Po Ama Ky Shoku Thote Mbylle Temen Se Tashti Po Dihet Kush Eshte Me I Mir.
Si Mund Te Jete Messi Me I Mir(Pamvarsisht Se Me Pelqen Ai) Per Deri Sa Asnje Fakt Ketu Ne Forum Nuk Tregon Se Ai Eshte Me I Mir.
Sondazhi Eshte Vendosur Per Ate
Lioniel Messi Mendoi Qe Eshte Me I Mir Sepse Edhe Barcelona Ka Treguar Loj Me Te Mire Edhe Pse Milani Eshte Kampion I Champions League Po Nuk Ka Treguar Rezultate Te Mira Ne Lig Serie A
Me kete qe tregoi KAKA' sonte kundra Shahtiorit e vertetoi se eshte nje kalibri te larte
Die te jep gola dije dhe te pason tek lojtari dhepse mundeshte vet te shenoje ai e tregoi vetveten duke asistuar per tek Inzagi qe ishte ne pozite me te lehte per te shenuar.
Ai eshte nje lojtar shum i madh dhe momentalisht nuk ka konkurence as kundra Mesit
KAKA'
E pate se qka beri Mesi kunder Rangers. Po mendon se vetem ai eshte ne fushe. Nuk po i sheh bashkelojtaret e tjere. Te gjithe kane filluar tani qe ta shiqojne Mesin si nje lojtar vetjak. Ka filluar t'a rrise mendjen. Vetem po e mbane topin. E pate ju vet se qka bente kunder Rangers. Te gjithe pasonin topin menjehere vetem ai e mbante dhe kur e shihte se nuk ka zgjidhje tjeter atehere e pasonte topin. Une kete nuk po e kuptoj. Eshte ende i ri te bej keso gjera. E shihte veten se eshte i mbuluar nga dy lojtare dhe e dinte se nuk mund te bej asgje kunder te dyve dhe prap vepronte ashtu siq deshironte ai. Mesi nuk po luan per ekip, ai po luan per vete. Ne vend se te pason topin menjehere dhe "t'i qet nga loja" dy lojtare, ai e ben te kunderten. Kaka nuk din te jete egoist. Ai e din kur duhet te mbahet topi dhe kur duhet te lirohet nga topi. Ky eshte nje nder faktoret qe e ben Kaka lojtare me te mire se Mesin.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Goldanitus : 08-11-2007 mė 13:44
Imagjinata eshte me e rendesishme se dija sepse dija ka limit ndersa imagjinata perfshin tere boten
Ne po postojme ketu vargje, vargje dhe ju ketu vini dhe na thuani Lionel Mesi. Qka me keni bere per te qeshur. Pse eshte Lionel Mesi me i mire se Kaka. Apo vetem se mendoni ju. Une kete gje nuk po e kuptoj, pa e lexuar fare temen postoni menjehere. Lexo se paku se qka flitet ne teme dhe me pas thuaj se eshte Lionel Mesi dhe pse. Po te ishte keshtu ky nuk do te ishte forum. Do te ishte sondazh apo vetem "Kush eshte me i mire Kaka apo Mesi-shkruani emrin dhe mbiemrin e tij".
Imagjinata eshte me e rendesishme se dija sepse dija ka limit ndersa imagjinata perfshin tere boten
Ronaldinho :"Ndjehem I Lumtur Qe Kam Nje Mik Dhe Bashklojtar Si MESSI"
-Super Ylli Brazilian I Barcelona-s Ka Thene Se Ndjehet I Lumtur Qe Ka Nje Bashklojtar Si Lionel Messi. Ai Eshte Super Talent Dhe Kur Luaj Me Te Ndjahem I Lumtur Qe Kam Nje Bashklojtar Posaqerisht Nje Mik Si Lionel Messi --- Ka Thene Ronaldo De Assis Moreira Gaucho RONALDINHO
Krijoni Kontakt