Punova edhe nja tre lloje të tjera kandil mbajtëse .
I mbusha të gjitha me kandila ,dhe i ndoza për ti testuar ( deri sa u harxhuan kandilat ) se mos diçka digjet nga nxehtësia .
E bëra këtë test , se thash mos lodhem kot duke i gdhendur , lëmuar e mbaruar me alkalie e polimere ( se mbarimi është puna më e zorshme ) .
Nuk e dij përse ,por fotografitë nuk më kanë dale fare të mira .
![]()
Kjo është për qirij parafine e jo për kësi kandila me alumin .
![]()
Kjo është një kandil mbajtëse e re .
![]()
Edhe kjo e re .
Këtë dua ta gdhendi paksa, në front - aty nën Kryq (kuptohet , nëse mundem ,ta gdhendi formën e shpellës ku u varos Azreti Isai pas gozhdimit ) .
![]()
Edhe kjo është nj ëkandil mbajtëse e re .
Kësaj do ia gdhendi një rrugcë dhishë nëpër një teren malor shkëmbor reth e përqark ,nga baza në front poshtë deri tek kryqi lartë në majë .
![]()
Këtu të gjitha ,gjatë testimit ( dhe e kaluan testin pozitivisht ) .
![]()
ponamare o i zoti i shtepis, A ke buke me na dhane....Kete siper me kersta e paske bo, shi shi a e din se ne bomove ne shtepine e Alush Markes Loshit ende qenka kersti ne tavan hahahahahahahaha, Mor ti punon punon thui Lirimit-T le te vjen se gjall e ka shpine ashtu me kane thene, ata qe shkojne ke vorii Bomoves aghaghaghaghaghaaghaghaghaghagha . shnet A?
Dituria prehet në zemrën e atij që ka mend, por ajo që është në zemrën e budallenjve merret vesh.
Mbarë paç lepurush .
E sa për bukë ;- sa ka deti ujë e ranë .
Gjyshi i Lirimit ,nuk quhej Alush ,por Shahin , e njerzit e thirnin Lush ( nuk e dij se si i kishte mbetur ai emër ashtu - Lush ) ,e ne fëmijtë e thirnim mixh- Lushi .
Lirimin nuk e kam parë ja 9 vjet resht .
Tani në temë .
Punova edhe nja dy kandilmbajtëse të tjera ,si prototipe të Twin towers- të NY-t .
Këtu është kur i testoja se mos më digjen .
![]()
Krijoni Kontakt