Nuk duhet te me besojsh mua , jo . Gjej vellimet e tyre te haditheve dhe lexoj dhe do te bindesh se te tre hadithet ekzistojne.
Shkaku qe ti nuk i ke degjuar ose lexuar eshte se njerezit me te cilet ke pasur pune nuk kane dashur te ti tregojne qe mos krijojne hamendje tek ,mos krijojne dyshime.
Shijat p.sh nuk kane degjuar per dy hadithet tjera ku profeti thot te ndiqet vetem Kurani dhe te ndiqet Kurani dhe suneti i profetit.
Nuk e dine nga shkaku se ata qe u predikojne fene nuk duan qe tua japin kete informate besimtareve. Pra zgjedhin qe ti lejne ne erresire informative.
Per veten time , e perseris jam , musliman por nuk u takoj sekteve i takoj dhe veten time i kam perkushtuar Islamit te vertete ( ashtu sic e kuptoj une !!!) dhe jo sekteve.
E sa i perket pyetjes se Muawijes qe i ka be Iben Abbasit , per mua pergjigja e tij eshte e gabimte !!! Ne fene Islame nuk duhet te ekzistojne grupi a.s. Muahmedit , grupi a.s. Aliu , grupi i Ebu Bekrit ( e marr vetem si shembull ) etj etj , per mendimin tim duhet te ekzistoj vetem nje grup dhe Ai grup te jet grupi i ALLAHUT.
Me Respekt Gostivari_usa
Krijoni Kontakt