Ne Tirane na mbyti shiu , me gjyma , sikur po ben cicin shejtani. S'mbaroka ky dreq re.
Ne Tirane na mbyti shiu , me gjyma , sikur po ben cicin shejtani. S'mbaroka ky dreq re.
Ji Vetevetja
O mir se ju gjeta, nuk eshte nga anet tona kjo kenge por s'ka gje.Shqiperi etnike Beratasit jane patriot.Sa per ku isha ? ne pune nuk kisha shume kohe per forumet ,tani qe jam pa pune do te perfitoj pak.Aman sa me ka marre malli per nje dasem ne Berat,Kam vite qe nuk kam arrdhur ,me kane ngelur ca kushurinj andej kur te vij ne Shqiperi dote vij patjeter kesaj rradhe ne Berat.Kenga qytetare Beratese eshte shume e bukur .Mora perpjete kalane 2ēupe thyaj ato gjilpere etj.
Ju pershendes te gjitheve ,ciao.
Hello ketej nga lagja ....si jeni njerez?
"Forgive your enemies, but never forget their names. \" - John F. Kennedy
Mimbrema berati mir se ju gjej
Ajde ketu moj....mua nuk me iken dhia ne maje te malit...do me ikesh ti ne buze te trotuarit
Mirdita saura nga cila lagje e beratit je ti nese mundesh
Ajde ketu moj....mua nuk me iken dhia ne maje te malit...do me ikesh ti ne buze te trotuarit
^_BIM_BUM_BAM_^ e re vlla si ja ke kaluar ti mir?Die isha andej na lagja jote piva nje birre te ai lokali me shatervan.Mir mir mu duk br tani qe ka filluar dhe shkolla![]()
,,,,,,,,,,,,((((""""))))
~<@@@(((EnRY)))@@@>~
""""""""'''((((,,,,,))))
Krijoni Kontakt