Pershendetje te gjitheve!
Pyetja eshte kjo: Ju lutem pershkruani gjene/gjerat me romantike qe keni bere deri me sot per te dashuren/dashurin tuaj.
Flm ne advance per pergjigjen tuaj.![]()
Pershendetje te gjitheve!
Pyetja eshte kjo: Ju lutem pershkruani gjene/gjerat me romantike qe keni bere deri me sot per te dashuren/dashurin tuaj.
Flm ne advance per pergjigjen tuaj.![]()
Se kuptoj mire pyetjen gjithsesi... ca gjonash romantike kom bo per ate i kom bo me ate !![]()
Die psh. isha ne sarande . Shkuam ne disko dhe u shkeputem nga turma shkuam nja 2 km larg diskos ne bregdet ecem shume dhe kur erdhi puna qe spo ecte dot me se ishte me taka e mora ne krahe.Pastaj u ulem ne buz te detit etj etj...
Ishte naicike romantike??
Nejse...![]()
hmm nuk jam tip romantik kshq dhuratat e mija jane me shum (se cfare i nevoitet atij) ..por po flas se cila ka qene me romantikja qe me kan dhuraur mua
me dha nje paketim te madh e hapa- edhe ishte nje certifikate- ku tregonte hapesiren qiellore- edhe nje ylli aty i vogel- kishte emrin tim...(dmth kishte paguar qe nje nga yjet ne qielle te kishte emrin tim) :P
i kam me skica e me te gjitha per ta gjetur se cila eshte![]()
Ndryshuar për herë të fundit nga bunny : 23-05-2006 më 13:55
How can she fall, if there is no one there to catch her
Me romantikja qe kam bo un.
Kemi qene ne Voskopoje (Korce) ne dimer per ski dhe ishte vertete fantastike![]()
i dhurova nje ish te dashures time(kur jetoja ne tirane) nje album me kenge me kengetarin e saj te preferuar dhe ajo filloi te qante nga lumturia
Gjeja me romantike qe kam bere?
I shkruajta 1 leter te dashures time.
Mendoni ne ditet e sotme kur nuk ke kohe te marresh fryme sa Sakrific edhe Romanike duket te shkruash 1 leter te dashures.![]()
hmmm sjam romantike aspak...meqe me dha lule sdija ca ti jepja so i dhash nje vizatim qe kisha bere me perpara qe thot "i love you"...yes i am cheap...oh dhe nje xhiboks (nga kalvin kline) qe me dha dikush tjeter
....sa i shkruajta nje mesazh ne fund e shava ne gjuhen e tij meqe me duk vetja "teper" romantike lol...ok keto sjan romantike, but whatever :-)
Ndryshuar për herë të fundit nga *~Rexhina~* : 25-05-2006 më 15:10
I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.
Ca te them une!!Sdi as te genjej :P
Sme kujtohet asgje romantike momentalisht.
Feel the pump √
E kam cuar te kopshti zoologjik dhe aty pame ca gorilla duke bere push-push...
Ska me romantike se kaq !!! pasha diellin![]()
Ndryshuar për herë të fundit nga Pyrrhus_Mollos : 25-05-2006 më 16:23
ÇAM 24 KARAT
E kam cuar ne nje vend te cilin ma thoshte shpesh qe kishte deshire te shkonte, dhe ne nje rast kur flinte gjume ne makinen time pa e zgjuar e cova ne vendin ku me thoshte. Mengjezi na gjeti aty.
Dito.
Krijoni Kontakt