Close
Faqja 3 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 34
    yells `aziz! light!` Maska e AsgjėSikurDielli
    Anėtarėsuar
    12-09-2002
    Vendndodhja
    the black light
    Postime
    1,786
    Arusha, (me duket se jo pa qellim e ke marre kete pseudonim)

une te drejten univerzale te askujt s'po e cenoj. Une e kisha me zoteri deshmuesin qe tere diten e gjate propagandon kunder muslimanizmit haptazi.

Per ate them se ai nuk i respekton te drejtat univerzale. Te isha lutur te mos na japesh "margaritare" aty ku nuk e di se c'po ngjan.

Pyete deshmuesin njehere se cka eshte toleranca fetare e pastaj eja e pergezoje per "durimin" e tij.

Te falemnderit,

StarCraft.

i/e regjistruar Maska e nimue
    Anėtarėsuar
    06-08-2002
    Vendndodhja
    itali
    Postime
    78
    DESHMUES MOS NA BEJ TE FLASIM PER PRIFTAT PEDOFILE E ATO QE LENE GRATE SHTATZENA .NUK E DI SA E VERTETE ESHTE NGJARJA QE TE KANE TREGUAR POR MYSLIMANIZMI ESHTE FE PER TE GJITHA KOMBET NDAJ DHE ESHTE KAQ I PERHAPUR.KESHTUQE UNE NUK MUND TE BAZOHEM TEK NJE NJERI PER TA KUPTUAR.
    "ēfarėdo e mire qė tė vjen ėshtė nga All-llahu, e ēka tė ndodhė nga ndonjė e keqe ėshtė nga vetė ti. Ne tė dėrguam ty Pejgamber pėr mbarė botėn. Mjafton qė All-llahu ėshtė dėshmues pėr kėtė."
    ( Suretu Nisa 4:79 )
    TI PERDERISA HAP TEMA TE TILLA DO TE THOTE
    1 OSE NUK DIN ASGJE PER ISLAMIN DHE DON TE MESOSH DICKA
    2 OSE KE LEXUAR SHUME DHE NUK JE DAKORT
    PASI PYETJET E TUA NE LIDHJE ME PERGJIGJET QE JEP KANE SHUME HEREZI PERBRENDA
    I KE LEXUAR NDONJEHERE HADITHET E PROFETIT ?JANE BURIM MORALI PA TE CILIN (MORALIN) DO ISHIM TE HUMBUR TASHME .ALLAHU NUK KA NEVOJE TE MESOJE FEMIJET KRIMINELE.
    KUR PROFETIT IBRAHIM IU KERKUA TE BENTE KURBAN DJALIN E TIJ ALL-LLAHU E KTHEU THIKEN NE LULE.
    Guri i rende peshon ne vend te vet.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    02-11-2002
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    117

Re: Patatinat.

Postuar mė parė nga deshmuesi
    Gjeja me me vlere qe bene te krishteret ne Shqiperi eshte sjellja e Drites tek Shqiptaret. Cdo gje pas kesaj , nuk ka ndonje vlere te madhe. Nders nese deshironi qe te dini se cfare sollen myslimanet e Arabise ne shqiperi , hidhni syte kudo dhe do ta konstatoni ate shume shpejt.
    Me kujtohet nje episod qe me ka treguar nje miku im guzhinjer,
    dhe ngjarja eshte kjo:
    Ne kampine voskopojes erdhen disa mesuesa Arabe te nje bashkesie myslimane, dhe kishin sjelle per pushime femije shqiptare muslimane. Pergjegjesi i ketyre femijve e porosit guzhinjerin , qe kur te blinte Vicin per mish, te mos e merte te therur, pasi do ta therte vete ai Arabi. Keshtiu Arabi e merte Vicin dhe pasi i mbildhte te gjithe femijet rethe rotull e therte ate ne sy te femjve. Me pas kur ende Vici nuk kishte dhen shpirt dhe gjaku i buciste, Arabi i jepte thiken cdo femije dhe i thoshte qe te vinte dhe tja ngulte Vicit ne bark . Kjo , thoshte miku im, eshte mesimi me i poshter qe nje i ritur mund ti beje nje femije. Sepse ai eshte duke e mesuar per ta bere kete femije kriminel. Mendoj se eshte me mire "Patatina" se sa Thika ne doren e nje femije.
    deshmuesi
    Deshmues

Ajo qe thua apo te kane thene eshte e sajuar ose ai arabi qe e ka bere kete nuk ka lidhje me islamin.

Perse e identifikoni cdo arab me islamin? Perse cdo gje te keqe qe degjoni nga ndonje arab vini para gjyqit islamin?

Ne nuk veme aspak para gjyqit fene tuaj per cdo kristian qe kryen krime.

