Close
Faqja 7 prej 20 FillimFillim ... 5678917 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 61 deri 70 prej 193
    i/e regjistruar Maska e Daja-GONI
    Anëtarësuar
    21-03-2006
    Postime
    1,546
    [QUOTE=alibaba;1722218]Po je tuj proppagandu. Nuk ke kriju një opinion tëndin në lidhje me ngjarjet politike. Nuk je duke analizuar asgjë me kokën tënde, vetëm po i përsërit si papagall fjelët e të tjerëve. E gjithë fillozofija jote e ka bazën tek kërcënimet e UNMIK-ut dhe gënjeshtrat e politikajve. Mjaft ka vuajtë populli me këtë fillozofi. Populli nuk do që të durojë poshtërimin e UÇK-së, a robërinë nën UNMIK-ut vetëm për siç the ti për Kosovën. Çmimi i pavarësisë nuk paguhet duke duruar padrejtësinë. Japim jetën derdhim gjakun, por jo të durojmë politiikanin të na vjedhë. Pra çmimi i pavarësisë mund të jetë gjaku a jeta jonë, por kurrsesi nuk bën të durojmë ato fytyrat e nxira të na i lënë fëmijët pa bukë, të na sundojnë neve siç u do atyre qejfi etj.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Filozofia ime?
    Filozofia jote ka per baze arrogancen,por edhe mentalitetin e "Yryshit".Nuk luftohet me zemer,por me koke.Po e marrim se paske zemer ti,nuk je i vetmi,por fute edhe koken pak ne funksion.
    Ke shkruar diku atje me larte"dialog njerzore" e nuk e di cfare pallavra tjera.Nuk je ti per dialog njerzor e te arsyeshem.Akuzon pa baze,fyen,dredhon fjalet e tjetrit per tu krijuar terren fjaleve tua etj.etj.

Eshte ky postimi im i fundit per ty ne kete teme.

me 40 hajdutë Maska e alibaba
    Anëtarësuar
    12-12-2005
    Vendndodhja
    Ne shpellen e pirateve
    Postime
    5,671
    Edhe ky është postimi im i fundit për ty.

i/e regjistruar Maska e DardanG
    Anëtarësuar
    18-02-2006
    Postime
    441
    Citim Postuar më parë nga alibaba Lexo Postimin
    Sikur Rugova, thojke pe shlirojna me paqe, e masi nisi lufta e krijoi FARK-un sa me përça popullin.
    Hajde, hajde mendje e sëmurë, hajde! Rugova e paska krijuar FARK-un për ta "përcarë" popullin! E ai FARK, i krijuar për ta "përcarë" popullin ia theu hundët serbit në Loxhë dhe hapi kufirin në Koshare, mbajti frontin atje përball serbit! Më thuaj o ali baba, cilat beteja më të lavdishme ishin se sa ajo e Kosharës dhe e Loxhës?! Më thuaj o ali baba sekush komandonte në Loxhë( e di ti fort mirë se komandant në Loxhë ishte Tahir Zema, të cilin, më pas, e vranë hajdutet tu) e në Koshare (Agim Ramadani me shokë, të cilët dhanë edhe jetën atje)?! Pra, FARK-u paska "përcarë" popullin, pasi që paska luftuar serbin!
    Dihet fort mirë se kush nuk e donte FARK-un dhe kush e lufonte dhe e pengonte atë të luftojë, kush i vriste kuadrot ushtarake të tij(Ahmet Krasniqin, Tahir Zemën...), e di ti fort mirë edhe vet se dorë në këtë përcarje e vrasje tradhëtare kishte, kush tjetër, vecse hajdutet e ali babës!
    Rugova kurrë nuk e ka përcarë popullin, por ai e ka bashkuar atë për t´iu kundërvënë Serbisë në të gjitha format e mundshme dhe atë me shumë sukses!
    Po e argumentoj, o ali baba, me 40 jo po me 400 hajdut!
    Posa plasi lufta në Kroaci, ishte Rugova dhe intelektual të tjerë, të cilët e bashkuan popullin (700 mijë shqipëtarë të Kosovës, nënshkruan për Rugovën) dhe iu kundërvuan Serbisë, duke krijuar sistemin paralel të qeverisjes, duke shpallë Kushtetuten e Kacanikut, duke organizuar Referendumin Popullor për Pavarësi, duke kërkuar intervenim nga NATO dhe ndihmë nga shtetet perendimore, ndihmë që edhe erdhi në momentet e caktuara dhe njëherit duke i bërë edhe përgatitjet për luftë të armatosur e pjellë e këtyre përgatitjeve ishte FARK-u, i cili më vonë u bë halë në sy për hajdutet e ali babës!
    Më thuaj, o ali baba, kush e votoj disa herë rresht Rugovën, edhe pasi që NATO intervenoj dhe e shporri Serbinë nga Kosova, dhe kush i fitoj votat e shumëta të popullit të "përcarë"?! Shumica e bashkuar votonte për Rugovën, ndërsa pakica përcarëse e hajdutve të ali babës tashmë ankohet se Rugova e paska "përcarë" popullin!
    Dhe, së fundi, funerali madhështorë i mortit të Ibrahim Rugovës a ishte argument i një "përcarje" të popullit nga Rugova, apo shënjë e bashkimit të tij dhe besnikërisë dhe e dhëmbjes ndaj liderit historik,ku me e qindra e mijëra njerëz morën pjesë, në varrimin e Presidentit të parë të Kosovës! Në funeral nuk morën pjesë, e di ti vet, vetëm hajdutet e ali babës, të cilët, atë ditë( ndoshta atë ditë kishin qëlluar në Bagdad duke ushtruar zejën e lashtë të tyre!) ishin fshehur në birë të minit, jo nga turpi, se turp ata nuk kanë, që u kishte zënë, por nga frika dhe urrejtja që kishin ndaj asaj mase popullore të paparë, që donin t´i jepnin përshëndetjen njerëzore Njeriut të madh, Dr. Ibrahim Rugova, i cili, për të gjallë dhe të vdekur të tij, e bashkoj popullin dhe kurrë nuk e përcau atë!
    Këtë e di fort mirë ali baba, e dinë edhe hajdutet e tij! Por, ata nuk skuqën së shpifuri, nuk e përmbajnë urrejtjen dhe nuk dijnë se cështë etika njerëzore dhe se c´thotë fjala e urtë latine"Për të vdekurit vetëm fjalë të mira"! Nuk kanë faj hajdutët e shkretë! Edhe pas Rugovës, populli nuk është i përcarë, ai është vetëm i habitur dhe i trishtuar kur shikon, mes tyre, përcarësit dhe hajdutet! Ruena Zot nga ata, pra nga shpifësit, nga intrigantet, trullanët, urrejtësitë dhe hajdutet!
    Ndryshuar për herë të fundit nga DardanG : 13-10-2007 më 15:36

1.2.3...I
    Anëtarësuar
    10-09-2005
    Postime
    1,967
    Citim Postuar më parë nga DardanG Lexo Postimin
    Hajde, hajde mendje e sëmurë, hajde! Rugova e paska krijuar FARK-un për ta "përcarë" popullin! E ai FARK, i krijuar për ta "përcarë" popullin ia theu hundët serbit në Loxhë dhe hapi kufirin në Koshare, mbajti frontin atje përball serbit! Më thuaj o ali baba, cilat beteja më të lavdishme ishin se sa ajo e Kosharës dhe e Loxhës?! Më thuaj o ali baba sekush komandonte në Loxhë( e di ti fort mirë se komandant në Loxhë ishte Tahir Zema, të cilin, më pas, e vranë hajdutet tu) e në Koshare (Agim Ramadani me shokë, të cilët dhanë edhe jetën atje)?! Pra, FARK-u paska "përcarë" popullin, pasi që paska luftuar serbin!
    Dihet fort mirë se kush nuk e donte FARK-un dhe kush e lufonte dhe e pengonte atë të luftojë, kush i vriste kuadrot ushtarake të tij(Ahmet Krasniqin, Tahir Zemën...), e di ti fort mirë edhe vet se dorë në këtë përcarje e vrasje tradhëtare kishte, kush tjetër, vecse hajdutet e ali babës!
    Rugova kurrë nuk e ka përcarë popullin, por ai e ka bashkuar atë për t´iu kundërvënë Serbisë në të gjitha format e mundshme dhe atë me shumë sukses!
    Po e argumentoj, o ali baba, me 40 jo po me 400 hajdut!
    Posa plasi lufta në Kroaci, ishte Rugova dhe intelektual të tjerë, të cilët e bashkuan popullin (700 mijë shqipëtarë të Kosovës, nënshkruan për Rugovën) dhe iu kundërvuan Serbisë, duke krijuar sistemin paralel të qeverisjes, duke shpallë Kushtetuten e Kacanikut, duke organizuar Referendumin Popullor për Pavarësi, duke kërkuar intervenim nga NATO dhe ndihmë nga shtetet perendimore, ndihmë që edhe erdhi në momentet e caktuara dhe njëherit duke i bërë edhe përgatitjet për luftë të armatosur e pjellë e këtyre përgatitjeve ishte FARK-u, i cili më vonë u bë halë në sy për hajdutet e ali babës!
    Më thuaj, o ali baba, kush e votoj disa herë rresht Rugovën, edhe pasi që NATO intervenoj dhe e shporri Serbinë nga Kosova, dhe kush i fitoj votat e shumëta të popullit të "përcarë"?! Shumica e bashkuar votonte për Rugovën, ndërsa pakica përcarëse e hajdutve të ali babës tashmë ankohet se Rugova e paska "përcarë" popullin!
    Dhe, së fundi, funerali madhështorë i mortit të Ibrahim Rugovës a ishte argument i një "përcarje" të popullit nga Rugova, apo shënjë e bashkimit të tij dhe besnikërisë dhe e dhëmbjes ndaj liderit historik,ku me e qindra e mijëra njerëz morën pjesë, në varrimin e Presidentit të parë të Kosovës! Në funeral nuk morën pjesë, e di ti vet, vetëm hajdutet e ali babës, të cilët, atë ditë( ndoshta atë ditë kishin qëlluar në Bagdad duke ushtruar zejën e lashtë të tyre!) ishin fshehur në birë të minit, jo nga turpi, se turp ata nuk kanë, që u kishte zënë, por nga frika dhe urrejtja që kishin ndaj asaj mase popullore të paparë, që donin t´i jepnin përshëndetjen njerëzore Njeriut të madh, Dr. Ibrahim Rugova, i cili, për të gjallë dhe të vdekur të tij, e bashkoj popullin dhe kurrë nuk e përcau atë!
    Këtë e di fort mirë ali baba, e dinë edhe hajdutet e tij! Por, ata nuk skuqën së shpifuri, nuk e përmbajnë urrejtjen dhe nuk dijnë se cështë etika njerëzore dhe se c´thotë fjala e urtë latine"Për të vdekurit vetëm fjalë të mira"! Nuk kanë faj hajdutët e shkretë! Edhe pas Rugovës, populli nuk është i përcarë, ai është vetëm i habitur dhe i trishtuar kur shikon, mes tyre, përcarësit dhe hajdutet! Ruena Zot nga ata, pra nga shpifësit, nga intrigantet, trullanët, urrejtësitë dhe hajdutet!
    I ke seriozishti ti te gjitha keto?
    Beteja e Loxhes ishte nje betej e skseshme kete se mohon njeri fal atyre djemeve dhe udheheqejes se T.Zemes i cili sikur te vazhdonte keshtu dhe mos ti tradhetonte gjysmen e ketyre djemeve me pas qe i la bjeshkeve duke ju then te shkojne nga te dojne do kishte qene me mire.

Mos folni palidhje T.Zemen kush e vrau do e deshmon historia se di pse nguteni te veni etiketa alidhje

Zotrote Rugova beri perqarje tek populli qe cke me te, te pelqej ty apo jo,po filloj me daljen haptasi te UQK-se ku i nderuari yne qe the ti qe e kishim votur dilte dhe na thoshte se ata nuk jan shqiptare por dor e zgjatur e serbis,kur ne ks shpertheu nje lufte ai thoshte ta ruajm pragun e shtepis dhe vete iku se ku iku,kur pas luftes ai u kthy populli injorant prap e votoj ai vazhdonte ti mohonte deshmoret,invalidet dhe veteranet e luftes,kur ne vorrimin e t.zemes edhe pse kishim tmk ai ftoj ca cuna(fark) qe ta kryenin cermonin mortore te te ndjerit,,,Tani ti me thuaj a kam genjyer ne keto pika qe te thash?Pastaj i nderuar me thuaj a nuk jane te gjitha keto perqarje?
    Ndryshuar për herë të fundit nga zANë : 13-10-2007 më 16:54

Anëtarësuar
    18-02-2006
    Postime
    441
    Citim Postuar më parë nga E*m*A Lexo Postimin
    "... populli injorant prap e votoj...!"
    Kjo e cituar më lartë, nga ti, nga kush tjetër(!), tregon se ti nuk meriton përgjigje, meriton vetëm mospërfillje! Hynë në atë grupin e të paktëve, të cilët bëjnë sikur "luftojnë" për popullin, bëjnë sikur u "dhëmbëset" ai, bëjnë sikur janë "shpëtimtarët" e tij, por, pa një pa dy, sa ironi, atë popull që e" doni", që e "mbroni", "luftoni" ta "shpëtoni", për të "shkriheni" e përvëloheni"..., e fyeni, e shani dhe nëncmoni! Athua populli është injorant, apo ju tregoni injorancën e juaj, pafytyrësinë e juaj!
    Fundja përse ankoheni?! Cfarë ju duhen votat e "injorantëve" o injorant e shkuar injorantëve!
    Ndryshuar për herë të fundit nga DardanG : 14-10-2007 më 17:42

me 40 hajdutë Maska e alibaba
    Anëtarësuar
    12-12-2005
    Vendndodhja
    Ne shpellen e pirateve
    Postime
    5,671
    Hajde, hajde mendje e sëmurë, hajde! Rugova e paska krijuar FARK-un për ta "përcarë" popullin!
    Po ti Dragan Gjaja i Srrbisë, Rugova e ka kriju FARK-un për me ba përçamje.
    Se kush a kan rugova dihet boll mir. Qysh ne fillim ka qen i pagum prej shërbimeve sekrete antishqiptare. Vetë thirrja e tij për paqe e dialog ka ndiku që në UÇK të shkojnë një numër i vogël i njerzve, duke bërë që UÇK-ja të dështojë. Edhe vetë Diogardi e ka kritiku pse Rugova nuk e ka pranu UÇK-në. Shkurt e Shqip mjer na kush na ka sundu qe 16 vite. Na ka sundu njeriu që ka qenë i paguem për të na shkatrru.

E ai FARK, i krijuar për ta "përcarë" popullin ia theu hundët serbit në Loxhë dhe hapi kufirin në Koshare, mbajti frontin atje përball serbit! Më thuaj o ali baba, cilat beteja më të lavdishme ishin se sa ajo e Kosharës dhe e Loxhës?! Më thuaj o ali baba sekush komandonte në Loxhë( e di ti fort mirë se komandant në Loxhë ishte Tahir Zema, të cilin, më pas, e vranë hajdutet tu) e në Koshare (Agim Ramadani me shokë, të cilët dhanë edhe jetën atje)?! Pra, FARK-u paska "përcarë" popullin, pasi që paska luftuar serbin!
    E para punës Tahir Zemën e kanë vra politikanët e tu se e patën zanë milicija me drogë, e kta politkanët e tu u tutshin mos po ja qet sekretet në fushë edhe ja hjekën flamën. Se Tahir Zema a kanë veç piun i drogës, e Boss a kanë tjetërkush aty.
    FARK-u ka qenë ndyrësi e radhës e Ibrahim Rugovës. 8 vite rresht ka pëllitur pandalur "paqe" "dialog", vetëm kur filloi UÇK-ja luftën, atëherë i ra në mend të lëshojë dhe ai zagarët e tij, sa për të luftuar kundër UÇK-së.

Populli ka qenë u detyruar që nga disa m.uta ta zgjedhë atë që i vie era më pak. Në fakt Rugova ka qenë mu.ti më i madh, por kushedi si e ka kamufluar erën e keqe.

Dhe, së fundi, funerali madhështorë i mortit të Ibrahim Rugovës a ishte argument i një "përcarje" të popullit nga Rugova, apo shënjë e bashkimit të tij dhe besnikërisë dhe e dhëmbjes ndaj liderit historik,ku me e qindra e mijëra njerëz morën pjesë, në varrimin e Presidentit të parë të Kosovës!
    Mirë që shkoi e na la shëndenë.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    22-09-2007
    Postime
    17

Rrethe flamurit te bashkuar

Me vemendje e lexova dialogun ne mes Alibabes dhe daja gonit,konsideroj qe te dyte jan atdhetar dhe kane njohuri rrethe rrjedhave te ceshtjes kombtare,por mendoj se duhet gjetur menyrat se si me arrit te qellimi qe sa ma lehte dhe ma sigurte ti realizojme aspiratat e popullt shqiptare qe shekuj me radhe ka luftuar per nji shqiperi etnike. Sami Frasheri i madhe nuk e ka thene rastsishte se krahas dialogut duhet mbushur edhe pushken plote, por me kete politik qe eshte duke e udhehequr grupi i"unitetit" i kosoves dhe i gjithe politikes ne hapesirat shqiptare nuk ka pavarsi te plote e mos te flasim per shqiperin e bashkuar.Prandaj nuk kemi shka te humbim koh me zgjedhje te pergjithshme dhe ato lokale, por duhet te jemi te vendosur per REFERENDUM qe eshte e drejte e cdo populli per vetvendosje sipas te gjitha rezolutave te keshillit te sigurimit i OKBse. pra eshte koha qe te mobilizohemi ne te gjitha lamite politike,diplomatike dhe ushtarake nese na e imponon situata sepse populli nuk munde te pranoj rikolinizim te vjeter apo te ri,lumenje gjaku eshte derdhur qe shekuj me radhe, duhet i gjithe populli te ngritet ne protesta si ne vitet e 1968se.-81se.- 88- 89- 90se.dhe ato te fundit- protestat studentore te 97se.ku i dhane nje fuqi te madhe ushtrise clirimtare te Kosoves (UCKse).Prandaj te zgjohemi nga kjo amulli sa me pare se keto proqese nuk perseriten per cdo vite por me decenje e me shekuj munde te vonohen dhe keshtu do te na mallkojne femijet tane dhe historija. Rrofte populli liridashes,Rrofte FBKSH- AKSH, ju pershendes veprimtari.

Anëtarësuar
    18-02-2006
    Postime
    441
    [QUOTE=alibaba;1722790]
    ....Se kush a kan rugova dihet boll mir. Qysh ne fillim ka qen i pagum prej shërbimeve sekrete antishqiptare.
    Dihet si nuk dihet se kush ishte Rugova! I votuar gjithmonë nga populli, i përkrahur nga populli, i dashur nga populli, i nderuar dhe i rrespektuar, i njohur po se po, në qarqe diplomatike ndërkombëtare, të cilat, jo njëherë, i dhanë mirënjohje për kurajon e tij, për urtësinë dhe mencurië e tij, për largëpamësinë e tij dhe njëherit për këmbëngulësinë e tij që cështja e Kosovës të zgjidhet me pavarësinë e saj! Rugova nuk ishte i paguar nga askush, por vetëm i përkrahur nga amerikanët, anglezët, francezët, gjermanët, italianët , pra nga këto shtete e qeveri të tyre, të cilat nuk i duan hajdukët e Bagdatit dhe aq më pak ata të Serbisë! Po, po, hajdukat, me ali babët e tyre vjedhin në Bagdad e legenin, ku hanë, e kanë në Beligrad!
    Vetë thirrja e tij për paqe e dialog ka ndiku që në UÇK të shkojnë një numër i vogël i njerzve, duke bërë që UCK-ja të dështojë
    .

Ore i shkretë, e di a nuk e di se ata që flasin më së shumëti për paqë, gjithmonë kanë parasysh luftën dhe edhe për këtë bëhen gati! Pjellë e këtyre përgatitjeve ishte edhe FARK-u, i cili theu kufirin në Koshare, mbajti frontin atje, bëri betejën më të lavdishme në Loxhë...! Ti more ali baba i hajdukëve nuk u përgjigje se cilat beteja të tjera ishin më të lavdishme se këto?! Mos i bjerë rrotull por fol! Dhe UCK nuk ka deshtuar! Ata që kapën armët në dorë bënë aq sa mundën dhe ata që bënë aq sa mundën nuk kanë deshtuar. Kanë deshtuar ali babët dhe hajdukët, të cilët futën dhe fusin përcarje në popull! Por, janë pakicë dhe hajduk janë, sikur hajduk Stanko.. dikur!
    Edhe vetë Diogardi e ka kritiku pse Rugova nuk e ka pranu UÇK-në.
    Diougardi(rrespekt për atë që ka bërë dhe bënë për cështjen kombëtare) së pari i mbeti hatri se përse Rugova, kur shkonte në SHBA ( dhe shkonte shpesh ai) nuk merrte me vete Diougardin për t´ia celur dyert e Kongersit amerikan, të Senatit, apo edhe të Shtëpisë së Bardhë! Ndoshta i mbeti hatëri edhe pse si ishte e mundur që t´i dinte udhët vetë atje dhe pa nërmjetësues të pritej dhe të nderohej nga zyrtarët amerikan! Rugova nuk kishte kohë të ndalej dhe të pyeste udhës ku është Kongresi, Senati dhe Stejtdepartmenti amerikan, sepse ato ai dinte...Rugova nuk i dhe as që donte t´i mësonte udhët ka të cojnë te Duma ruse, nuk e dinte ku është Teherani...! Pastaj, Diougardui ndoshta nuk e ka dëgjuar Rugovën të thotë aq shpeshë "trimat tanë!"dhe kur thoshte kështu, ai kishte parasysh ata që kapën armët kundër shakut dhe nuk i ndante a ishin ata të FARK-ut, apo të UCK-së! Ai i nderonte trimat dhe nuk fuste përcarje në popull! Ishte i zgjedhur nga populli dhe i dashur nga populli! Përcarje bëjnë vetëm hajduk stankat me hajdukat e Bagdadit e Beligradit!
    Shkurt e Shqip mjer na kush na ka sundu qe 16 vite.
    Nuk të ka sundu ty o i mjerë! E ka udhëhequr popullin kundër Serbisë! T´i ke qenë i sunduar dhe je i sunduar nga urrejtja dhe ambicja e sëmurë për të qenë dikushi, o kurrkushi ali babë i 400 hajdukëve!

E para punës Tahir Zemën e kanë vra politikanët e tu se e patën zanë milicija me drogë, e kta politkanët e tu u tutshin mos po ja qet sekretet në fushë edhe ja hjekën flamën. Se Tahir Zema a kanë veç piun i drogës, e Boss a kanë tjetërkush aty.
    Ata që e shanë për së gjalli e vranë Tahir Zemën! Ata që e vranë dhe e shanë dhe e shajnë, trillojnë cdo gjë kundër tij, për ta përligjur krimin dhe për ta fshehur atë, sikur ti ali babë i hajdukëve! I gjallë u pengonte Tahir Zema, i vdekur i frikëson ata që e vranë!
    Vetëm pak ditë para se ta vrisnin u bë përpjekje ta vrisnin, në një kafiteri të Pejës! Po atë natë, më kujtohet, "Zëri i Amerikës" e mori në intervistë dhe ja se c´patë thënë burri i botës:" së pari kur vendosa të shkojë në Kosovë dhe të luftojë kundër serbit, t´u dalë në ndihmë bashkëmbësve dhe vendit tim, jam betuar se arma e ime kurrë nuk do të kthehet kundër shqipëtarit! Dhe, edhe pse jam i rrezikuar, arma e ime kurrë nuk do të kthehet kundër shqipëtarit!" Me gjasë, kjo ishte intervista e tij e fundit! Dhe ti ali baba së bashku me hajdukë mund të shkosh në Loxhë dhe të pyesish se kush ishte Tahir Zema! Ti nuk shkon atje, e dij, se nuk ta mbanë!

FARK-u ka qenë ndyrësi e radhës e Ibrahim Rugovës...
    Po pasi i luftoj serbët, për ty, FARK-u dhe të gjithë luftëtarët janë ndyrësira! Logjikë e hajdukëve është kjo, e ali babëve!

Populli ka qenë u detyruar që nga disa m.uta ta zgjedhë atë që i vie era më pak. Në fakt Rugova ka qenë mu.ti më i madh, por kushedi si e ka kamufluar erën e keqe.
    Kjo më lartë është dëshmi e ngritjes tënde, e primitivizmit tënd, e idiotizmit tënd! Populli ka ditur kënd ta zgjedhë për prijës dhe m.. sikur ti gjithmonë, i ka hedhur pas gardhit!
    Mirë që shkoi e na la shëndenë.
    Ai shkoi dhe edhe ne, një ditë, pas tij do të shkojmë! Por të gjithë do të deshironin, të paktën, një funeral madhështorë ta kishim, sic e pati ai, Ibrahim Rugova: i nderuar nga populli, i mirënjohur nga Bota!
    E sa për ty, ali baba i 400 e ca hajdukave, ke qenë dhe ke mbetur, "cucë mbas gardhi" dhe ashtu sic je, nuk je as ushqim për qenë e sorra! Fundja mirë je ashtu si je dhe aty ku je!
    Ndryshuar për herë të fundit nga DardanG : 16-10-2007 më 17:53

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    22-09-2007
    Postime
    5
    oooo kot e keni kot , se z. Hashim Thaqi do te fitoj zgjedhjet ne 13 Ekspertet me te mir ne Kosov dhe ne kry me Izraelitin i cili ja fitoj zgjedhjet e mrama Bushit.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    22-09-2007
    Postime
    5
    Votoni me te miret KANDIDATET E PDK-se PER KUVENDIN E KOSOVES
    001 Hashim Thaqi
    002 Jakup Krasniqi
    003 Flora Brovina
    004 Fatmir Limaj
    005 Rrustem Mustafa (Remi)
    006 Vlora Çitaku
    007 Bajram Rexhepi
    008 Hajradin Kuiq
    009 Enver Hoxhaj
    010 Edita Tahiri
    011 Xhavit Haliti
    012 Adem Grabovci
    013 Kaqusha Jashari
    014 Bajrush Xhemajli
    015 Zafir Berisha
    016 Drita Kadriu
    017 Emrush Xhemajli
    018 Ramë Buja
    019 Gani Koci
    020 Safete Hadergjonaj
    021 Gjergj Dedaj
    022 Ramadan Avdiu
    023 Teuta Hadri
    024 Islam Kurteshi
    025 Fehmi Mujota
    026 Selvie Halimi
    027 Berat Luzha
    028 Naim Rrustemi
    029 Sabri Kicmari
    030 Nerxhivane Dauti
    031 Memli Krasniqi
    032 Arsim Bajrami
    033 Mimoza Ahmetaj
    035 Basri Musmurati
    036 Zahire Jusufi
    037 Sokol Bashota
    038 Nait Hasani
    039 Kurtan Kajtazi
    040 Sabiha Shala
    041 Ramadan Gashi
    042 Hydajet Hyseni
    043 Elife Podvorica
    044 Hajdin Abazi
    045 Xhelal Canziba
    046 Elhame Hetemi
    047 Daut Xhemajli
    048 Bedri Selmani
    049 Izmi Zeka
    050 Hatixhe Hoxha
    051 Emin Krasniqi
    052 Ismail Smakiqi
    053 Sala - Shala - Berisha
    054 Hajredin Hyseni
    055 Bedri Hamza
    056 Saranda Çeku
    057 Abdyl Imeri
    058 Blerim Rexha
    059 Shemsi Veseli
    060 Besa Zagragja Halimi
    061 Agim Kastrati
    062 Gafurr Elshani
    063 Edi Shukriu
    064 Idriz Vehapi
    065 Frim Arzuallgjiu
    066 Fexhire Konushevci
    067 Adnan Merovci
    068 Isa Kresniqi
    069 Idriz Blakaj
    070 Lumnie Ramaj
    071 Gani Bucinca
    072 Shasivar Haxhijaj
    073 Xhevahire Izmaku
    074 Prend Buzhala
    075 Nehat Mustafa
    076 Salie Mustafa
    077 Skender Berisha
    078 Regjë Gjonbalaj
    079 Lirak Çelaj
    080 Shiqerie Bucaj
    081 Rifat Blaku
    082 Naser Grajqevci
    083 Mirlinda Lulaj Sinani
    084 Sali Ahmeri
    085 Hyseni Bahiri
    086 Ganimete Musliu
    087 Sacip Berisha
    088 Halit Krasniqi
    089 Rexhep Hoti
    090 Jehona Shyti
    091 Asllan Pushka
    092 Frasher Demaj
    093 Makfire Sadiku
    094 Ibrahim Shala
    095 Fitim Selimi
    096 Mejreme Bunjaku
    097 Zekë Çeku
    098 Ahmet Latifi
    099 Naim Fetahu
    100 Krenare Bytyqi
    101 Sylë Zhitia
    102 Ilaz Kandolli
    103 Bajrame Tafallari
    104 Hazir Hajdari
    105 Ferid Idrizi
    106 Muradie Krqasniqi
    107 Hysni Hoxha
    108 Halil Selimi
    109 Rexhep Mazreku
    110 Fatime Maliqi Gjata

Pash ni Zot a nuk jon te mir qeta a Lexoni dhe analizoni far njezve ka PDK-ja. I LOVE PDK
    Ndryshuar për herë të fundit nga Musafiri : 17-10-2007 më 00:10

Faqja 7 prej 20 FillimFillim ... 5678917 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Bisedimet për statusin e Kosovës në tetor 2005
    Nga Harudi në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 32
    Postimi i Fundit: 08-10-2005, 16:27
  2. Strategjia e opozitës në zgjedhjet lokale
    Nga Albo në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 7
    Postimi i Fundit: 08-08-2003, 11:12

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •