Close
Faqja 100 prej 135 FillimFillim ... 50909899100101102110 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 991 deri 1,000 prej 1343
    i/e regjistruar Maska e kepi
    Anëtarësuar
    30-07-2007
    Vendndodhja
    Në USA . Për kontaktim ,mund të më kontaktoni nëpërmjet EMail -it :- DuarArti@gmail.com ose RoyalGBConst@gmail.com
    Postime
    1,389
    Thank you for the kis ,cosin biligoa .

And You kiiissss - Vjosa .

Pak progres në punë.

Anëtarësuar
    30-07-2007
    Vendndodhja
    Në USA . Për kontaktim ,mund të më kontaktoni nëpërmjet EMail -it :- DuarArti@gmail.com ose RoyalGBConst@gmail.com
    Postime
    1,389

Sonte ,provoja të kombinoj ngjyrat për banakun e tavilonës që të jetë sa më afër Flamurit Kombëtar sipas qejfit të Liridonit .
    E kam pak zor për të gjetur pigment të zi ,këtu ku jetoj .
    Të përdori tushin ( ngjyrën e zezë që përdorinim dikur në shkolla për vizatime ) kam frigë se nuk do më kombinohet me kemikaljet e tjera ,shkaku se këta kemikalje janë materiale organike . E mandej i gjithë materiali dhe mundi do më shkon kot.

Do e provoj njëherë kështu ,duke e ngjyrosur 4-5 herë me ngjyrë të erët organike ,nëse arij ndonjë ngjyrë sikur ngjyra e drurit të arës - e erët ,në mos të zezë fare.

Pra ,platformën e kam ndërmend tia japi të erër - të erët ( në mos të zezë fare ) ,perimetri do jetë i kuq ( se vetë druri është i tillë ) dhe tranzicionin me tyre do e bëj me dru të bardhë anash me një linjë druri të kuqe në mes .

Banaku , do duket kështu p.ërafërsisht

Anëtarësuar
    30-07-2007
    Vendndodhja
    Postime
    1,389

Anëtarësuar
    30-07-2007
    Vendndodhja
    Postime
    1,389
    Edhe tavolina e Liridonit u mbarua .
    Tani vetëm të kruhet ku ka nëvojë ,të pastrohet nga pluhërat dhe e gatshme për poli .

Parë frontalisht.

Parë majtas.

Parë djathtas.

Anëtarësuar
    30-07-2007
    Vendndodhja
    Postime
    1,389
    Parë nga mbas.

Banaku .

Nesër kismet ,do filloj tia punoj sekretarën ( pjesën e epërme të tavolinës )

Anëtarësuar
    30-07-2007
    Vendndodhja
    Postime
    1,389
    Driloni ,Liridoni dhe Lundrimi sot më kishin bërë një suprizë .
    Pasi nuk ndjehesha mirë,unë u zgjova koxha si vonë dhe se ata të tre ,i kishin prerë ,ngjyrosur dhe ngjitur pjesët e sekretares ( pjesës së epërme të tavilonës së Liridonit ) .
    Pra kjo është karkasi ( forma e përgjithëshme e sekretares )
    E tani ,do punojmë në përmbarimet -dekorimet .

Anëtarësuar
    30-07-2007
    Vendndodhja
    Postime
    1,389

Anëtarësuar
    30-07-2007
    Vendndodhja
    Postime
    1,389

Anëtarësuar
    30-07-2007
    Vendndodhja
    Postime
    1,389
    Tung.

Sot jam shum i lumtur dhe gëzuar dhe ate gëzim dhe lumturi dua që ta ndaj me Ju ,se nuk më len të qetë përmbrenda .
    Sot ka qenur dita më e mirë dhe më me fat që kur jam në mërgim .
    Sot na erdhën përgjigjëjet, nga tre Univerzitete dhe dy kolexhe,që e kanë pranuar Liridonin në Mjekësi dhe ate me të gjitha shpenzimet e tyre .
    Liridoni ,duke qenur fëmij dhe nxënës i mirë, i urtë ,i mençur dhe i sjellshëm , ariti
    që të ndjek shkollimin në cilin Univerzitet të don ,cilën degë të don dhe çka është më e mira, pa asnjë peni ( metelik ) shpenzim nga të ardhurat familjare .

Suksese, Liridonit edhe në Fakulltet .

Tani në temë .

Disa dekorime që jam duke i punuar për sekretarën ( pjesën e epërme të tavolinës ) së Liridonit.

Anëtarësuar
    30-07-2007
    Vendndodhja
    Postime
    1,389

Tema të Ngjashme

1. Gjykata Kushtetuese: Deputetet mund te arrestohen, pritet arrestimi i Limaj
    Nga Nice_Boy në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 391
    Postimi i Fundit: 03-02-2014, 04:58
  2. Wehhabizmi sipas Ehl-i Sunnetit
    Nga Bani gjk në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 31
    Postimi i Fundit: 22-10-2009, 12:28
  3. Mbi dashurine
    Nga ani-ani80 në forumin Letërsia shqiptare
    Përgjigje: 10
    Postimi i Fundit: 05-03-2006, 12:05
  4. Vizita e Varreve dhe kerkimi i ndihmes nga i Varrosuri
    Nga hasanii në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 11-07-2005, 06:44
  5. Mbi Familjen Homoseksuale
    Nga Bekim Ismaili në forumin Aktualitete shoqërore
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 26-03-2004, 18:46

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •