Close
Faqja 6 prej 135 FillimFillim ... 456781656106 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 60 prej 1343
    i/e regjistruar Maska e Kreksi
    Anëtarësuar
    20-11-2004
    Vendndodhja
    Francë
    Postime
    5,636
    Vetem se kete harkun mbrenda ne hyrje te shkallve nuk e ke bere si duket, te mungon shijimi i harqeve ne mes orientales e oksidentales ke mbetur keshtuqe nese me ndegjon mua e prishe kete hark dhe riparoje...
    Merrre nje leter te trash dhe vendose nje tyb plastike si ato te ujit dhe ajo do te qoje drejte e ne harkun e duhur perndryshe guret mire i ke bere deri dikun mirepo edhe aty ke lene mangut se nuk e ke perfekcionuar rrasat vertikale qe mban mbeshtetsit e koritave te luleve keshuqe keto kur ti riparojsh do e shofesh se do te dali nje shtepi e mrekullueshme.

Poashtu edhe kulmet i ke ngattruar o kepi, kete te shtepise e shkatrron ky kulmi i vogel gati identike ne hyrje, eshte dashur te nderrojsh stilin e kulmit me nje strehe me te vogel dhe pse jo te kombinosh te vesh tjegulla te kuqe te stilit romakë se keshtu asgje nuk mirrt vesh fare dhe çoroditet pamja kryesore e shtepise.
    Ku te shiqosh me pare posa hyn ne kete oborr ? te gjitha dalin terrthur si ne Disneiland e shtepia nuk duhet ti ngjaje Disnelandit se me nuk shikohet apo shifet njehere dhe me fare se nuk eshte diçka unikate...
    Pra ke bere kombinime pa nevoje, kurse guret mire jane shume shkelqyeshem duken dhe shifet qe eshte nje punim per tu admiruar.
    Nejse keto dy gjera qe permenda mbasi ke mundesi riparoji dhe do e shofesh se do dahesh i knaqur...
    Ndryshuar për herë të fundit nga Kreksi : 24-09-2007 më 15:25

i/e regjistruar Maska e XH.GASHI
    Anëtarësuar
    07-03-2007
    Vendndodhja
    Prishtine
    Postime
    1,123
    Pershendetje
    Shume me pelqeu puna ne veqanti kjo puna me gure pasi qe jam vet nje mjeshter guri do ti plasoj disa punime te ndryshme te mijat [IMG][/IMG] . [IMG][/IMG][IMG][/IMG]

Pasioni për shkencën Maska e Nolird
    Anëtarësuar
    19-04-2007
    Vendndodhja
    Tetove
    Postime
    466
    Shume punime te bukura vazhdo keshtu :)

i/e regjistruar Maska e Kreksi
    Anëtarësuar
    20-11-2004
    Vendndodhja
    Francë
    Postime
    5,636
    Knaqesi e madhe eshte kur i shof keto punime nga guri. Ju pergezoje Xh.Gashi, me pelqen edhe ky stil i gurve...
    Megjithese mua me pelqen shume mveshja e mureve me gur te gllareves me stil Ciklopean...
    Jam edhe vte gjysem mjeshtri pasi qe jam djal i nje gur gdhendesit...pra i ngjaje pakez babait...

i/e regjistruar Maska e XH.GASHI
    Anëtarësuar
    07-03-2007
    Vendndodhja
    Prishtine
    Postime
    1,123
    [IMG][/IMG][IMG][/IMG][IMG][/IMG]
    ketu ke tri lloje guresh
    guri Gadimes punuar para 25 vitesh
    guri bajes Malisheves punuar para 5 vitesh
    i treti gur i i Smires fshat ne komunen e Vitis punuar para 20vitesh .
    pershendetje
    Ndryshuar për herë të fundit nga XH.GASHI : 24-09-2007 më 17:00

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    28-03-2003
    Vendndodhja
    Diku nëpër Botë
    Postime
    528
    !!!!!!!!!!!!!

bubbly
    Anëtarësuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Citim Postuar më parë nga kepi Lexo Postimin
    Ky është një projekt që kur fillova unë të punoj ,si kontraktor kryesor kishte qenur i vëllai i të zotit të shtëpisë e që unë e mora vesh diku mbas dy javësh mbasi u grinda me kontraktorin kryesor, se e bënte punën shkil e shko .Mbasi erdhi zotriu atëherë më tregoi se kontraktori kryesor ishte i vëllai i tij .
    Por unë i thash ,as që ma ndin se është vëllau tënd ( edhe përse nuk e kam ditur ) ,por kryesorja është që ai e bën punën shkil e shko e ti shpenzon qindra mijë dollarë .

Atëherë për të mbrojtur vetën e shëtisi nëpër shtëpi ( të zotin e shtëpisë ) dhe ia tregoj të metat teknike të konstrukcionit nga të cilat shtëpia nga ndonjë erë mbi 90 milja në orë apo borë mbi 30 centimetra edhe mund ti rëxoheshte rafsh me tokë .

Atë moment e thëret të vëllanë dhe i thotë , që sot e tutje The Albanian Boy is thë Bos over hiere .

Nëse duash të punosh kështu vazhdo e punonëse jo ,je ilirë dhe mblidhi veglat dhe baju .

Vllau i tij punoi edhe dy ditë të tjera ,mblodhi puntorët dhe veglat dhe hiku .

Atëherë unë fillova nga fillimi,duke riparuar të metat e tij teknike dhe vazhdova mandaj me pllakat e gibsit, plasterim, ngjyrosje( ngjyrat sipas shij së tij ) , punët e gurit, punët me druj dekorativ mrenda,i ndërova planin me harqe dekorative, i shtova dritare në dhomën e diellit , dyshemet, shkallët, banjot ,zyrat, kopshtin mbrpa , para, anësh, disa riparimet të fasadës dhe porchit në front riparime të ujësjellsit, kanalizimiit( nga neglizhenca e të vëllait ).

Me një fjalë në këtë menshën ( shtëpi të madhe ) punova rafsh dy vite e gjysëm vetë i dytë .

==================================

Këtu vetëm guart në front të shtëpisë janë puna ime .

Sa charge per keto gurat ti ? Kot dua te marr nje cmim ,se po shop around .Tani e kam me tulla para ,por do i zevendsoj me kete lloj guri se me pelqen shume. Flmd ne avdance :)

i/e regjistruar Maska e kepi
    Anëtarësuar
    30-07-2007
    Vendndodhja
    Në USA . Për kontaktim ,mund të më kontaktoni nëpërmjet EMail -it :- DuarArti@gmail.com ose RoyalGBConst@gmail.com
    Postime
    1,389
    Citim Postuar më parë nga PINK Lexo Postimin
    Sa charge per keto gurat ti ? Kot dua te marr nje cmim ,se po shop around .Tani e kam me tulla para ,por do i zevendsoj me kete lloj guri se me pelqen shume. Flmd ne avdance :)

Pink,vetëm puna është $ 22.oo për sqer foot ,por unë e bëj për $17.oo sqer foot .

Punë ,gurrë , mortar, rejta ,menbrana tora ,gozhda ,sealer e tjra sende që duhet të mbarohet puna zen diku $25.00 deri $ 27.oo për sqer foot .

Anëtarësuar
    30-07-2007
    Vendndodhja
    Në USA . Për kontaktim ,mund të më kontaktoni nëpërmjet EMail -it :- DuarArti@gmail.com ose RoyalGBConst@gmail.com
    Postime
    1,389
    Duke vendosur pllaka graniti në hyrjen anash për në ate dhomën gjigante .

Pllakat e mbaruar .Si duken nga mrenda dhomës.

Anëtarësuar
    30-07-2007
    Vendndodhja
    Postime
    1,389
    Si duket nga jashtë

Kjo është lidhja e dy pjesëve të shtëpisë

Faqja 6 prej 135 FillimFillim ... 456781656106 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Gjykata Kushtetuese: Deputetet mund te arrestohen, pritet arrestimi i Limaj
    Nga Nice_Boy në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 391
    Postimi i Fundit: 03-02-2014, 04:58
  2. Wehhabizmi sipas Ehl-i Sunnetit
    Nga Bani gjk në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 31
    Postimi i Fundit: 22-10-2009, 12:28
  3. Mbi dashurine
    Nga ani-ani80 në forumin Letërsia shqiptare
    Përgjigje: 10
    Postimi i Fundit: 05-03-2006, 12:05
  4. Vizita e Varreve dhe kerkimi i ndihmes nga i Varrosuri
    Nga hasanii në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 11-07-2005, 06:44
  5. Mbi Familjen Homoseksuale
    Nga Bekim Ismaili në forumin Aktualitete shoqërore
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 26-03-2004, 18:46

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •