Close
Faqja 96 prej 135 FillimFillim ... 46869495969798106 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 951 deri 960 prej 1343
    i/e regjistruar Maska e kepi
    Anëtarësuar
    30-07-2007
    Vendndodhja
    Në USA . Për kontaktim ,mund të më kontaktoni nëpërmjet EMail -it :- DuarArti@gmail.com ose RoyalGBConst@gmail.com
    Postime
    1,389
    Për ata që më pytën për plane .

Kuptohet që për një investim të kushtueshëm ,normalisht që duhet një farë plani .
    Me këta punime të deri të tanishme ( dhe kam edhe fare pak dru të kushtueshëm ),vetëm druri më ka kushtuar mbi dy mijë dollarë.

Por ,mbasi vetë merem me këtë punë për sa e sa vite dhe në të shumtën e rasteve kostumerëve iu bëj edhe planimetrinë e renovime - dizajnim ( kuptohet jo me plane ala arqitekti ,se ata mi bën Driloni në kompjuter ) por ashtu me dorë të lirë -skica . Edhe për këta punime unë kam përdorur vetëm skica ,që unë i kuptoj se çka kam shkruar e si do i rëndisi në rend punët;- matjet, prejet ,përpunimet e përmbarimet.
    Me një fjalë ,për projektin që e punoj e kam një farë fotografie të formuar në memorie ,para se ta filloj e si do duket. Megjithëse gjatë kohës edhe të shumtën e rasteve i ndryshoj pamjet por jo , strukturën e projektit .

Disa nga skicat e disave nga këta punime ( mobiljeve të fëmijve ) :-

Platforma e krevatëve.

Biblioteka e Liridonit ( do e bëjë pasi ti mbarojmë këta komodina ) .

Night stand ( komodinat ) e Liridonit ,do i bëj pas bibliotekës .

Ndryshuar për herë të fundit nga kepi : 20-03-2009 më 22:10

Anëtarësuar
    30-07-2007
    Vendndodhja
    Në USA . Për kontaktim ,mund të më kontaktoni nëpërmjet EMail -it :- DuarArti@gmail.com ose RoyalGBConst@gmail.com
    Postime
    1,389
    Edhe kjo njëfar skice e krevatëve.

Skica të komodinave.

Anëtarësuar
    30-07-2007
    Vendndodhja
    Postime
    1,389

P.S.

Pra nuk janë ku me ditë se çka plane . Skica të thjeshta që edhe një fëmijë i çerdhes mund ti bën -në mos edhe më mirë .
    Kresorja është tek fotografia e projektit në memorie se çka duash të ndërtosh dhe teknikat e punës .
    Se planet e përgjithëshme ,janë vetëm pika refereuese të përmasave e asgjë tjetër .
    Ka plane mandej që kanë edhe specifitete shum në imtësi ,kur bëhet fjalë për dizajnim me shpenzime shum të mëdha .
    Ndryshuar për herë të fundit nga kepi : 20-03-2009 më 22:30

Anëtarësuar
    30-07-2007
    Vendndodhja
    Postime
    1,389
    Driloni ka bë koxha progres në punimin e komodinave .

Këta janë platformat e komodinave ,që mandej do iu shtohet perimetri nga druri i dushkut ( lisit ) me inleje .

Ai druri i erët ( dy listela në mes ) është dru qershie braziliane e ai druri tjetër është dru selvije .

Anëtarësuar
    30-07-2007
    Vendndodhja
    Postime
    1,389
    Të tre platformat sëbashku .

Një platformë me perimetrin e ngjitur .

Anëtarësuar
    30-07-2007
    Vendndodhja
    Postime
    1,389
    Të tre komodinat sëbashku .

Anëtarësuar
    30-07-2007
    Vendndodhja
    Postime
    1,389
    Falem.

toni77_toni dhe

Edna- shpk

Kështu i përgadisi platformat e komodinave dhe tavolinave të kuzhinës ( kuptohet kur ata janë të ndërtuara nga druri i plotë ( jo mbulesë veniri ) dhe kur druri është pjesë pjesë .

Dërasat në lidhjen tërthore midis tyre i ngjisi me kunja me kunja ,ndërsa lidhjen longitudinale të dërasës me dërasën tërthore i ngjisi me biskuits ( pjesë - copëza druri ) .

Këtu ,dërasat e platformës të ngjitura më mes veti ,dhe të përgaditura me kunja dhe biskuits për ngjitjen e perimetrit .

Këtu, dërasat që do ngjiten me kunja janë bërë me bira e dërsat që do ngjiten me biskuits janë bërë me kanale.

Anëtarësuar
    30-07-2007
    Vendndodhja
    Postime
    1,389
    Dërasat që lidhen me kunja.

Dërasat që lidhen me biskuits.

Dhe këtu , kur të gjitha pjesët komponohen sëbashku dhe formohet platforma me perimetër.

P.S.
    Ndoshta ka ndonjë mënyrë tjetër më të kolajshme dhe më të shpejtë. Po unë këtë mënyrë e dij dhe kështu i bëj .
    Ndryshuar për herë të fundit nga kepi : 27-03-2009 më 11:57

Anëtarësuar
    30-07-2007
    Vendndodhja
    Postime
    1,389
    Njëra komodinë e mbaruar ( vetëm për tu bërë me poli ) e të tjerat janë në rend .

Vjosa ishte marë vesh me Liridonin ,që tia mbaroj njëherë Vjosës tavolinën e mandej komodinat dhe librarinë e Liridonit . Dhe ashtu bëra .

Këtu këmbët e tavolinës të gdhendura .

Anëtarësuar
    30-07-2007
    Vendndodhja
    Postime
    1,389

Konstrukti / struktura i/e tavolinës, i montuar ashtu ,në të thatë .

Tema të Ngjashme

1. Gjykata Kushtetuese: Deputetet mund te arrestohen, pritet arrestimi i Limaj
    Nga Nice_Boy në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 391
    Postimi i Fundit: 03-02-2014, 04:58
  2. Wehhabizmi sipas Ehl-i Sunnetit
    Nga Bani gjk në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 31
    Postimi i Fundit: 22-10-2009, 12:28
  3. Mbi dashurine
    Nga ani-ani80 në forumin Letërsia shqiptare
    Përgjigje: 10
    Postimi i Fundit: 05-03-2006, 12:05
  4. Vizita e Varreve dhe kerkimi i ndihmes nga i Varrosuri
    Nga hasanii në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 11-07-2005, 06:44
  5. Mbi Familjen Homoseksuale
    Nga Bekim Ismaili në forumin Aktualitete shoqërore
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 26-03-2004, 18:46

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •