"C'te sheh syri ta ben dora" hume punetor dhe krijues njekohesisht. Bravo.
"C'te sheh syri ta ben dora" hume punetor dhe krijues njekohesisht. Bravo.
Tung .
Falm. elsaa dhe alda09 .
Ajo zonja shtëpisë ,kishte ndejtur gjithë natën duke pastruar dhe larë muret dhe përsëri nuk kishte mundur ti pastron siç duhet .
Dje e ngjyrosa shkallën .
I dhashë paksa ngjyrë të erët .
Shkalla parë nga lartë .
Shkalla parë nga poshtë.
![]()
Ndryshuar për herë të fundit nga kepi : 22-03-2008 më 21:12
E sot e mbuluam krejt punën e drurit në katin e poshtëm dhe shkallën me poly dhe ky projekt u mbarua me kaq .
Sot më kërkoi që tia regullojë një dhomë tjetër ,por unë i thashë jo ,se dua të pushoj të paktën nja një javë e mandej shohim e bëjmë .
Këtu djali i dytë duke i dhënë poly drurit në murrë .
Shkallët e përfunduara dhe iu vendosa disa letra ngjitëse ku mund të shkelin për komunikim ,deri sa të thahet poly komplet.
![]()
Fundi / fillimi i shkallëve .
Atë Nuel ( drurin/shtyllën kryesor të parmakëve të shkallëve ) dhe ballasters ( ata shkopijtë e hollë të shkallëve ) i ngjyrosa paksa me ngjyra më të erëta në disa vende ,për ti dhënë një pamje pak sa më tërheqëse )
Mirupafshim në projekte të tjera .
Ndryshuar për herë të fundit nga kepi : 22-03-2008 më 21:20
Shume bukur kane dale . Te lumshin duart edhe nje here . Tashi pusho se ke nevoje .
Ps. Po sygjerimet i pranon ?
Burrat Udhëheqin Botën, Ndërsa Gratë Udhëheqin Burrat
Kepi.
Duart i paske flori vertet.
Te lumshin duart e arta qe ke .
Ps:
Babai & vellai im kane nje pune te tille.
Kjo pune ka $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$'sidomos per nje puntor si je ti.
Te uroi qe te behesh nje Mbret Shqiptar.
Gezuar Pashket.
You & your Family.
Respekt
Flutura
Falm. lioon .
Edhe ti suksese në jetë .
Falm. elsaa edhe njëherë .
Për sa iu takon sugjerimeve e kam një princip në jetë që mendoj se :-
'' dy mendje ,vlejnë më shum se një '' .
Pra i pranojmë sugjerimet ,dhe me gjithë qejf bile .
Falm selina_21 .
Edhe Ju dhe të gjithë vëllezërve e motrave Shqiptarë/e Gëzuar Pashkët .
Ndryshuar për herë të fundit nga kepi : 22-03-2008 më 21:31
Tung forumistë .
Ju falmderoj të gjithë këtyre mijëra shiquesëve që kanë harxhuar pak kohë në këtë faqe ,duke parë punët e mia të përditshme ,me të cilat mbaj gjallë familjen .
Gjithashtu iu falm. të gjithëve edhe për fjalët e mira dhe për kurajën që më jepni .
Nga projekti i fundit pata haruar të postoj fotografitë e tapetës ( wall paper ) që ia pata instaluar atij zotnisë në murin e dhomës së ditës ,ngjitë me shkallët .
Tapetën e punova asi soi që ajo të duket sikur pikturë e varur në murrë e jo sikur tapetë e regullt murri .
Këtu janë disa fotografi kur përgaditja dërasat për ramkën ( framing ) të tapetës .
Ata i përgadita asi soi ,që të duken sikur janë dërasa shum të vjetra e të stërngjyrosura ( që ti përshatën pak tapetës ) .
Kur përgadisja dërasat me kemikalje ,siç e shihni nga fotografia ,nuk janë njësoj të lagura .
Si duken dërasat ,sikur me iu rjepur ngjyrën .
![]()
Ndryshuar për herë të fundit nga kepi : 08-04-2008 më 06:12
Ja dhe një tjetër foto me ngjyrë të '' rrjepur '' .
Këtu dërrasat e ngjyrosura me ngyrë ari puro .
Por ngjyra nuk shëndritën sikur ari ,shkaku se unë i ngjyrosa pa u tharë mirë kemikaljet dhe ngjyra bazë .Se nuk desha që të ketë ashtu thjesht thjesht shkëlqim metalik ari ,për mos me e humbur ate pamjen e lashtësisë së dërasave .
Një foto tjetër nga afër,ku duket edhe lashtësia e dërasave.
![]()
Ndryshuar për herë të fundit nga kepi : 08-04-2008 më 06:20
Krijoni Kontakt