Close
Faqja 19 prej 135 FillimFillim ... 917181920212969119 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 181 deri 190 prej 1343
    i/e regjistruar Maska e kepi
    Anëtarësuar
    30-07-2007
    Vendndodhja
    Në USA . Për kontaktim ,mund të më kontaktoni nëpërmjet EMail -it :- DuarArti@gmail.com ose RoyalGBConst@gmail.com
    Postime
    1,389
    Këtu e përgadisi parzën ,për një kabinet librash ,për të njeti njeri .

Këta i ngjisi me disa kunja druri dhe ngjitëse druri ,këta i quajnë tenon ( shqip nuk e dij se si i quajnë këta kunja )

Këtu duke shpuar birat ,për ata kunjat ngjitës .

Këtu duke kompunar pjesët e bëra me ngjitëse më e asi kunja tenon.

Ndryshuar për herë të fundit nga kepi : 03-12-2007 më 00:01

Anëtarësuar
    30-07-2007
    Vendndodhja
    Në USA . Për kontaktim ,mund të më kontaktoni nëpërmjet EMail -it :- DuarArti@gmail.com ose RoyalGBConst@gmail.com
    Postime
    1,389
    Këtu duke ngjitur kunjat dhe pjesët ( kornizën ) e një dere tjetër ( gjashtë panelëshe ) me asi kunja , dhe disa copësa tjera që këta i quajnë bisquits .

Këtu veç e njeta veç e shërnguar më më kllampa ( mengene ) e duhet të thahet të paktën 24 orë ,para se të ripunohet me dekorime - gdhendje .

Kë tu e njeta ,veç e shtërnguar më me mengene ( kllampa ) .

Ndryshuar për herë të fundit nga kepi : 03-12-2007 më 00:40

Anëtarësuar
    30-07-2007
    Vendndodhja
    Postime
    1,389
    Si duket e montuar përparza e kabinetit .

Këtu të paluara të dyja njera mbi tjetrën për tu tharë .

Ndryshuar për herë të fundit nga kepi : 03-12-2007 më 00:28

Anëtarësuar
    30-07-2007
    Vendndodhja
    Postime
    1,389
    Këtë fundjave ,përgaditëm ( bëmë gati ) edhe drujtë për ,base bord, base shouse ,kornizat e dierve, blokët apo plyth siç i quajnë këta për kornizat e dierve( ata vendosen në fund -në dysheme ), ,drujtë për kornizat e dritareve ,kraoun mollding ,drujtë dekorativ për diertë dhe ditaret për dy dhoma komplet .

Këta janë base bors dhe ata të voglat për dyer dhe dritare .

Këtu shihen drujtë dekorativ që përdori për korniza dyersh dhe dritaresh ,e në anë të djathtë të tyre ( ata të hollat ) janë base shose .

Edhe kraun molldingu i gatshëm .

Anëtarësuar
    30-07-2007
    Vendndodhja
    Postime
    1,389
    Kështu duken ata blokat - plyth nga anash .

Kështu duken pingul ,drujtë e gdhendur për korniza të dritareve dhe dyerve .

Anëtarësuar
    30-07-2007
    Vendndodhja
    Postime
    1,389
    Ja këtu edhe drujtë e gdhendur për kornizat e dyerve dhe dritareve ,duke u tharë .

Dhe të shtrira rafsh ,janë ata bllokat -plyths .

Për kët javë ju lënsha mirë e ju gjetsha mirë ,kur të kthej .
    Ndryshuar për herë të fundit nga kepi : 03-12-2007 më 00:47

Anëtarësuar
    30-07-2007
    Vendndodhja
    Postime
    1,389
    Këtu janë disa fotografi ,sesi i përgadisi drujtë për montim-kombinim të objektit ( është fjal për frontin e kabinetëve dhe dyerëve qëfshin ato të sheshta ( thjeshta ) apo ata me rice panel -të komplikuara .

Ja pra drujtë ( pjesët vertikale dhe horizontale të shpuara ) ,në atë mënyrë që lidhjet të jenë sa më perfekte ,që drujtë të vijnë drejtë e jo anësh apo lartë e poshtë .

Këtu ,duke i vendosur ata kunjat dhe mandej njëherë e montoj objektin ashtu në të thatë vetëm me kunja ( pa ngjitëse ) për tu parë nëse ka nevojë për ndonjë ndërhurje tjetër - përmirësim tek vrimat .

Këtu pra siç shihet birat ( vrimat ) janë perfekte në relacion njera me tjetrën ( të pjesëve vertikale dhe horizontale .

Anëtarësuar
    30-07-2007
    Vendndodhja
    Postime
    1,389
    Këtu iu bëj bira ( vrima ) pjesëve vertikale .

Këtu parë nga afër .

Atë farë çelsi ( që në të shkruan, 2 1/2 e bëra vetë ,se nuk ka mundësi me e mbajtur dërasën drejtë vertikalisht në rotullimin e asaj maqine ( 35000 RPM ) .
    E kam bërë si çelës univerzal me gjënësi prej 2mm ( 1/8 ) deri në 50cm ( 2ft. )

Ndërsa me këtë maqinë i bëj birat hirizontale në trashësi deri në 30 cm ( 14 inch. )

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    20-03-2007
    Postime
    128
    Shkelqyshem i dashur..., artist. Sa kohe qe e ben ket pune?

Anëtarësuar
    30-07-2007
    Vendndodhja
    Postime
    1,389
    Këtu ja pra ,dera gjashtë panelëshë dhe parza e kabinet të librave që përgaditëm dje .
    Sot të thara , kruara dhe të gatshme për ngjyrë dhe montim të pjesëve të tjera ( panelave ) .

Dera gjashtë panelëshe .

Parza e kabinet të librave .

Ndryshuar për herë të fundit nga kepi : 04-12-2007 më 01:54

Tema të Ngjashme

1. Gjykata Kushtetuese: Deputetet mund te arrestohen, pritet arrestimi i Limaj
    Nga Nice_Boy në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 391
    Postimi i Fundit: 03-02-2014, 04:58
  2. Wehhabizmi sipas Ehl-i Sunnetit
    Nga Bani gjk në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 31
    Postimi i Fundit: 22-10-2009, 12:28
  3. Mbi dashurine
    Nga ani-ani80 në forumin Letërsia shqiptare
    Përgjigje: 10
    Postimi i Fundit: 05-03-2006, 12:05
  4. Vizita e Varreve dhe kerkimi i ndihmes nga i Varrosuri
    Nga hasanii në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 11-07-2005, 06:44
  5. Mbi Familjen Homoseksuale
    Nga Bekim Ismaili në forumin Aktualitete shoqërore
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 26-03-2004, 18:46

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •