Ta thashe pra njehere... ne fund te karrieres. Lexo postimin qe kam bere disa dite me pare. Nuk krahesohet Messi qe sapo ka filluar me Kaka qe ka disa vite qe luan si profesionist.
Ta thashe pra njehere... ne fund te karrieres. Lexo postimin qe kam bere disa dite me pare. Nuk krahesohet Messi qe sapo ka filluar me Kaka qe ka disa vite qe luan si profesionist.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga DoLpHiN : 24-09-2007 mė 11:17
`That` is good and `that` is funny...but it costs a lot of money...
Ja Disa Foto Te Reja Te Messi-t
Pa pare sprintin, trofete e budalliqe te tjera me oke qe lexohen ketu, mosha qe kane keta te dy lojtare nuk i lejon te vihen ne nje peshore. Kaka eshte lojtar kyc si tek Milani ashtu dhe tek Brazili. Ka fituar te drejten per te qene i pazevendesueshem ne te dy ekipet. Eshte i zoti te marre te gjithe ekipin pas vetes duke u bere nje lider i vertet. Messi si tek Barca ashtu dhe tek Argjentina konsiderohet cerri i skuadres dhe nuk ka prestigjin qe shfaq Kaka karshi shokeve te skuadres. Ne nje te ardhme mund ta fitoje dhe Messi topin e arte nqs do dije ti rezistoje presionit dhe konkurences qe ka tek Barca.
MaChO
ஐ███▓▒ -=][.. _| |_| |_ | ..][=- ▒▓███ஐ
OOOOOOOOO lene more ket messin ma se u ba Bajat per gjdo dit messi messi messi
ReaL madriD
Campeón de Liga 2007/08
Repasa el triunfo de la Liga 07/08 del Real Madrid.
Kakase jepja topin dhe leshojeni te vrapoj neper fushe kete di ta bej mir ahahhahahaha Mesi eshte ma i mir prej tanve eshte edhe i ri e tana te mirat i ka forca mesi![]()
Lerini te gezojne ne boten e tyre pa lidhje me realitetin...
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga OO7 : 24-09-2007 mė 14:41
e keni ba ket messin si super njeri
ky messi nje ndeshje ben e 5 rri i qullur
kaka dhe c.ronaldo jane shume here me lart se mesi
Ore pse ziheni kote ju e dini qe une cdo Argjentinas lojtar i admiroj por Messi ka rruge perpara kurse Kaka eshte nje lojtar i kompletuar per mua tani per tani Kaka eshte lojtari me i mire ne bote.Messi ka vite perpara ka vitin tjeter e me radhe.
Ja shifeni Kaka'n dhe Messin (pleshtin) si e ndjek nga mbrapa...kush e tha dhe njehere qe Messi esht lojtar me shperthyes, a mund ta nxjeri koken?
Kaka vec ben ca hapa normale, kurse Messi esht duke len shpirtin vetem te pakten ti afroet
Krijoni Kontakt