Close
Faqja 35 prej 135 FillimFillim ... 2533343536374585 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 341 deri 350 prej 1343
    i/e regjistruar Maska e kepi
    Anëtarësuar
    30-07-2007
    Vendndodhja
    Në USA . Për kontaktim ,mund të më kontaktoni nëpërmjet EMail -it :- DuarArti@gmail.com ose RoyalGBConst@gmail.com
    Postime
    1,389
    Tung forumistë/te .

Ju falm. për vizitën që i bëni kësaj teme ( mijra vëzhgues ) dhe gjithashtu falm. për fjalët e mira .

Kleos jo ku me ditë se çka ,se edhe shtëpia është punë bisnesi ( por gjithesi çdo renovim i bërë me shije dhe tonë ).
    Bleje të vjetër meremetohe pak a shite .

Falm.

vagabondo_nyc

ToPoGiGiO

Agon_xh

Anëtarësuar
    30-07-2007
    Vendndodhja
    Në USA . Për kontaktim ,mund të më kontaktoni nëpërmjet EMail -it :- DuarArti@gmail.com ose RoyalGBConst@gmail.com
    Postime
    1,389
    Eh , sot e fillova back spllash ( hapsirën mes kabinetëve ) ta mbuloj me pllaka graniti .

Po ajo zojnja e shtëpisë ,deshte tia mbaroj disi punë dekorative .
    I them në kontratë e kam ta mbuloj me pllaka njejtë sikur dyshemja ,po nëse doni ashtu ( back spllash dekorativ ) ,shko ,blehi pllakat dekorative dhe unë ti vendosi ,por çmimi normalisht që do jetë pak sa i njelmët / shtrenjtë .
    Normalisht unë nuk vura asnjë pllakë graniti ,deri sa Ajo ktheu nga pazari .
    Erdhi me duar bosh e më thotë ,më fal bëra gabim që shkova ,unë nuk munda të zgjedhi asfar ngjyre e asfar modeli .
    Të lutem ja paret e shko e zgjidhi ti ,çfarë të duesh e si të duash për shijën tënde .
    Mora paret e shkova dhe bleva katër lloje pllakash dekorative ( megjithëse edhe nuk kisha të zgjedhi shum ,se nuk kishte ku me ditë sa lloje ) që tiu përshtaten pak kabinetëve dhe banakut të granitit ,dhe fillova dizajnimin e back spllash-it ,mbi banak të granitit ( kuptohet pasi e mbulova banakun me katër shtresa tekstili të trasha dhe letër ndërtimtarie ) .

Një pllakë e prisja në këtë formë ,për ta mbushur mandej me pllakat dekorative ( inlei tile ) ,normalisht edhe ata i preja siç desha unë të del modeli .
    Pra pllakën nga forma e katrorit e shëndroja në këtë biçm gjendje / formë.

Pllakat dekorative të prera dhe komponuara .

Këtu si duket pllaka e kombinuar me ata dekorative .

Ndryshuar për herë të fundit nga kepi : 07-03-2008 më 22:44

Anëtarësuar
    30-07-2007
    Vendndodhja
    Postime
    1,389
    Tani ,pllakën tjetër e preja në këtë formë ( siç është ajo në anën e djathtë ) .

E pllakat dekorative i preja -siç shihen në anën e djathtë përskaj vetë pllakës.

Anëtarësuar
    30-07-2007
    Vendndodhja
    Postime
    1,389
    Këtu ,si i kombinoja modelet në banak para se ti ngjisi në mur.

Një më afër.

Anëtarësuar
    30-07-2007
    Vendndodhja
    Postime
    1,389
    Këtu kur fillova ti ngjisi në mur.

E këtu si i përgaditja të tjerat pasi disa veç i kisha vendosur në mur.

Pra shihen pllakat në murë dhe në banak duke përgaditur modelin.

Anëtarësuar
    30-07-2007
    Vendndodhja
    Postime
    1,389
    Kjo është kur përgaditja pllakat për nën dritare.

Anëtarësuar
    30-07-2007
    Vendndodhja
    Postime
    1,389
    Për sotë e lamë me kaq .

Anëtarësuar
    30-07-2007
    Vendndodhja
    Postime
    1,389
    Tung.

Hë , tani do vendosi nja dy fotografi të freskëta nga ngjarja që më ndodhi sot e që janë jasht temës .

Sot e dh---- ( më falni në shprehje ) fare hesapin/punën .

Duke prerë ( profiluar ) disa dërasa për korniza ,për disa punime ,preva gishtin tregues të dorës së majtë, fam . Zotit që më shpëtuan tre gështitë e tjerë ..

Kur them e preva ,jo adhtu prerje e mprehtë që mishi të mund të ngjitet ( sikurse është prerje me thikë apo ndonjë mjet tjetër i mprehtë dhe i rafshët-sheshtë ) ,por prerje ashtu burash ,që dy të tretat( 2/3 -në mos më shum ) e mollzës së gishtit u coptua ashtu thjeshtë fare ,sikur me çarë me forcë ndonjë copë pëlhure të trashë e që shpërndahen penjët gjithandej .

Dhe për momentin ,bëra vetën doktorin ,e lidha gishtin që të ndali gjakderdhjen ,dhe me mjete rethanore për ndihmë të shpejtë mandej mora dhe dizenfektova një palë gërshërë dhe tiu futa gërshërët të gjithë atyre pjesëve që vareshin nga gishti i ti rumbullaksova ( sikur krasiten pemët ) .

Gruaja dhe djali i dytë u alivanosën kur më shihnin se si krasitja pjesët e gishtit sikur mos me qenur pjesë e trupit tim .

Nejse ,mbasi e lava me peroksid hidrogjeni mirë e mirë , e bëra mandej me një lloj antibiotiku të ndihmës së shpejtë ,e mbështolla me një mbështjellës/fiollë alumini ,që fasha të mos më ngjitet për plage ,mandej nga jashtë përdora një model rosfraj që të mos kontaktoj kurgjë me gishtin e cunguar e atëherë shkova në një klinikë këtu afër .
    Po sot e diell e ajo nuk punonte ,e spitalin më të afërt e kam 30 mile largë .

Ndoshta nesër do shkoj përsëri në klinëkë e të ma kontrolljojnë doktorët e sigurisht do ju gërkojë edhe ndonjë antibiotik për tu mbrojtur nga infektimi .

Këtu janë fotgrafitë e gishtit e mbështjellë dhe duket kjartë edhe mbrojtësja e rosfrait .

E këtu ,duket kjartë ,se ku mi ka kapur shara edhe tre gishtat e tjerë ,por falm. Zotit pa dëm .

Ndryshuar për herë të fundit nga kepi : 09-03-2008 më 23:22

Anëtarësuar
    30-07-2007
    Vendndodhja
    Postime
    1,389
    Tung .

Sot pra back spllash e mbaruam e nesër kismet i japim edhe grautin ,e lustrojmë granitin dhe kuzhina mbaron komplet .

Kështu duket back spllashi.

Ana e majtë .

Reflektimii granitit .

Anëtarësuar
    30-07-2007
    Vendndodhja
    Postime
    1,389
    Midisi i banakut dhe back spllash .

Faqja 35 prej 135 FillimFillim ... 2533343536374585 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Gjykata Kushtetuese: Deputetet mund te arrestohen, pritet arrestimi i Limaj
    Nga Nice_Boy në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 391
    Postimi i Fundit: 03-02-2014, 04:58
  2. Wehhabizmi sipas Ehl-i Sunnetit
    Nga Bani gjk në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 31
    Postimi i Fundit: 22-10-2009, 12:28
  3. Mbi dashurine
    Nga ani-ani80 në forumin Letërsia shqiptare
    Përgjigje: 10
    Postimi i Fundit: 05-03-2006, 12:05
  4. Vizita e Varreve dhe kerkimi i ndihmes nga i Varrosuri
    Nga hasanii në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 11-07-2005, 06:44
  5. Mbi Familjen Homoseksuale
    Nga Bekim Ismaili në forumin Aktualitete shoqërore
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 26-03-2004, 18:46

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •