Duke montuar lavamanin.
Lavamanii montuar
![]()
Duke montuar lavamanin.
Lavamanii montuar
![]()
Kjo është llampë,ventilator dhe nxemëse .
Puna në progres e spiër ,në sipërfaqen e dushit ( hapsirë që ia mora sallonit ) .
Pllakat e kompletuara përveç pragut.
![]()
Muret e dushit.
Dyshemja e dushit.
Pragu ente nuk ishte tharë për ta mbaruar.
Duke montuar valvën.
![]()
Vala e montuar
Duke ngjitur ( zier ) dushin.
Dushi i ngjitur .
Fotot e kësaj banjo komplet do i sjelli më vonë ,se ende nuk i kam shkarkuar .
Po ashtu në këtë dhomë i bëra edhe një klloset( pasi kllosetin egzistues e tranferova në banjë ) në formë mobilje ,edhe ato foto doi sjelli pasi ti shkakrkoj .
Ndryshuar për herë të fundit nga kepi : 05-10-2007 më 22:01
Me këtë
klient ( fotografitë që kam postuar prej postimit 119 faqe 6 deri tek postimi 134 ---- e që do vazhdojnë kush e din se sa ) me të vërtetë jam kënaqur .
Për 19 vite eksperiencë në ndërtimtari ,nuk kam pasur kësi klienti.
Së pari javën e kaluar mbarova punët që kisha me kontrantën ( dhe disa fototgrafi të asaj pune do i postoj .
Ai ishte më shum se i kënaqur me punën finale dhe më dha tia bëj sallonin ,tavanin dhe tavanin dhe dy mure të kuzhinës me pllaster ( allçi ) të lëmuat për ngjyrim dekorativ.
Unë gjatë punës e pashë se kishte me të vërtetë shum pare ,saqë djalin dhe vajzën i mbante ky ,maqinat ua kishte blerë ky, sigurimet e orenditë shtëpiake po ky ,e dy fëmitë e tij punonin vetëm për të holla xhepi .
Në këtë rethanë unë ia futa një çmim pak sa astronomik ( e para e dija që ai nuk mund të thonte jo ,se në kontratën e parë as që bëri pazar fare ,vetëm e nëshkruajti.E dyta u nda mëse i kënaqur me punën e banjove dhe pak punë marangozi që i bëra dhe e treta mendova vjen dimri , e siguroj dimrin duke ndejtur në kokël të shpinës duke parë TV-i .
Dhe ndoshta edhe do lidhim edhe një kontratë tjetër ,se të premtëm më tha :-
Zotni, nëse kjo do ishte shtëpia juaj ,çka do kishit bërë për ta bërë numër një në këtë qytet .
Mendova me vete , mu hap porta dykrahësh pa e pasur as më të voglën ide .
E filloj ,unë ,këtë ,ate ,këtë,ate e kështu me radhë .
Pason pyetja tjetër e tij ,sa do kushtojnë gjith këta punë .
I them , paj nuk mundem me të dhënë përgjigje të rufeshme tani për tani, se duhet bërë llogarinë :-
Është dru mahagonie, dru zebre ( që vijnë nga Australia e Zelanda e Re ), dru dushku , dru Frashëri, e tjera lloj drujshë që tëgjitha shum të shtrejta ,prandaj duhet bërë llogarinë .
Po unë jam duke punuar këtu dhe do të të japi çmim para se mbaroj plasterimin .
Me një fjalë ai i kënaqur dhe i shashtrisur po ,por edhe unë sa ai gjithashtu në mos më shum .
Tani fillojmë me fotografitë e kontratës së parë .
Këtë mantel oxhaku ia mbarova të mërkurën .
Po ai leshkoja shkoi bleu T.V. LD plasma dhe don ta vendosën mbi oxhak.
Por Tv është m i madh e nuk bën kurqysh .
Në kotratën e ardhshme nëse pajtohemi ,duhet tia ribëj përsëri dhe këtë ta gjuaj në plehra .
Këtë komodë ia mbarova për TV-në e tij në zyrë.
Këtë ia mbarova për dhomëm e lojrave të nipërve dhe mbesave .
![]()
E njeta ,këtu e ngjyrosur dhe llakosur.
Tani kalojmë tek ajo banja e vogël ( që ishte kloset ) .
Dushi në përdorim ,më .
Hyrja për në dush ,me derë të hapur .
![]()
Në opozitë të dushit ,tualeti .
Orenditë e pasqyrës.
Banja e parë nga dhoma e gjumit dhe muri mes banos dhe dhomës i plasteruar .
![]()
E këtu ,ajo banjë dhe ai mur të kompletuara dhe në përdorim e sipër .
Në opozitë të këtij muri ( banjos) kishte një vend asfare dhe nuk përdorej për asgjë .
pasi , klosetin e gzistues e trensformova në banjë , këtë vend ia bëra kloset .
Ja se si ishte ky vend .
I njeti vend parë nga kënd tjetë dhe më afër.
![]()
Ja pra dhe kloseti i ri në ate vend asfare.
I punuar nga druri i frashërit.
Duke punuar në vendosjen e stolive të gdhendura dhe poashtu në reflektimin e pasqyrave të dierve duket banja në opozitë.
![]()
Këtu djali i madh duke e ngjyrosur klosetin.
![]()
Këtu ,djali i dytë duke e llakusur.
Kloseti i përfunduar.
![]()
Krijoni Kontakt