Kanė heq dorė nga komentet dhe trofetė gazetareske!Postuar mė parė nga goldian
Kanė heq dorė nga komentet dhe trofetė gazetareske!Postuar mė parė nga goldian
Jeta ime, mban emrin e saj..
Ėshtė Fakt Tani Qė Kaka' Me Sezonin E Kaluar Ka Fasionuar Tė Gjithė Ndoshta Messi-t I Duhet Edhe Mė Pak Pėrvojė Nė Kėtė Aspekt.
Tash Nuk Dihet Se Kush Ėshtė The Best Player In The Word , Ju Lutem Mos Filloni tashti Ju Jo Do Tė Fitoj Messi , Jo C.Ronaldo Se Pasktaj Mbetni Me Gishta Nė Gojė..
Thash nje here dhe nuk e perseris me shume, ky topi i arte pun Gazetaresh, nqs paguhen gazetaret normal qe votojne per ate...
Shohim vitin tjeter se kush po e merr, edhe pse topit te arte i ka rene shum vlera me keto pune qe po behen, kaka e paska fituar ch.l, asgje nuk ka fituar kaka, ka qene merita e tere ekipit jo e nje lojtari, pra duhet te shikohet loja e lojtarit jo se cfare ka fituar klubi...
KAKA e ka merituar kete trofe, aty s'ka diskutim. Sa i perket Messi-t, sic kam thene shume here ne kete forum, vitin qe la pas, asnje trofe nuk morri, dhe kuptohet se nuk mund te kurrorezohet me titull. Kishte Ligen e Kampioneve, nuk arriten t'a mbrojne titullin, kishte Ligen Spanjolle, nuk arriti te bej asgje, kishte Kupen e Spanjes, kaluan me 4:0 nga ekipi i Getafes, kishte Kupen e Amerikes Jugore, u deklasua nga Brazili i Robinhos.
Ehhhhhh c'kerkon allahile me shume thone kosovaret, ku ne asnje kompeticion nuk ke qene i pari dhe tani kerkon TROFE djali.
My silence doesn't mean I am gone!
Akoma nuk e kuptoj pse shikoni kaq shume trofete e klubevee qe i marrin, kam thene nje here nqs mirret nje titull eshte merita e gjith ekipit e jo vetem nje "lojtari" nuk mendoj se nje lojtar mund te arrij te fitoje kunder 11 tjereve...
Une per vete nuk e konsideroj si ndonje cmim te madhe kete topin e arte, e thash njehere me lart mos te them prap se pse...
Edhe nuk po them se Kaka nuk ka qene i mire, une urova njehere per cmimin e marre nga ky, po nuk kuptoj kur e thuani fitoj keto tituj ch.l etj
Pastaj edhe C.Ronaldo ka qene shum i mire, edhe pse perfundoj ne vend te dyte, shikoje njehere lojen e ketij dhe mos shikoni trofete e klubit..
Cmimi eshte marre nga braziliani dhe ne nuk mund te kthejme mbrapa, pra cdo bisede rreth kesaj eshte e kot...
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga km92 : 04-12-2007 mė 16:28
Ja ku jemi, gjith ate debat qe ben neper tema bashk me parashikimet qe ben duken qarte ku perfundojn.
Tashti mezi po pres perfundimin per parashikimet qe ben per La Ligen 2007/2008 dhe Champions League 2007/2008...fundi do jet me argetues ketu ne forum se per momentin kur u dha cmimi per Topin e Arte mendoj se e kemi nisur mire ket rruge drejt argetimit me "tifozat" e Barcelones!
Krijoni Kontakt