Nese ajo qe thua eshte e vertete atehere ai njeri arab apo cfaredo qofte nuk ka zbatuar rregullat e therjes se kurbanit.

Eshte e ndaluar rreptesisht qe ti ngulesh thiken kafshes duke dhene shpirt.

Nese deshiron te dish se si jane rregullat mund te shfletosh nga theniet e profetit Muhamed a.s. por nuk besoj se ke deshire te dish rreth islamit te mjaftojne fjalet qe degjon nga miqte e tu guzhinjere.

Vetvendosje Maska e INDRITI
    Anėtarėsuar
    14-11-2002
    Vendndodhja
    I ulur ne zemren e njeres.
    Postime
    2,170
    me fal por ne nuk mbajme pegjegjesi per cfare bejne arabet pasi nuk do te thote qe po qe arab patjeter do jesh besimtar por dicka eshte e sigurt qe nje besimtar nuk e ben kete.
    pastaj dua te pyes cila eshte ajo drite qe sollen te krishteret ne shqiperi?
    kush e solli greket apo serbet?
    indriti
    Injoranca nuk zhduket me top

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    28-04-2002
    Postime
    2,281

Ju nuk besoni?

Ju nuk besoni ate qe une ju kam then ne lidhej me kampingun e voskopojes? Hapni gazetat dhe do te shihni se cfare bene po keta femije ne kishat e voskopojes, duke zhkaravitur me xhame te gjitha ikonat e kishave, kjo gje u be ceshtje qeveritare ne kohen e Berishes tuaj.
    Sa per Arabin , ai ishte prijesi i kampingut mysliman, por nese ka qene apo jo besimtar mysliman, kete nuk e gjykoj, por di qe ai kishte ardhur nga arabija per te perhapur fene islame.
    qellimi im nuk eshte qe me nje veper te keqe te dikujt te fajsoj besimin islam. JTere orgnizatat terroriste ne qender te tyre kane sherbimin ndaj Allaut. kete e thone ata, dhe jo une. Nese ju jeni kunder atyre dilni ketu me nje Leter te hapur dhe deklaroni se jeni kunder Organizatyave terroroste ne te gjithe boten islame. Dhe mendoj se kjo do tja u lehetesoje me shume perhapjen e besimit. kur u fol per prifterinjte katolike ne lidhej me veprat qe ata kishin bere , te gjithe te krishteret pa perjashtim , ne te gjithe boten deklaruan se veprat e tyre ishin nga djalli . Kjo i jep mundesisne cdo te krishteri qe te mos pajtohet me vepra qe nuk rrjedhin prej besimit te tij.
    Deshmuesi

i/e regjistruar Maska e nimue
    Anėtarėsuar
    06-08-2002
    Vendndodhja
    itali
    Postime
    78
    LETER TE HAPUR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!??????????????
    me sa duket ti ke qellime te tjera ne kete teme.
    ne nuk duam te perhapim besimin (mesa kam kuptuar ky eshte qellimi i juaj) .
    une jam kunder terrorrizmit por varet se cfare ti konsideron terrorizem.
    perderisa mendon se prifterinjte pedofile jane shtyre nga djalli kur kane kryer veprat e tyre te perbindeshme perse nuk mundesh te mendosh dicka te tille per cdo njeri qe kryen nje vrasje ,qofte bin laden,qofte sharon,qofte bush.
    Guri i rende peshon ne vend te vet.

Vetvendosje Maska e INDRITI
    Anėtarėsuar
    14-11-2002
    Vendndodhja
    I ulur ne zemren e njeres.
    Postime
    2,170
    deshmues.
    dua te te them qe une jam krejtesisht kunder terrorizmit por jo kunder islamit.
    ne ditet e sotme kur flitet per terrorizem ketu patjeter do te kuptohet islamizmi dhe kjo behet per shkak se kjo fe dita dites po perhapet ne te gjithe boten.
    veten pas 11 shtatorit ne amerike jane bere 200000 muslimane dhe kjo per shkak se amerikanet pas ketyre sulmeve filluan ta studjojne kete fe qe gjoja urdheronte ne vrasje.
    por si ka mundesi?
    eshte me se e mundshme thote krijuesi i gjithesise ne kuran:
    duan te shuajne fene e zotit me gojet e tyre por allahu e ben ate edhe me triumfuese megjithese mosbesimtaret nuk e duan dicka te tille.
    dua te te them se sot kjo fe po luftohet me kryqezata te ndryshme me arme me fjale me revista gazeta media por prapeseprape njgjitet dita dites.
    por dua te te pyes nese vendet perendimore luftojne terrorizmin qe gjoja e kish bazen ne afganistan tani qe e shkaterruan al kaedan perse nuk i terheqin forcat nga afganistani?
    ose nese luftojne terrorizmin perse nuk luftojne edhe organizata te tjera si psh. etan?
    Injoranca nuk zhduket me top

Revolucioni ėshtė afėr Maska e Nuh Musa
    Anėtarėsuar
    02-05-2002
    Vendndodhja
    vjenė, austri
    Postime
    4,463
    o deshmues, o figuro, ty po i ngateron gjerat si duket, apo?

