prandaj eshte e bukur se ka edhe tundime por ama i fituar del ai qe nuk tundohet as nga tundimi![]()
YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...
Ooooo,pls eee, c'eshte ky afirmim?Mendon qe dhe per ne femrat s'ka tundime?Psh.ai kolegu i ri simpatik,perhere i kujdesshem,qe te sjell te pish,qe te gjendet ne momentet e veshtira...s'eshte tundues?Apo ai cuni bukur me te cilin bashkepunon,qe te kupton ne anen profesionale?S'po flas fare per ate qe njeh qe kalama, me te cilin mund te kesh perjetuar shume gjera.POR ne fund fare qendron besnike,kanalizon "energjite negative" tek njeriu me te cilin je,problemet e ciftit i zgjidh duke i biseduar me njeriun qe ke ne krah dhe s'del jashte lidhjes etj.
Tradhetia eshte zgjidhje,per te mos thene mungese respekti ndaj njeriut me te cilin je, jo dicka qe te ndodh at random dhe s'di si te ndodhi ashtu.
E ajo puna e groshes dhe bakllavase etj. eshte diçka meshkujsh te papjekur,te cilet s'kane eksperimentuar me femra atehere kur kishin kohen e ngelin duke kurveruar tere jeten per te kompensuar.
Ndryshuar për herë të fundit nga Blue_sky : 30-09-2007 më 13:43
Kurverimi eshte kualifikim on the job
dhe eksperiencen e fituar e perdor per te kenaqur sa me mire nrun ne shtrat, qe te mos kerkoje te plotesoje mungesat per te hequr streset tek quni bukurosh rrugeve te lagjes, apo kamarieri sexy etj, etj.
shume shpatarake je ne pergjigje B_S.
mos ke gje prejardhje nga Gjorg Golemi lol
--- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...
---voudou.. ---
Ju frikeson emertimi?Hapi i pare drejt zgjidhjes te nje problemi eshte pranimi
Ajo eksperienca e fituar duhet te jete para njohjes te gruas,jo nderkohe njohjes me gruan![]()
shume djem thone ktu qe tradhetojme por kur vjen puna tek femrat se pranojne kete !!! ktu del idiotlliku i jone si meshkuj !!! qe per vete le te bejme tradheti se nuk ka gje kurse per ate qe ke ne krahe nuk lejohet tradhetiaeksperienca mund dhe duhet te fitohet edhe me ate qe je lidhur qe e ke ne krah mjafton pak mirekuptim edhe durim !!!
YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...
Krijoni Kontakt