Close
Faqja 54 prej 135 FillimFillim ... 444525354555664104 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 531 deri 540 prej 1343
    i/e regjistruar Maska e kepi
    Anëtarësuar
    30-07-2007
    Vendndodhja
    Në USA . Për kontaktim ,mund të më kontaktoni nëpërmjet EMail -it :- DuarArti@gmail.com ose RoyalGBConst@gmail.com
    Postime
    1,389
    Kallëpi pushon në mother mold.

Modeli ,në tak dhe i pa dëmtuar ku me dit se çka -në mos aspak .
    Nga modeli ,pak janë dëmtuar vetëm harqet e Urës ( se janë shum të thella ) dhe muri para shtëpisë së Lidhjes së Prizrenit ( se ishte shum i hollë dhe i plasaritur pak para se ta përgadis kallëpin ) .
    Po kjo nuk ka ndonjë rrëndësi ,mbasi argjilli është shum-shum i butë , dhe se modelet nuk kanë më ndonjë rëndësi .Se do i demoloj për ta ripërdorë argjillin për punime të tjera .

E për sa i takon modelit të Azreti Isait ,për ate do përdoret metodë tjetër dhe më e komplikuar ( siç përdoret në fonderitë e derdhjes ) ,shkaku se modeli është komplet 3D .
    Ndryshuar për herë të fundit nga kepi : 07-06-2008 më 21:19

Anëtarësuar
    30-07-2007
    Vendndodhja
    Në USA . Për kontaktim ,mund të më kontaktoni nëpërmjet EMail -it :- DuarArti@gmail.com ose RoyalGBConst@gmail.com
    Postime
    1,389
    Tung.

Kështu e mbarova mother mold ( kallëpin nënë ) për Azreti Isain .
    E mbarova në tre pjesë që ta kem më lehtë ta mbërthej dhe zbërthej gjatë përdorimit për riprodhim të modelit.

Pjesën e prapme e mbarova një pjesë .

Ndërsa ftyrën në dy pjesë ,shkaku i mjekrës dhe fytyt.

Anëtarësuar
    30-07-2007
    Vendndodhja
    Postime
    1,389
    Këtu si duket ftyra komplet e mbuluar .

Këtu si duket prej anash gjegjësisht nga e djathta ,komplet e mbuluar.

Dhe njëherit i falmderoj të gjithë këta mijëra vizitorë që shpenzojnë kohën për të parë mundin tim .

Faleminderit edhe njëherë .

Anëtarësuar
    30-07-2007
    Vendndodhja
    Postime
    1,389
    Sot e bëra provën e parë me kallëpet për të riprodhuar '' Bashkimin Kombëtar '' dhe Venusi-n .
    Për si provë ,në prodhimin e parë jam duke studiuar se ku mund të mbetën ajri në kallëp ( nëpër vrima, harqe ,edhe sipërfaqe të sheshta se mvaret nga derdhja ) , që madej kur të filloj riprodhimin e regullt ti eleminoj ata anomali .

Këta dy derdhje janë bërë thjesht me gips të thjeshtë ndërtimtarie ,jo ku me dit se çfarë materiali hidrocal apo diçka tjetër .

Nga rezultati jam më se i kënaqur .

'' Bashkimi Kombëtar '' veç sa i nxjerur nga kallëpi .
    Mu thyen dy qoshe nga mungesa e kujdesit .dhe se materiali ka kapur vetëm disa - disa fluska ajri .
    Është sukses e përtej ,duke pasur parasysh komplicitetin e modelit dhe kallëpin e sheshtë për riprodhim .

Anëtarësuar
    30-07-2007
    Vendndodhja
    Postime
    1,389
    Venusi.

Kallëpi dhe prodhimi .

Vetëm prodhimi .

Të dyjat bashkë .

Anëtarësuar
    30-07-2007
    Vendndodhja
    Postime
    1,389
    Tung .

Nga e pamja Skënderbeu më shkoi dëm .
    Edhe përse ia bëra yzmetin që të mos më thahet nga i nxehti. Por krejt e kotë ,sikur duket .
    Ashtu keq ka plasaritur saqë po më duket më mirë dhe më lehtë e kam që të filloj ta bëj një tjetër të ri ,se sa ta vazhdoj këtë duke regulluar plasaritjet .

U zgjova sot që në ora pesë ,e shkova në apartamentin poshtë duke menduar që sot ta mbaroj më këtë projekt .Kur e hapi Skënderbeun ,çka të shohi plasaritje gjithandej dhe ate plasaritje të thella .Ashtu jam bërë nervozuar e ashtu jam demoralizuar ,që smund të paramendohet .
    Një javë punë më shkoi dëm .

Ndryshuar për herë të fundit nga kepi : 09-06-2008 më 11:42

Anëtarësuar
    30-07-2007
    Vendndodhja
    Postime
    1,389

Anëtarësuar
    30-07-2007
    Vendndodhja
    Postime
    1,389

Anëtarësuar
    30-07-2007
    Vendndodhja
    Postime
    1,389

Anëtarësuar
    30-07-2007
    Vendndodhja
    Postime
    1,389

Tema të Ngjashme

1. Gjykata Kushtetuese: Deputetet mund te arrestohen, pritet arrestimi i Limaj
    Nga Nice_Boy në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 391
    Postimi i Fundit: 03-02-2014, 04:58
  2. Wehhabizmi sipas Ehl-i Sunnetit
    Nga Bani gjk në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 31
    Postimi i Fundit: 22-10-2009, 12:28
  3. Mbi dashurine
    Nga ani-ani80 në forumin Letërsia shqiptare
    Përgjigje: 10
    Postimi i Fundit: 05-03-2006, 12:05
  4. Vizita e Varreve dhe kerkimi i ndihmes nga i Varrosuri
    Nga hasanii në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 11-07-2005, 06:44
  5. Mbi Familjen Homoseksuale
    Nga Bekim Ismaili në forumin Aktualitete shoqërore
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 26-03-2004, 18:46

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •