Close
Faqja 3 prej 20 FillimFillim 1234513 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 193
    me 40 hajdutë Maska e alibaba
    Anëtarësuar
    12-12-2005
    Vendndodhja
    Ne shpellen e pirateve
    Postime
    5,671
    Une do votoj per Veton Surroin, eshte me i menquri nga te gjithe dhe eshte per vetshpalljen e pavaresis se Kosoves.
    Veton Sorra është një hibrid srrbo-allbanac.

LIVERPOOL FC Maska e geezer
    Anëtarësuar
    29-09-2007
    Vendndodhja
    Windy City Chicago.USA
    Postime
    836
    une dot e votoj per pacollin AKR

me falni antar te nderurar une nuk po du me qit kurfar rregulle veq ktu merita ka dasht veq me dit per kend do te votoni e nese ka mundsi mos te komentojna ma shumse ka tema sa te doni epr me komentu me falni edhe nje her me rrespekt per te gjith antaret

Evidenca Maska e RaPSouL
    Anëtarësuar
    09-03-2006
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    17,464
    Regjistrohen partitë për zgjedhjet e 17 nëntorit

Mbyllet procesi i certifikimit të subjekteve politike për zgjedhjet e 17 nëntorit në Kosovë. Komisioni Qendror i Zgjedhjeve ka përfunduar certifikimin e subjekteve politike që do të garojnë në zgjedhjet e 17 nëntorit. Tashmë 97 subjekte politike janë certifikuar, kurse më 4 tetor do të hidhet shorti për renditjen e subjekteve në fletëvotime. Bëhet e ditur se janë certifikuar edhe 36 subjektet e mbetura politike dhe se të gjithë që kanë aplikuar janë certifikuar. Pas këtij procesi, Komisioni Qendror i Zgjedhjeve do të hedhë shortin për renditjen e subjekteve në fletëvotime.

Ndërkohë që u është bërë thirrje të gjithë banorëve të Kosovës që të bëhen pjesë e votimeve. Madje këmbëngulje është bërë dhe në pjesëmarrjen e minoritetit serb. Kjo për të bërë zgjedhjen e organeve drejtuese si një shenjë e demokracisë dhe forcimit të shtetit. Gjithsesi tashmë është bërë gati dhe lista e partive politike që do të jenë pjesë e votimeve në Kosovë.
    Sui generis

i/e regjistruar Maska e Jimmi_1978
    Anëtarësuar
    10-11-2006
    Vendndodhja
    Larg
    Postime
    443
    Citim Postuar më parë nga alibaba Lexo Postimin
    Ma i miri, e ma i sakti mund të jetë vetëm ai që sundon bashkë me popullin.
    Ne nuk kemi nevoje per sundimtar, si i huaj ashtu edhe i yni. Ne zgjedhim perfaqesuesit tane per te na perfaqesuar dhe qeverisur.
    Barca

i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i! Maska e biligoa
    Anëtarësuar
    16-08-2007
    Postime
    3,216
    Nese eshte e bere me dashuri, asgje nuk eshte mekat.

me 40 hajdutë Maska e alibaba
    Anëtarësuar
    12-12-2005
    Vendndodhja
    Ne shpellen e pirateve
    Postime
    5,671
    Ne nuk kemi nevoje per sundimtar, si i huaj ashtu edhe i yni. Ne zgjedhim perfaqesuesit tane per te na perfaqesuar dhe qeverisur.
    Nuk isha duke folë për çështjen "a sundim a qeverisje?".
    Aty mirë e ke se na duhet qeverisje e jo sundim.
    Po ti zgjedhe në paç kend me zgjedh. Të gjithë janë hajna, spiunë, të shitur tek UNMIK-u, njerëz që ropën popullin e shkelën mbi gjakun e dëshmorëve.

Gezuar Kosoven e Pavarur Maska e dodoni
    Anëtarësuar
    07-11-2002
    Postime
    3,393
    Citim Postuar më parë nga D&G Feminine Lexo Postimin
    Une do t'zgjidhja ty po te votoja atje

edhe Dodonin
    Wow, une e bona ni vote!!! Vota tjera per mu a ka???

Falemnderit D&G Feminine.

Per zgjedhjet, une mendoj qe Kosova ka nevoje per ndryshime duke shprehur pakenaqesine keshtu me kasten aktuale ne pushtet. LDK dhe AAK tani, por edhe PDK ne te kaluaren e afert, kane deshmuar nje profesionalitet jo te mjaftueshem, korrupsion ne nivele te larta, lufte jo te kenaqshme (per te mos thene hic fare) ndaj korrupsionit dhe krimit te organizuar, programe jo te kenaqshme dhe arsyeshme ekonomike, probleme me prioritetet, infrastrukturen, edukimin etj. Kohet e fundit, PDK me afrimin e disa kuadrove te edukuara ne shkollat europiane e amerikane dhe duke angazhuar disa eksperte te huaj per te krijuar strategjite ekonomike etj. ka bere nje hap progresiv qe eshte per tu inkurajuar, por nuk jam shume i bindur nese kjo eshte e mjaftueshme per te fituar zgjedhjet.

Duke dalur ne zgjedhje dhe votuar partite tjera si ORA e Surroit psh. apo AKR e Behgjet Pacollit, populli shpreh pakenaqesine e tij me keto deficenca dhe normalisht keshtu edhe duhet te kuptohet ndonje fitore e mundshme e ketyre subjekteve politike nga vet keto subjekte. Rrjedhimisht, eliminimi i ketyre deficencave duhet te jete fokusi kryesor i punes se atyre qe do fitojne keto zgjedhje dhe suksesi i tyre ne eliminimin e ketyre deficencave dtth. nje pushtet i konsoliduar dhe afatgjate per keto subjekte ndersa e kunderta dtth. nje pushtet i luhatshem dhe afatshkurte.
    Ndryshuar për herë të fundit nga dodoni : 05-10-2007 më 14:02
    Leje mos m'trano, pashe zotin!!!!

Rrofte Shqiperia Etnike

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    22-09-2007
    Postime
    5
    Ju pelqeu apo jo zgjedhjet do ti fitoj PARTIJA DEMOKRATIKE E KOSOVES.
    Sa per Bexhet Pacollin ata qe votojn per to ata jan njerzit ma te lig shpirtnisht , " thojn hajt se ka pare ky " po ata qe votojn per to edhe familjart i shesin per pare, ooo POPULL po ju a mendon qe Bexh.. jau nderton Kosoven pe parat e tij a? Bexhet pisi nuk japi pare kur ke lufta e lavdishme qfar meritash KOMBETARE ka ky Pro-Rus? Mu Familjen time ky PIS nuk e blen me pare jo edhe nese i ka paret e krjet botes.

i/e regjistruar Maska e Daja-GONI
    Anëtarësuar
    21-03-2006
    Postime
    1,546
    Citim Postuar më parë nga alibaba Lexo Postimin
    Nuk isha duke folë për çështjen "a sundim a qeverisje?".
    Aty mirë e ke se na duhet qeverisje e jo sundim.
    Po ti zgjedhe në paç kend me zgjedh. Të gjithë janë hajna, spiunë, të shitur tek UNMIK-u, njerëz që ropën popullin e shkelën mbi gjakun e dëshmorëve.
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------
    Nga keta qe the me larte duhet te perjashtosh njerinexhet Pacollin!

Shendet!

i/e regjistruar Maska e Daja-GONI
    Anëtarësuar
    21-03-2006
    Postime
    1,546
    Citim Postuar më parë nga Musafiri Lexo Postimin
    Ju pelqeu apo jo zgjedhjet do ti fitoj PARTIJA DEMOKRATIKE E KOSOVES.
    Sa per Bexhet Pacollin ata qe votojn per to ata jan njerzit ma te lig shpirtnisht , " thojn hajt se ka pare ky " po ata qe votojn per to edhe familjart i shesin per pare, ooo POPULL po ju a mendon qe Bexh.. jau nderton Kosoven pe parat e tij a? Bexhet pisi nuk japi pare kur ke lufta e lavdishme qfar meritash KOMBETARE ka ky Pro-Rus? Mu Familjen time ky PIS nuk e blen me pare jo edhe nese i ka paret e krjet botes.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------

Nuk eshte prorus,ai i cili punon ne Rusi.Dhe nuk eshte progrek(doemos)ai qe punon ne Greqi.Nuk jane te gjithe spiun,vetem pse nuk jan per PDK.
    Mund te behet qe zhgjedhjet e rradhes ti fitoj "bali"(Hashimi),por asgje nuk perjashton faktin,se jo te gjithe e duan ate.Dhe askush nuk ka te drejte ti quaj te tjeret:spiun,tradhtare,te shitur e keshtu me rradhe.
    Dhe ka kaluar viti 2000 kur disa "bala"shetisnin neper Kosove duke kercenuar.
    Me vjen shume mire qe njerez si ti jan simpatizant te PDK.Dhashte zoti e gjithmone vetem te tille paste!

Votoni Pacollin,mos degjoni budallenjt!

Faqja 3 prej 20 FillimFillim 1234513 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Bisedimet për statusin e Kosovës në tetor 2005
    Nga Harudi në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 32
    Postimi i Fundit: 08-10-2005, 16:27
  2. Strategjia e opozitës në zgjedhjet lokale
    Nga Albo në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 7
    Postimi i Fundit: 08-08-2003, 11:12

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •