Nuk ja vlen tė kthesh mė pėrgjigje tek kjo temė.
Nuk ja vlen tė kthesh mė pėrgjigje tek kjo temė.
Jeta ime, mban emrin e saj..
O plako shif pak Sprintin ti lere kerkimin e golave
KAKA' me top ,Messi pa top targa eshte ?
futi i tas dhalle para se te flasesh per lojtarin me te forte ne bote KAKA'.
Messi ta thashe nuk eshte lojtar koti por do dhe ai kohen e vet per te arritur max pasi eshte vetem 20 vjec ka per tu permiresuar shume akoma dhe do behet shume shume me i forte.
Por ne kete moment nuk krahasohet me KAKA'
`That` is good and `that` is funny...but it costs a lot of money...
O Dolphin nuk eshte puna se sa metra ka vrapuar Kaka dhe sa Messi,por kush eshte me i miri(Kaka)
Kaka mund te jete me i mire , me i shpejte , me me eksperience etj etj... po nuk ka aq disnivel sa e paraqet ajo videoja e Coppa America.
Po diskutoj sa kane vrapuar per te kuptuar gjendjen fizike te te dyve ne ate moment. Kaka kishte 9 minuta ne loje kurse messi 89 minuta.
Edhe njehere... Kaka` mund te jete me i mire , por nuk eshte ajo video dhe ai sprinti i videos qe e ben me te mire.
`That` is good and `that` is funny...but it costs a lot of money...
Nuk i referohem vetem video por te gjithave ndeshjeve qe Kaka ka luajtur dhe menyren se si eshte bere lojtar kyc tek Milan.
Messi eshte me i mire prej Kakas.
Dashuro Nese Done Te Jetosh,Pastaj Jeto Nese Te Lejon Dashuria
E kam tė vėshtirė tė gjykoj tė tjerėt , por tė tjerėt e kan tė vėshtirė pėr mos mė gjykuar mua.....
Pra me pak fjalė o Shqiptarė!
Kaka` ėshtė LIDER skuadre, Messi jo vetėm qė nuk ėshtė po as nuk do tė bėhet ndonjėherė.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga ClaY_MorE : 27-09-2007 mė 15:25 Arsyeja: Kshu kshu
Jeta ime, mban emrin e saj..
Krijoni Kontakt