Ne truallin shqiptare ka nevoje krishterizmi, nese don te jesh i sakte, PER TU PERHAPUR, e jo islami.

Flm
    albanish by nature

Revolucioni ėshtė afėr Maska e Nuh Musa
    Anėtarėsuar
    02-05-2002
    Vendndodhja
    vjenė, austri
    Postime
    4,463
    kumanova siti, selamu alejk, do te nderhi pak ketu.

Eshte interesant ajo ceshtja me priftin e mekatarin. Por une mendoj se kjo tradite kishtare ka burimin e paster, pasiqe kjo menyre eshte shfrytezuar dhe shfrytezohet per te zbutur ndergjegjen e njeriut. Njeriu i mesjetes sidomos ishte nje besimtare, se pari i mirefillte, dhe se dyti shum vesvesexhi, dhe ne perditshmeri ka ra shume shpejt ne mekat, pasiqe edhe gjera primitive kane qene te rregulluara, qe sipas parimeve predikuesit i kane vendos. Jane bere mekate nese eshte punuar kunder tyre. Psh. shiqimi i nje femre te bukur me DASHJE, me EPSH, eshte edhe tek ne muslimanet nje gje e ndaluar, prandaj cdo shkelje e ketij regulli dmth. mekat.
    Per te larguar mekatin, dhe me se shumti per te zbutur ndergjegjen, eshte formuar ky institut (nuk e di fillimin, ku dhe si, por karakteristik eshte per mesjeten), ku cdo katolik e ka patur per detyre (nese nuk gaboj) nje here ne javet te shkoj tek prifti, e tja shpalos ato brengat ne menyre ANONIME. Effekti ka qene i dyfish, se pari keto gjera kane mbetur metevertet anonyme, askush nuk i ka treguar me tej, dhe se dyti njeriu qe ka qene shume besimtare i mirefillte, ka shkarkuar ne kete menyre barra te renda psihike. Eshte qarte se edhe nje besim ekstrem, nuk te mbron nga mekati.
    Por, kjo sa per teorine, dhe tash fillon ketu keqperdorimi i ketij instituti, i cili ka fundi i mesjetes arrin kulminacionin. Shkarkoheshi mekatari nga mekati duke recituar tekste kishtare, qe nga rrendesia e mekatit i vendoste prifti (psh. lexo dhjet here kete, apo kete, etj..), pas nje kohe u hap moda e pageses me te holla te mekateve. Keshtu qe kjo "tradite" arriti aq nje perverzitet te madh, i cili shkaktoj nje nder tragjedite me te medha te mesjetes se vone, apo fillimit te kohes se re. Ne gjermanine e asaj kohe, prifti martin luther protestoj kunder kesaj regulle me te ashtuquajturat "95 thezat e martin lutherit" qe i ngjiti ne derren e himjes te kishes ne Würtemberg. Theza themelore e tij ish, qe mekatet NUK MUND TE SHLYHEN ME PAGESE!, dhe me tej, u ndajten besimtaret, keta qe perkrahen kete njihen si reformatoret, apo protestantet.

Kjo ndarje shtyri deri ne luften 30-vjecare, ku pjese te gjermanise gati u farosen, ja harta
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura  
    albanish by nature

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    01-09-2004
    Postime
    6
    tung ti i pytje kujdes
    hoxha nuk kendon po e thret ezanin per te tregu kohen e namazit qe e kan obligim muslimanet.

kendojne kengetaret oki

Faqja 3 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Albanian Hit Parade
    Nga autori nė forumin Muzika shqiptare
    Pėrgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 17-08-2011, 11:38
  2. Konkursi: "DISKU I ARTE I KENGES SHQIPTARE NE VITE"
    Nga Agim Doēi nė forumin Muzika shqiptare
    Pėrgjigje: 84
    Postimi i Fundit: 30-04-2007, 17:02
  3. Refat Lleshi, Tenori Qe Kendon Ne Skenen E Karreras
    Nga Brari nė forumin Muzika shqiptare
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 12-08-2006, 01:18
  4. Genocidi serb nė Kosovė
    Nga Klevis2000 nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 06-02-2005, 09:14
  5. Gjenocidi kundėr shqiptarėve
    Nga Fjala e drejte nė forumin Toleranca fetare
    Pėrgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 16-03-2004, 07:18

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •