Close
Faqja 5 prej 20 FillimFillim ... 3456715 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 193
    i/e regjistruar Maska e Daja-GONI
    Anëtarësuar
    21-03-2006
    Postime
    1,546
    Citim Postuar më parë nga alibaba Lexo Postimin
    Ne jemi në tokën tonë, dhe e kemi për detyrë të luftojmë pët lirinë e këtij populli e të kësaj toke, pavarësisht se kush pederasti i radhës që po lyp plumb kokës.
    Nuk jemi duke e bërë tërë botën armiq. UNMIK-u nuk është krejt bota, UNMIK-u është një organizatë fare e parëndësishme në krahasim me botën, ku janë punësuar lloj-lloj pedofilësh, homosh, narkomanësh. Kur ta kesh parasysh se këta plera të sundojnë, e nuk të pyesin fare se kujt po ja jep votën, atëherë do të ngrihesh edhe kundër krejt botës. Sepse je në tokën tande. Nëse krejt bota është çmendur, atëherë së paku ti mos u çmend. Ndjek hapat e gjithë atyre heronjve për të cilët ke mësuar në histori. Asnjë nuk dëshironte tutelë të huaj. Luftuan e dhanë jetën për një Shqipëri të lirë e të bashkuar.
    -------------------------------------------------------------------------------------------------------

Se jemi ne token tone,nuk ka dyshim.Se duhet ate ta mbrojme dhe per te te luftojme as kjo nuk ka dyshim.Por as nuk eshte koha as nuk eshte kundershtari.Dhe tani per tani,eshte vetem nje kusht i plotesuar per lufte,dhe vetem nje,eshte pak.
    UNMIK-un, edhe une do ta pershkruaja ashtu sikur ti,por as kjo nuk na jep te drejten qe tani,ne kete kohe ti luftojme.
    Lufta per nje Shqiperi te lire e te bashkuar,eshte nje vazhdimsi.Nuk ka ndaluar asnje here ne histori,qe nga koha e Teutes.Por kesaj here do ta zgjedhim kohen me mire,dhe do te konsolidohemi me mire.

Egzistojne 100 lloje luftrash.Lufta me pushke eshte e 100-ta ne rradhe.

me 40 hajdutë Maska e alibaba
    Anëtarësuar
    12-12-2005
    Vendndodhja
    Ne shpellen e pirateve
    Postime
    5,671
    Hej o shokut mos trego injorancë k'tu.
    Pushka është forca, po e pate pushkën pastaj mundësh edhe të mos e përdorësh, mjafton të kërcënosh nga maja e malit me një maskë. Por s'i bindet kush kërcënimit duhet sulmi.
    Lloje tjera të luft'rave ka, por gjithmonë kryhen kur ke armë. Pa armë kot. Vetëm leh si qen e s'ta vno kush në pullë.
    QYsh po ki ftyrë me thanë nuk na jep të drejtë me luftu kundër UNMIK-ut?
    A duhet UNMIK-u me t'a vra noj antar të familjes që ti të vetëdijësohesh?
    Nuk kanë kaluar tetë muaj qysh se u vranë 2 shqiptarë nga ky UNMIK-u yt "çlirimtar". Nëse nuk na jep të drejtë me luftue mungesa e lirisë, për çka po jeton oj shtazë?

Anëtarësuar
    21-03-2006
    Postime
    1,546
    Hej o shokut mos trego injorancë k'tu.
    Pushka është forca, po e pate pushkën pastaj mundësh edhe të mos e përdorësh, mjafton të kërcënosh nga maja e malit me një maskë. Por s'i bindet kush kërcënimit duhet sulmi.
    Lloje tjera të luft'rave ka, por gjithmonë kryhen kur ke armë. Pa armë kot. Vetëm leh si qen e s'ta vno kush në pullë.
    QYsh po ki ftyrë me thanë nuk na jep të drejtë me luftu kundër UNMIK-ut?
    A duhet UNMIK-u me t'a vra noj antar të familjes që ti të vetëdijësohesh?
    Nuk kanë kaluar tetë muaj qysh se u vranë 2 shqiptarë nga ky UNMIK-u yt "çlirimtar". Nëse nuk na jep të drejtë me luftue mungesa e lirisë, për çka po jeton oj shtazë?
    --------------------------------------------------------------------------------------------------

Te pergezoj per kete" kreativitet" qe paske thurur.Edhe per ato epitete qe mi dhe.
    Po behem se nuk i pashe.
    Nuk e di se me cfare tregova injoranc.Edhe nuk me kujtohet se kam shkruar dikund se UNMIK-u eshte clirimtare.Po nejse.Me sa duket kupton vetem ate qe don ta kuptosh.
    Permende nje kohe prej 8 muajsh.Ne rregull.Por dua edhe une te ta permende nje kohe prej 10 vjetesh,kur shume "patriot" thirrnin per lufte,dhe kur erdhi koha,te njejtit mund ti takoje neper Shqiperi duke rrahur gjoks e duke "vuajtur" per Kosove.
    Lufta nuk eshte sikur te dalesh per gjueti,po pate fat gjuajte,po nuk pate provon neser perseri.
    Ta kam thene edhe me larte:"Lufta per nje Shqiperi te bashkuar ka qene dhe eshte nje vazhdimsi e cila nuk ka ndalur kurre,as sot e kesaj dite"

Sido te me quash,vellezer jemi.

Anëtarësuar
    12-12-2005
    Vendndodhja
    Ne shpellen e pirateve
    Postime
    5,671
    Sido te me quash,vellezer jemi.
    Nuk të falet ajo fjalë që the. The se nuk kemi të drejtë të luftojmë kundër pushtuesit. The se nuk kemi të drejtë të luftojmë kundër atyre që po na vrasin e po na e shkatërrojnë kombin.
    Këto fjalë mund t'i thotë vetëm tuci ose tradhëtari.

Anëtarësuar
    21-03-2006
    Postime
    1,546
    Nuk të falet ajo fjalë që the. The se nuk kemi të drejtë të luftojmë kundër pushtuesit. The se nuk kemi të drejtë të luftojmë kundër atyre që po na vrasin e po na e shkatërrojnë kombin.
    Këto fjalë mund t'i thotë vetëm tuci ose tradhëtari.

Jo jo.Keshtu i ke interpretuer ti,une nuk i kam thene ashtu sikur ti pretendon.Te kam thene edhe me larte se ti,interpreton gjerat simbas deshires.
    Kush eshte frigacak e kush tradhetare,me siguri se nuk duket ketu ne forum.Disa mund te kene "firmen"skenderbeg,disa zombi disa drakulla e disa alibaba,dhe mund te jene ku medite se cfare "lepuroshash".Andaj nuk ke nevoje te me tregosh ketu ne forum se cfare trimi e patrioti je.Mbaje per vete dhe shfrytezoje atehere kur te kerkohet.

Anëtarësuar
    12-12-2005
    Vendndodhja
    Ne shpellen e pirateve
    Postime
    5,671
    Andaj nuk ke nevoje te me tregosh ketu ne forum se cfare trimi e patrioti je.Mbaje per vete dhe shfrytezoje atehere kur te kerkohet.
    Mbaje dhe ti frikën për vete pra. Se popullit këtu i ka ardhë në majë të hundës. Videoja e fundit e AKSH-së ka ndikuar që populli të mobilizohet masovikisht në radhët çlirimtare.

Anëtarësuar
    21-03-2006
    Postime
    1,546
    Mbaje dhe ti frikën për vete pra. Se popullit këtu i ka ardhë në majë të hundës. Videoja e fundit e AKSH-së ka ndikuar që populli të mobilizohet masovikisht në radhët çlirimtare.

----------------------------------------------------------------------------------------------------

Populli? Kush eshte populli?Ti je populli?Mos more zoteri mos fol ne emer te popullit.Fol vetem per vete.Thone:"Ai qe flet ne emer te popullit---rren".Kuptove? Ppulli jemi te gjithe veq e veq,dhe une "frigacaku" dhe shume "frigacak" tjere.Dhe ne shumica e "frigacakeve" e dijme shume mire se tani nuk eshte koha per lufte.Bile bile as afer nuk eshte.
    Koha kur luftonin "hajdutet" dhe u printe nje "alibaba"ka mbaruar kahere.Nuk do te fillojme me lufte vetem per te thene"Ja ne e filluam te paret"Se per shume "Alibaba" shqiptare mu ajo eshte me me rendesi.Andaj kesaj rradhe do tua prishim.Nuk do tu leme ta merrni flamurin.
    Nese do te luftohet atehere ate lufte do ta organizojne,ose se pakut do ta udheheqin njerez te "zanatit",e jo gjthfare "alibabe trim e legjendar" dhe jo gjithfare hajduti.

Te pershendes,"trimi legjendare i Kosoves"

Anëtarësuar
    12-12-2005
    Vendndodhja
    Ne shpellen e pirateve
    Postime
    5,671
    Populli? Kush eshte populli?Ti je populli?Mos more zoteri mos fol ne emer te popullit.Fol vetem per vete.Thone:"Ai qe flet ne emer te popullit---rren".Kuptove? Ppulli jemi te gjithe veq e veq,dhe une "frigacaku" dhe shume "frigacak" tjere.Dhe ne shumica e "frigacakeve" e dijme shume mire se tani nuk eshte koha per lufte.Bile bile as afer nuk eshte.
    Unë jetoj në Kosovë. Shoh se çka po ndodh këndej pari. Nuk po flas në emër të askujt, por po të tregoj atë çka po ndodh. Njerëzit me shumicë po mobilizohen se e kanë kuptuar se pa forcë, nuk mund të bësh asgjë. Pra thjesht po informoj për atë që po ndodh.

Koha kur luftonin "hajdutet" dhe u printe nje "alibaba"ka mbaruar kahere.Nuk do te fillojme me lufte vetem per te thene"Ja ne e filluam te paret"Se per shume "Alibaba" shqiptare mu ajo eshte me me rendesi.Andaj kesaj rradhe do tua prishim.Nuk do tu leme ta merrni flamurin.
    Kënd nuk e lejon që ta merr flamurin?? A je que jerum a, çka ki kshtu? Flamurin njerëzit veç e kanë, shko merrjau n'kofsh i zoti.

Nese do te luftohet atehere ate lufte do ta organizojne,ose se pakut do ta udheheqin njerez te "zanatit",e jo gjthfare "alibabe trim e legjendar" dhe jo gjithfare hajduti.
    He more, pse s'pe organizoni? Hajde tash organizone ju njerëzit e zanatit. Populli sun ju pret juve dej tju del gjumi. Është organizu njëherë ushtria, edhe niqin fakullteta ni paq apet ushtar i thjesht ki me shkue, e masanej nkofsh i zoti ta bajn ni ven.
    Sikur Rugova, thojke pe shlirojna me paqe, e masi nisi lufta e krijoi FARK-un sa me përça popullin.

Anëtarësuar
    21-03-2006
    Postime
    1,546
    Unë jetoj në Kosovë. Shoh se çka po ndodh këndej pari. Nuk po flas në emër të askujt, por po të tregoj atë çka po ndodh. Njerëzit me shumicë po mobilizohen se e kanë kuptuar se pa forcë, nuk mund të bësh asgjë. Pra thjesht po informoj për atë që po ndodh.

Kënd nuk e lejon që ta merr flamurin?? A je que jerum a, çka ki kshtu? Flamurin njerëzit veç e kanë, shko merrjau n'kofsh i zoti.

He more, pse s'pe organizoni? Hajde tash organizone ju njerëzit e zanatit. Populli sun ju pret juve dej tju del gjumi. Është organizu njëherë ushtria, edhe niqin fakullteta ni paq apet ushtar i thjesht ki me shkue, e masanej nkofsh i zoti ta bajn ni ven.
    Sikur Rugova, thojke pe shlirojna me paqe, e masi nisi lufta e krijoi FARK-un sa me përça popullin.

I mjeri ti i mjeri.Vetem nje gje te mire shof te ti une.Emrin.

Anëtarësuar
    12-12-2005
    Vendndodhja
    Ne shpellen e pirateve
    Postime
    5,671
    I mjeri ti i mjeri.Vetem nje gje te mire shof te ti une.Emrin.
    Komplimente mund t'i japësh nënës tënde, jo mua.
    Nuk jam këtu për komplimente.
    Të debatojmë si njerëz.

Faqja 5 prej 20 FillimFillim ... 3456715 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Bisedimet për statusin e Kosovës në tetor 2005
    Nga Harudi në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 32
    Postimi i Fundit: 08-10-2005, 16:27
  2. Strategjia e opozitës në zgjedhjet lokale
    Nga Albo në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 7
    Postimi i Fundit: 08-08-2003, 11:12

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •