Thank you for the kis ,cosin biligoa .
And You kiiissss - Vjosa .
Pak progres në punë.
![]()
Thank you for the kis ,cosin biligoa .
And You kiiissss - Vjosa .
Pak progres në punë.
![]()
Sonte ,provoja të kombinoj ngjyrat për banakun e tavilonës që të jetë sa më afër Flamurit Kombëtar sipas qejfit të Liridonit .
E kam pak zor për të gjetur pigment të zi ,këtu ku jetoj .
Të përdori tushin ( ngjyrën e zezë që përdorinim dikur në shkolla për vizatime ) kam frigë se nuk do më kombinohet me kemikaljet e tjera ,shkaku se këta kemikalje janë materiale organike . E mandej i gjithë materiali dhe mundi do më shkon kot.
Do e provoj njëherë kështu ,duke e ngjyrosur 4-5 herë me ngjyrë të erët organike ,nëse arij ndonjë ngjyrë sikur ngjyra e drurit të arës - e erët ,në mos të zezë fare.
Pra ,platformën e kam ndërmend tia japi të erër - të erët ( në mos të zezë fare ) ,perimetri do jetë i kuq ( se vetë druri është i tillë ) dhe tranzicionin me tyre do e bëj me dru të bardhë anash me një linjë druri të kuqe në mes .
Banaku , do duket kështu p.ërafërsisht
![]()
Edhe tavolina e Liridonit u mbarua .
Tani vetëm të kruhet ku ka nëvojë ,të pastrohet nga pluhërat dhe e gatshme për poli .
Parë frontalisht.
Parë majtas.
Parë djathtas.
![]()
Parë nga mbas.
Banaku .
Nesër kismet ,do filloj tia punoj sekretarën ( pjesën e epërme të tavolinës )
Driloni ,Liridoni dhe Lundrimi sot më kishin bërë një suprizë .
Pasi nuk ndjehesha mirë,unë u zgjova koxha si vonë dhe se ata të tre ,i kishin prerë ,ngjyrosur dhe ngjitur pjesët e sekretares ( pjesës së epërme të tavilonës së Liridonit ) .
Pra kjo është karkasi ( forma e përgjithëshme e sekretares )
E tani ,do punojmë në përmbarimet -dekorimet .
![]()
Tung.
Sot jam shum i lumtur dhe gëzuar dhe ate gëzim dhe lumturi dua që ta ndaj me Ju ,se nuk më len të qetë përmbrenda .
Sot ka qenur dita më e mirë dhe më me fat që kur jam në mërgim .
Sot na erdhën përgjigjëjet, nga tre Univerzitete dhe dy kolexhe,që e kanë pranuar Liridonin në Mjekësi dhe ate me të gjitha shpenzimet e tyre .
Liridoni ,duke qenur fëmij dhe nxënës i mirë, i urtë ,i mençur dhe i sjellshëm , ariti
që të ndjek shkollimin në cilin Univerzitet të don ,cilën degë të don dhe çka është më e mira, pa asnjë peni ( metelik ) shpenzim nga të ardhurat familjare .
Suksese, Liridonit edhe në Fakulltet .
Tani në temë .
Disa dekorime që jam duke i punuar për sekretarën ( pjesën e epërme të tavolinës ) së Liridonit.
![]()
Krijoni Kontakt