Vetëm platforma.
Falem. për vizitën tuaj në këtë temë dhe ,
shihemi në projektet tjera .( Kurrë nuk e dij ,se jam pak sa i dobët me shëndetin dhe më duhet një pushim për rikuperim ) .
Kepi .
Vetëm platforma.
Falem. për vizitën tuaj në këtë temë dhe ,
shihemi në projektet tjera .( Kurrë nuk e dij ,se jam pak sa i dobët me shëndetin dhe më duhet një pushim për rikuperim ) .
Kepi .
P.S.
Kisha haruar që ti postoj fotot e karikave të kompletuara.
Tung.
Falemi.
YoUGoTNoGaMe,
BIBIU dhe
GjeniHacker .
Tani ,
Driloni ,sot i përgaditi pjesët edhe për tre komodina të tjera ,kuptohet unë i ndihmova në planifikimin e prerjes së materialit ( se kisha frigë mos ma çon dëm materialin ,se është dru qershie që kushton $9.25 një bord foot e pa përpunuar dmth. i bie që të jetë në sipërfaqe ;- 30cm x 30cm x 2,5 cm ) dhe implikimin e inlejeve ( se janë punë delikate :- druri i inlejeve është 3mm x 3mm x gjatësinë e dërasës ) .
Këtu janë krejt pjesët e strukturave të komodinave .
Këtu janë këmbët e frontit dhe të mbrapme .
Për ti mbajtur këmbët e ngjitura sëbashku ,përdorëm rrypa gome ( se mengenet-kllampat i kisha të zënura në punë të tjera ) e punuan për mrekulli .
Kuptohet nuk e kanë forcën e mengeneve ,por për të shtërnguar ,shtërnguan mjaf .
Këtu janë pjesët vertikale dhe horizontale të strukturave të komodinave - me inleje dhe të profiluara ) .
![]()
Ndryshuar për herë të fundit nga kepi : 19-03-2009 më 00:45
Këtu janë vetëm këmbët ,me mengene të reja - rypa gome !
![]()
Këta janë pjesët tërthore të frontit , të komodinave .
Si duken inlejet e futura në drurin e qershisë .
![]()
Këta janë kolumnet e fronteve me inleje dhe kanalet ku do hynë platformat e anëve .
Ndërsa këta janë kolumnet e mbrapme .
![]()
E këta janë kolumnet e frontit me inleje dhe kolumnet e mbrapme .
Në kanalet e tyre futen platformat ,dhe komodina është e gatshme si strukturë - kuti .
E pjesët tjera zbukuruese mvaret nga shija e mjeshtrit dhe normalisht nga çmimi i pazarit nëse bëhet/përgaditet komodina për treg .
![]()
Falm. panajot .
Driloni nuk më len që të pushoj do kohë . Në të vërtetë ,Ai nuk më len të punoj ,por unë kam frigë ta lë vetëm të punojë , se maqineritë janë të mëdhaja e të fuqishme .
Sot i montoi ( mbërtheu ) konstruktet e komodinave .
![]()
Si duken lidhjet e drurit .
![]()
Poashtu i përgaditi edhe pjesët e dierëve dhe syrtarëve për nesër.
![]()
Krijoni Kontakt