Daja-GJoni Penzioner o Komunisti keq po plasssss se HASHIM THAQI do te behet kryeminister i Kosoves e ti ik para zgjedhjeve ne Serbi ose ne Rusi ahhahahahhaha
Daja-GJoni Penzioner o Komunisti keq po plasssss se HASHIM THAQI do te behet kryeminister i Kosoves e ti ik para zgjedhjeve ne Serbi ose ne Rusi ahhahahahhaha
Nuk ka dhënë asnjë dëshmi se është i "duhuri".Nga keta qe the me larte duhet te perjashtosh njerinexhet Pacollin!
Madje duket shumë i dyshimtë. Flet rrallë para mediave e popullit, dhe është shumë i mbyllur në vetvete sikur të fsheh diçka nga populli. E liroi atë vajzën nga Afganistani vetëm sa për t'u bërë më i njohur, në mënyrë që të futet në politikë. Pastaj edhe ai po konkurron për pushtet nën tutelën e UNMIK-ut, organizatë kjo aq ndyrë, që i piu tërë gjakun shqiptarëve. Gjysma e popullit nuk ngopet bukë. Dhe Behxhet Pacolli po e pranon pushtetin e atij shtriganit Joakim Ryker.
Përse Behxhet Pacolli nuk po vidhka sikur këta tjerët?
Ai tërë ato punime që i ka bërë në shtete tjera, i ka fituar tenderat me ryshfet.
------------------------------------------------------------------------------------------------
Eshte mire kur njeriu qeshet me budallekun e vet,kjo do te thot se e kupton se eshte budallek.
As nuk jam komunist as nuk jam pensioner.Dhe mesiguri se nuk do te plas,nese "bali"i fiton zgjedhjet.
E,sa per Rusi e Serbi,kjo vetm tregon edhe nje here ate qe kam thene me larte,pra moton e PDK-seush nuk eshte me ne eshte kunder nesh.Kjo eshte logjike arrogante,e cila karakterizon kete parti dhe simpatizantet e saje.
Vetem perpara,me stupc ne krah!
-----------------------------------------------------------------------------------------------
I "duhuri" per mua do te ishte ne rende te pare Adem Demaci dhe pastaj Albin Kurti,por ja qe asnjeri nuk konkuron.Se a eshte Bexhet Pacolli i duhuri ate nuk e dime as une e as ti.Por nje gje diheteta qe cdo dite flasin para mediave,sic thua ti,sollen popullin deri ketu ku eshte edhe sot.Andaj ne baze te logjikes se shendoshe nuk ka as edhe nje arsye te vetme qe keta njerez prap te zgjedhen.
Sa i perket tuteles se UNMIK-ut,edhe une edhe ti e dime se nuk ka tjeter rruge.Dhe kjo nuk e bene Bexhet Pacollin as me te mire e as me te keq se gjith te tjeret.
Mirepo pasi thua se "tere tenderat i ka fituar me ryshfet",ti duhet ta njohesh kete njeri shume mire.Na beje nje te mire,e na informo me gjeresisht per te,ta njofim edhe ne,e pastaj do zgjedhim dikend tjeter.Do tia kishe bere nje te mire edhe shqiptareve edhe Kosoves.
Ndryshuar për herë të fundit nga Daja-GONI : 07-10-2007 më 18:21
Popullit i duhet një udhëheqës që i drjeton me të vërtetë, e jo një udhëheqës që ua bën qejfin përpara, e varrin prapa. Behxhet Pacolli nuk ka vizion të qartë dhe të drejtë se si do të duhej të ishte Kosova. Ai vetëm thotë se do ta ndërtojë Kosovën.Por nje gje diheteta qe cdo dite flasin para mediave,sic thua ti,sollen popullin deri ketu ku eshte edhe sot.Andaj ne baze te logjikes se shendoshe nuk ka as edhe nje arsye te vetme qe keta njerez prap te zgjedhen.
Rrugën e kanë gjetur ata dy që i përmende më lartë. Nuk e pranojnë pushtetin e UNMIK-ut kundrejt çfardo shpërblimi, e nuk i mposht as dhuna as burgu.Sa i perket tuteles se UNMIK-ut,edhe une edhe ti e dime se nuk ka tjeter rruge.
-------------------------------------------------------------------------------------------------
Une tu luta edhe me larte,te na tregosh diqka konkrete per Pacollin,pasi po e njifke mire.Por ti prap nuk e bere.Une nuk kam hase deri sot askund edhe nje te vetmen deshmi kunder ketije njeriu.Te gjitha qfare thuhen per te,jane kopjime te njeri tjetrit me disa zbukurime ashtu siq dijme vetem ne shqiptaret ti zbukurojme dyshimet tona.Te gjithe kane thuaja te njejten retorike,jo spiun i Serbise e jo i Rusise.Jane te gjitha marrezira.Marrezira sepse jan te pa baza.Ne nuk dime asgje llomotisim kot sepse mendojme se keshtu bejme nje gje te mire per partine te cilem perkrahim.Por nuk eshte ashtu.Beni nje gje te keqe,pasi qe njollosni nje njeri,nje familje,nje parti.
Edhe nje here.Une simpatizoj edhe Demacin edhe Kurtin,por tani keshtu si qendron puna, duhet zgjedhur dikush tjeter(fatkeqesisht)pasi ata jan jasht gares.
Ti shpallim unmikut lufte?Edhe kjo nuk do na conte shume perpara,por as edhe pritja deri sa baca Adem apo Albin Kurti te vendosin per dalje ne zgjedhje.
Ndryshuar për herë të fundit nga Daja-GONI : 08-10-2007 më 10:28
Meqenëse ra fjala tek gara. Këta politikanët tanë u përngjajnë qenve që hynë në luftim me njëri tjetrin. UNMIK-u është spektator i këtyre garave. Politikanët janë qentë.Edhe nje here.Une simpatizoj edhe Demacin edhe Kurtin,por tani keshtu si qendron puna, duhet zgjedhur dikush tjeter(fatkeqesisht)pasi ata jan jasht gares.
Adem Demaçi e Albin Kurti nuk do të hynë në zgjedhje përserisa pjesëmarrja në zgjedhje do të thotë të pranosh Kosovën të pushtuar.
UNMIK-ut duhet shpallur luftë, sepse është okupator. Kush frikohet nga i huaji është tradhëtar.
----------------------------------------------------------------------------------------------------
Te luftosh per vendin tend,eshte trimeri por edhe obligim.Nuk kemi dyshim,as une e as ti.Por edhe momenti,se kur duhet filluar lufta eshte shume me rendesi.Nganjehere eshte me i rendesishem se sa vet lufta.
UNMIK-ut duhet shpallur lufte?Me fal,por nuk ndaje mendimin me ty.Ndoshta e kemi humbur pak sa durimin,ndoshta edhe me te drejte,por te shpallim edhe nje bote te tere armiq,kur ashtu keshtu jemi te rrethuar me armiq shekullore,nuk e shof te arsyeshme dhe te menqur.Ata me siguri se duhet te shkojne,"politikajt" tane duhet bere presion ne ta,ne forme te moderuar,por ne nuk guxojme kursesi te hyjm ne konflikt me ta,e aq me pak tu shpallim lufte.
"Fati eshte me trimat"thot nje fjale e urte popullore,por nje tjeter thot"secili njeri eshte farkatare i fatit te vet"
Duhet pase shume kujdes,se cfare fati i farkojme vetes!
Ne jemi në tokën tonë, dhe e kemi për detyrë të luftojmë pët lirinë e këtij populli e të kësaj toke, pavarësisht se kush pederasti i radhës që po lyp plumb kokës.Me fal,por nuk ndaje mendimin me ty.Ndoshta e kemi humbur pak sa durimin,ndoshta edhe me te drejte,por te shpallim edhe nje bote te tere armiq
Nuk jemi duke e bërë tërë botën armiq. UNMIK-u nuk është krejt bota, UNMIK-u është një organizatë fare e parëndësishme në krahasim me botën, ku janë punësuar lloj-lloj pedofilësh, homosh, narkomanësh. Kur ta kesh parasysh se këta plera të sundojnë, e nuk të pyesin fare se kujt po ja jep votën, atëherë do të ngrihesh edhe kundër krejt botës. Sepse je në tokën tande. Nëse krejt bota është çmendur, atëherë së paku ti mos u çmend. Ndjek hapat e gjithë atyre heronjve për të cilët ke mësuar në histori. Asnjë nuk dëshironte tutelë të huaj. Luftuan e dhanë jetën për një Shqipëri të lirë e të bashkuar.
Edhe kesaj here politika po e mashtron popullin.
Do ta ket shum veshtir ajo parti e cila do ta fiton pushtetin,sepse edhe per nje kohë nuk do te ket shtet.Do te kemi bashk-hajni ,korrupcion,dhe fajin dot ua len prap nderkombëtarve .
Padyshim se keto zgjedje do ti fitoj PDK por ka shum gjasa qe nje pjes te kulaqit ta ndaj edhe Behgjet Pacolli...
Krijoni Kontakt