Një gjë qe pom pelqen tek ti është bën Art në dru apo ndonjë material kur e gdhend dhe përfiton forma të ndryshme
Me vjen mire `` kronike `` qe te pelqen menyra ime e perpunimit te materialeve .
Nje tregim .
Ne kohen kurre une isha femij ,nuk kishim radiona ,televizora apo ndonje elektronike tjeter argetuese .
Mjete loje kishhim mjete rethanore .
Vetem shkolla e kishte nje radion dhe ajo ndegjoheshte nga te medhejte ,se ne nuk e dinim as se cka eshte radioni .
Po netet ( sidomos netet e gjata te dimrit) i kalonim me peralla dhe kash e lashe ( gje e gjeza ) atz reth prinderve e gjisherve e gjysheve .
E nje nder ata kash e lashe ishte edhe nje per perpunimin e drurit e qe thonte keshtu .
Eshte nje gje,ceshte nje gje, dru mali qejf insani !?
E ajo ishte , qitelia .
E kam fjalen qe ,kur dicka behet per qejf , duhet pak ta zbukurosh ,sipas mundesive e mjeshtrise .
Normalisht qe duhet pak ide, fantazi, imagjinate ,por duhet edhe mend e duar qe ata ide te mund ti besh realitet .
---------
Po me duket qe duhet zene nje dhome me qira ne H ,se koxha si shpeshe ne kohe te fundit shhkoj per vizite e mbesi mrenda me dite te tera.
Pasi dola pardje nga H ,i punova edhe nja dy kandilmbajtese te tjera , i montova te gjitha pasqyrat ,iu montova edhe disa cengela ,iu muntova disa mbajtese qirijshe ,por sic jam injorante i kompjuterit ,pjesen dermuese te fotografive te bera qe i bera lesh dika neper kompjuter e smund tij gjej tani per tani .
Kandilmbajtesja me nje plan katedraleje bashkohore .
![]()
Kjo eshte nje kandil mbajtese ne formen ( eshte fjala per konceptin ) e anjes se Azr. Nuhi-t ( Nohas Arc ) .
Anija ,qe u ndal maje shkrepave ,pas permbytjes se madhe .
![]()
Pasqyrat e mbaruara me.
Te tjerat fotografia te pasqyrave ,do i vendosi kur ti gjej fotografite ( nese i gjej se nga i kam pshtjellur ne kompjuter ) .
Krejt pasqyrat dhe kandil mbajteset ,neser kismet shkojne ne dyqan .
Punë të mbar ju dëshiroj Zotri,
Desha të dij se punoni kto punumime për ti shitur?
Mire se ju gjeta forumiste .
Besnik_x .prodhimet qe nuk kane emra individesh prane - ne fotografi te postuara ,qe te gjitha jane per shitje .
Nje varese per pallto - tesha .
![]()
Ndryshuar për herë të fundit nga kepi : 30-08-2009 më 16:53
P.S.
Varesja eshte e punuar nga lloje te ndryshme te drurit ,por dominon druri i lisit-dushut ne konstrukt .
Disa mbajtese Vizit / Bisnes kartash .
Fronti .
Si duket nga mbrapa .
![]()
Krijoni Kontakt