Ajo njolla që vazhdon nën zhbukurim nuk ëashtë as ngjyë e as llak ,por njollë e drurit .
Po për çudi u gjet mu në majë të zbukurimit .
![]()
Ajo njolla që vazhdon nën zhbukurim nuk ëashtë as ngjyë e as llak ,por njollë e drurit .
Po për çudi u gjet mu në majë të zbukurimit .
![]()
Sallonin ia shtova gjithashtu me pllaka porcelani ,njetë sikur banja e madhe .
Por në cep të shkallës ,për mos me iu thyer pllakat i vendosa një ndërasë dabëll nga dushku ( e gdhendur dhe dhëmbëzuar që ti përshatet dërasë së shkallës por njëkohësisht dhe lartësisë së pllakave ,dhe e grdhendur në bull nose ( siç e quanë këta )
Këtu është hyrja për në banjon e madhe .
![]()
Ndryshuar për herë të fundit nga kepi : 14-10-2007 më 23:01
Pra pllakat ia vëndova në formë diamanti .
I njeti vend i mbaruar më .
Për sonte mjaft .
Do sjelli të tjera sipas projektit .
Ndryshuar për herë të fundit nga kepi : 14-10-2007 më 23:03
ça te them une Kepi..........perveçse qe je nje mjeshter i shkelqyer.......bravo
UNE JAM TI-TI JE UNE
E LA NOSTRA GIOIA CON NOI
Përveç projektit të madh që është në progres e sipër ,me një çmim maramendës ,kësajjave një kojshiu ( gjitoni ) ia punove këtë tavolinë kafeje dhe një Tv- vitrinë.
![]()
Kjo ( vitrinë televizori ) është e punuar nga druri i qershisë .
Këtë muajt e ardhsëm ( të paktën nja dy apo tre muaj,një Zot e din se sa do shkon ) ,e kam një projekt kuzhine , një murë të mbulohet me panela rbukuruese nga druri dhe një mantel me tv-displey .
Kepi
Urime per punet e arta qe ke bere.
Te uroj suksese te metejshme ne jet.
:)
shum te bukra e knaqem syrin te them te drejten Kepi me rikujtove ditet kur isha ne keto disa vende qe i njofta ahhhh ishte bukur ende ju rrin besimtar traditave te dhomave me perde te njejtit stil .shtepija e par fotoja e par ishte merkulli me dritare deri te tok.drit drit , shum e adhurova.
Ju lumshin durt te treve , rroft shqiptari qe ka duar te arta .
"Msyja Henes po smujte me u ndal ne Hene,mbi yje ateron gjitsesi" ....
Krijoni Kontakt