Close
Faqja 24 prej 135 FillimFillim ... 1422232425263474124 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 231 deri 240 prej 1343
    i/e regjistruar Maska e kepi
    Anëtarësuar
    30-07-2007
    Vendndodhja
    Në USA . Për kontaktim ,mund të më kontaktoni nëpërmjet EMail -it :- DuarArti@gmail.com ose RoyalGBConst@gmail.com
    Postime
    1,389
    Edhe manteli i oxhakut dhe Tv-isë i mbaruar ,por ende i pa llakosur .

Mbi oxhak iavendosa ata kutiat kontrolluese të TV-isë dhe mes kutiave dhe TV-si i vendosa një perde najlloni të zezë për ti mbuluar ata kabllat mbrapa .

Ja këtu duket më mirë ajo perdja e zezë .

Anëtarësuar
    30-07-2007
    Vendndodhja
    Në USA . Për kontaktim ,mund të më kontaktoni nëpërmjet EMail -it :- DuarArti@gmail.com ose RoyalGBConst@gmail.com
    Postime
    1,389
    Falm. Selina 21 ,për fjalët e mira .
    Gjithashtu edhe ju Urime e me fat festat e fundvitit .

Naltë ,këta kabinetët dhe manteli i oxhakut dhe TV-së do mbështjellën ( mbulohen ) me kraun molldingun e tavanit .

Këtu sot ,veç ua dhashë harqeve dorën e parë të ngjyrës akrillik .
    Akrillik ua dhashë pasi harqet janë material sintetitk .

Këtu ,përgaditsha vendin ,për të ngjyrosur tullat e oxhakut .

Ndryshuar për herë të fundit nga kepi : 22-12-2007 më 01:42

Anëtarësuar
    30-07-2007
    Vendndodhja
    Postime
    1,389
    Këtu pra ,veç në ngjyrim e sipër të bazës së oxhakut .

Këtu ,në parakuzhinë gjithashtu harqet e ngjyrosura me akrillik,gati për ngjyrën bazë .

Edhe në anën e dhomës së ditshme ,harqet të gatshme për ngjyrën bazë .

Anëtarësuar
    30-07-2007
    Vendndodhja
    Postime
    1,389
    Këtu veç sa i pata mbaruar së ngjyrosuri sipërfaqen e nënharqeve me ngjyrë metalike - ngjyrë hiri .

Këtu duke iu dhënë ngjyrën bazë harqeve .Ata të voglat i kam bërë ngjyrë metalike bakri , ate në mes ( gjysëm rethin ) ngjyrë argjendi dhe ata kis ( copat mbi harqe ) ngjyrë ari .

Mandej të gjitha ,nesër do mbulohen me kemikalje së pari ( e cila do e plasaritën ngjyrën kryesore që do jetë ngjyrë e bradhë ),që të len të reflektohet ngjyra metali nën te .
    Dhe do fitohet përshtypja që këta harqe janë ngjyrosur para shum e shum dekadash .Dhe kjo lloj ngjyre ( krakin ) do reflekton në harmoni me punën e drurit në të gjithë hapsirën.

Duke iu dhënë ngjyrën bazë harqeve në parakuzhinë .

Anëtarësuar
    30-07-2007
    Vendndodhja
    Postime
    1,389
    Harqet e mbaruara me ngjyrën bazë në parakuzhinë .

Duke dhë ngjyrën bazë në harqet në dhomën e ditës.

Baza e oxhakut gjithashtu e mbaruar .

Anëtarësuar
    30-07-2007
    Vendndodhja
    Postime
    1,389
    Bazës së shtyllave iu shtova nga një listelë dru dekorativ ( në formë kornize ) që do jenë vetëm të llakosura ( pa ngjyrë ) për kontrast të harqeve .

Parë nga dhoma e ditës .

Parë nga parakuzhina .

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    19-06-2003
    Postime
    2,796
    Me pelqejn shume punimet tuaja :)
    Dhe babi ime eshte pak si tip "artisti" per pune te tilla...jo nga malli, po nga halli me teper se eshte marr me ate pune kur ishim ne Greqi. Ai merrej me teper me drywall. Tani ai nuk ushqen me familjen me ate pune, por ushqen syt e familjes duke rregulluar shpin e ti :) Ka bere disa punime shume te bukura ne sallon dhe ne dining room te shpis ton dhe kto kohe po mbledh material per te bere nje carolina room. Do ta bej me harqe qe ta ndaj nga salloni dhe do ta bej te gjith me xham. Pash qe kishit bere dhe ju ca carolina rooms kshu qe do ti them te hedhi nje sy ktu te shikoj ca pune keni bere ju. Mund te sjell foto nga punimet qe ka bere ne shpi dhe me vone kur te mbarohet carolina room do sjell dhe foto nga ajo.

Gjith te mirat

Anëtarësuar
    30-07-2007
    Vendndodhja
    Postime
    1,389
    Më vjen mirë që të kanë pëlqyer pumet e mia Fierakja .

Sot pra ngjyrosa harqet me ngjyrë plasaritëse dhe dhomën e ditës gjithashtu e ngjrosëm .

Ja pra se si duken harqet ,parë nga dhoma e ditës .
    Tavanit normalisht do i vendosi kraun moldin kur do e rifillojmë punën diku nga mesi i Janarit .

Shiheni se si shkëlqejnë ngjyrat bazë-metalike mbas ngjyrës së bardhë -mbulesës .

Kur u fotografuan ,ngjyra ishte ende në reaksion kimik të plasaritjes . Pra ndërkohë ( diku mrenda katër orësh ,ajo plasën edhe më shum dhe në plasa më të imta-më të holla dhe më të shkurta ) . Kjo është faza fillestare e plasaritjes. Sikur ajo fjala e urtë e jonë popullore që thotë se :- peni këputet aty ku është më i hollë .

Ja dhe harku gjysëm rethor .

Harku në anë të majtë .

Ndryshuar për herë të fundit nga kepi : 22-12-2007 më 22:40

Anëtarësuar
    30-07-2007
    Vendndodhja
    Postime
    1,389
    Harku në anë të djathtë .

Përsëri harku gjysëm rethor ,parë pak më afër dhe mund të shihni llojet e ngjyrave nën ngjyrën mbulesë .

Kjo është sipërfaqja nënharku rethor ,parë nga poshtë lartë-tavani .

Anëtarësuar
    30-07-2007
    Vendndodhja
    Postime
    1,389
    Kjo fotografi u bë pas një ore ,pasi mbarova ngjyrimin .
    Prandaj ka edhe më shum plasaritje .

Për vitin 2007 ,me sot i dham fund punës .
    Dhe tani është koha për pushim dhe një shëtitje shatë ditëshe ,deri kur fëmijët të fillojnë në shkollë .

Të gjithë prindërve, motarve dhe vëllezërve Shqiptarë kudo ndodhen në rruzullin toksor ,iu Uroj nga zemra festat e fundvitit ,dhe me këtë rast Ju dëshiroj që të kenë-kemi pranë gjakun e tyre-tonë për tu çmallë dhe njëkohësisht të gjithëve ju dëshiroj shëndet , fat e lumturi në Vitin e Ri .

Uruar dhe Gëzuar 2008-ta
    .
    Ndryshuar për herë të fundit nga kepi : 22-12-2007 më 23:01

Tema të Ngjashme

1. Gjykata Kushtetuese: Deputetet mund te arrestohen, pritet arrestimi i Limaj
    Nga Nice_Boy në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 391
    Postimi i Fundit: 03-02-2014, 04:58
  2. Wehhabizmi sipas Ehl-i Sunnetit
    Nga Bani gjk në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 31
    Postimi i Fundit: 22-10-2009, 12:28
  3. Mbi dashurine
    Nga ani-ani80 në forumin Letërsia shqiptare
    Përgjigje: 10
    Postimi i Fundit: 05-03-2006, 12:05
  4. Vizita e Varreve dhe kerkimi i ndihmes nga i Varrosuri
    Nga hasanii në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 11-07-2005, 06:44
  5. Mbi Familjen Homoseksuale
    Nga Bekim Ismaili në forumin Aktualitete shoqërore
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 26-03-2004, 18:46

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •