Këtu duke i dhënë pjesët përfundimtare mantelit të oxhakut .
![]()
Këtu duke i dhënë pjesët përfundimtare mantelit të oxhakut .
![]()
Tani ,si duket puna e përfunduar ( pra puna e drurit ende nuk është bërë me poly ) .
Kjo është hyrja kryesore në shtëpi dhe shkallët për katin e dytë .
Vazhdojmë në të djathtë nga hyrja ,për të përfunduar përsëri tek hyrja kryesore.
![]()
Ndryshuar për herë të fundit nga kepi : 06-03-2008 më 23:14
Lidhja e murit me kabinetin e librave .
Oxhaku me TV-në dhe anën e djathtë të kabinetit të librave .
Oxhaku dhe TV-ja vetë .
![]()
Kraun molldingu në tavan mbi harqet.
![]()
Gjithmon djathtas dhe përsëri tek shkallët ( hyrja kryesore e dhomës së ditës ) .
Dhoma e ditës ka dritë të sikronizuar ,dhe unë e ula pak dritën dhe bëra nja dy foto nga parakuzhina ,ashtu me drita të ulta .
Si duket ana e djathtë e dhomës-murit të drurit .
Si duket ana e majtë e dhomës-murit të drurit .
![]()
Po sot e montova edhe bar tavolinën në kuzhinë dhe hëngrëm drekë me të zotin e shtëpisë në të bashkë për fillim .
Dhe një nga afër .
![]()
Me gjithë këto punime të bukura që po shikoj jam kurioz të di si e ke rregulluar shtëpinë tënde .
Kleos ustallareve gjithemone u pikon catia :P
Kepi te pergezoje dhe te uroj te lumshin duar - je nje usta i perkryer i drurit.
Suksese!
Hmm ,lal qenke i perkryer edhe te lumte ! Pune Pune nat e dit qe te shohim pakez drite, kshu arihet cdo gje .Me nje kohe punon per partine tani shyqyr punojme per veten edhe kur do na del i cik koha edhe per atdheun :)
Shume punime te bukura, paski aftesi per kete lloj arti. Mi vine mire qe nje shiqptare ne skaj te botes ben keshtu punime, jeni mburje e cdo Shqiptari. Vazhdoni ne kete menyre.
Krijoni Kontakt