Close
Faqja 128 prej 135 FillimFillim ... 2878118126127128129130 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 1,271 deri 1,280 prej 1343
    i/e regjistruar Maska e kepi
    Anëtarësuar
    30-07-2007
    Vendndodhja
    Në USA . Për kontaktim ,mund të më kontaktoni nëpërmjet EMail -it :- DuarArti@gmail.com ose RoyalGBConst@gmail.com
    Postime
    1,389
    E punova edhe nje kuti tjeter ne forme te librit te hapur .
    Eshte e punuar nga druri i qershise, ,fletet nga druri i blirit dhe disa pjese nga druri i shtogut.

Ne fleten e majte shkruajta pak histori te Kalase se krujes ndersa ne te djathten e kam djegur nje fotografi te Kalase se Krujes dhe nja dy strofa te shkrimtarit Naim Frasheri nga ``Kruja ``dhe ``Bageti e Bujqesi ``.

Anëtarësuar
    30-07-2007
    Vendndodhja
    Në USA . Për kontaktim ,mund të më kontaktoni nëpërmjet EMail -it :- DuarArti@gmail.com ose RoyalGBConst@gmail.com
    Postime
    1,389
    Kutija e hapur- fleta e majte.

Kutija e hapur- fleta e djathte.

Anëtarësuar
    30-07-2007
    Vendndodhja
    Postime
    1,389
    Keta jane te gjitha kutie e vogla -teke ,per unaza .

Te hapura.

Anëtarësuar
    30-07-2007
    Vendndodhja
    Postime
    1,389
    Kam punuar nja dy pllaka me silueten e Gjergj Kastriotit Skenderbeut - jane te punuara me djegeje.

Kam punuar nja gjashte Shqiponja dy krenare me te gdhendur ne dru pishe .

Nje pllake ovale me djegeje te Kalase se Krujes dhe Shtepise se Lidhjes se Prizrenit me lidhje teritoriale -kembesore .

Anëtarësuar
    30-07-2007
    Vendndodhja
    Postime
    1,389

Anëtarësuar
    30-07-2007
    Vendndodhja
    Postime
    1,389
    E kam punuar nje pasqyre -displey( pasqyren ende nuk ia kam vendoru ) ,por eshte koxha e madhe 90cm me 60cm.

E kam punuar asi soi qe te mund te perdoret ne dy menyra ,se te don personi .

Thurjet e ballkoneve nga afer.

Anëtarësuar
    30-07-2007
    Vendndodhja
    Postime
    1,389
    E tani jam duke e punuar ne punim me porosi .

E kam nje te nohtur ketu ( eshte melez i perzier ,si te gjith amerikanet -iataljan-francez,danimarkas e dreq e i biri ) dhe e ka nda menden te martohet tani ne moshen 55 vjecare .
    Dhe erdhi nje dite aty ne puntori me te gjith te dashuren e vete dhe me :-
    dua te me besh nje dicka qe kur ta vendosi ne tavolin time ( gjate ceremonise se marteses ) njerzit te behen kureshtar dhe te me pyesin se ku e kam blere .

I kerkoj ide se cka don , me tha ben cka te duash ti ,per mua eshte e mire se ardhur cdo ide dhe pune e tende .Ia sjelli muhabetin nga pazari ,me tha:- ben cka te duash, une ti bij pare te that $1000.oo ate dite kut te me thuash te vij ta mari .

Mendova e vendosa tia pergadisi nje Vazo per lule .Por pasi Ai vendosi qe te martohen ne kete kohe kaq te vjeter ,ia shkruajta edhe dicka speciale .
    Dhe shkrimin e kam ndare neper rasa guri asi soi qe te jete pak sa edhe komik.

Vazon ende nuk e kam mbaruar ,por deri tani kaq kam bere.

Fronti.

Anesh.

Mrenda.

Anëtarësuar
    30-07-2007
    Vendndodhja
    Postime
    1,389
    Ishte gabim e postuar difish.
    Ndryshuar për herë të fundit nga kepi : 11-06-2010 më 19:20

Anëtarësuar
    30-07-2007
    Vendndodhja
    Postime
    1,389
    Ndreqja e fotos.

Citim Postuar më parë nga kepi Lexo Postimin
    Kutija e hapur- fleta e majte.

Kutija e hapur- fleta e djathte.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    26-03-2010
    Postime
    60
    Se pari qenke puntor te pergezoj,edhe pse paske kcy prej ndertimtaris ne skulptura e tash ne gdhendje qenke talent dhe i guximshem te marresh projekte mbi veti per ty kryer,me te vertet qenke njeri i menqur, dhe Amerika te paska bere te gjendesh ne menyren me te mire te mundshme zaraditnen e bukes.

Edhe reklama te duhet me se shumti,edhe ket zanat spo e lejshe keq......tung kalo mire.

Tema të Ngjashme

1. Gjykata Kushtetuese: Deputetet mund te arrestohen, pritet arrestimi i Limaj
    Nga Nice_Boy në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 391
    Postimi i Fundit: 03-02-2014, 04:58
  2. Wehhabizmi sipas Ehl-i Sunnetit
    Nga Bani gjk në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 31
    Postimi i Fundit: 22-10-2009, 12:28
  3. Mbi dashurine
    Nga ani-ani80 në forumin Letërsia shqiptare
    Përgjigje: 10
    Postimi i Fundit: 05-03-2006, 12:05
  4. Vizita e Varreve dhe kerkimi i ndihmes nga i Varrosuri
    Nga hasanii në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 11-07-2005, 06:44
  5. Mbi Familjen Homoseksuale
    Nga Bekim Ismaili në forumin Aktualitete shoqërore
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 26-03-2004, 18:46

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •