Close
Faqja 12 prej 13 FillimFillim ... 210111213 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 111 deri 120 prej 123
    ▒[JuL]▒ Maska e Macho
    Anėtarėsuar
    05-01-2003
    Vendndodhja
    Me Shpirt ne TIRANE
    Postime
    322
    Citim Postuar mė parė nga Dita Lexo Postimin
    Me duket se ne Shqiperi festivali me cilesor eshte ky, pra "Kenga Magjike".
    Aq i mire eshte sa kengen e aureles e kishin kuotuar me koeficent 1 ne baste qe para nje muaji. Me shume ishte sfilate se sa festival kengesh.

MaChO
    ஐ███▓▒ -=][.. _| |_| |_ | ..][=- ▒▓███ஐ

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    21-11-2007
    Vendndodhja
    Australia
    Postime
    22

Teksti Anjezes

a mund ta postoje dikush tekstin e kenges Anjezes? shume me pelqen kenga...

Aq me plas... Maska e Sa Kot
    Anėtarėsuar
    19-12-2005
    Postime
    1,044

Wink

Citim Postuar mė parė nga LM1 Lexo Postimin
    a mund ta postoje dikush tekstin e kenges Anjezes? shume me pelqen kenga...
    Anjeza Shahini - Nxenesja me e mire

Miremengjes trishtimi me thote
    a qenkam une e vetmja ne kete bote
    qe dritaren lan me lot
    te gjithe jane tak e vetem une jam tok
    pse ne shkollen e loteve
    vetem une s’e kam veshtire
    une aty jam nxenesja me e mire

Shiko, shiko, shiko ne cka me shenderrove dashuri
    shiko shiko me hije qe percjell e shkaterrove ti
    shiko shiko e une dua te rrenqethem dua si dikur te jem
    por me nuk te gezohem asgje s’eshte e njejte
    e njejte.

Shiko sa kot mundohem ditet me te mira te vijne
    ne shkollen e trishtimit jam nxenesja me e mire.

Djerse e ftohte me perkedhel, e plaga ime me as gjak nuk rrjedh
    me shishe te vogla jeten pi, pike per pike prej kur shkove ti
    a do te behem edhe une dashuria e dikujt
    a ujdhese trishtimi do te mbetem une.

refreni - 2x

shiko shiko me hije qe percjell me shkaterrove ti
    e njejte.

ne shkollen e trishtimit jam nxenesja me e mire

dhe ne shkollen e loteve vetem une s’e kam veshtire
    As qe du me dit!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    06-11-2007
    Postime
    8
    Aurela Gaqe ,kenge e mrekullueshme i lumte goja
    Qilieta ,gjithashtu kenge e bukur per te ndegjuar ,edhe disa te tjera kan qene te mira

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    21-11-2007
    Vendndodhja
    Australia
    Postime
    22
    Citim Postuar mė parė nga Sa Kot Lexo Postimin
    Anjeza Shahini - Nxenesja me e mire

Miremengjes trishtimi me thote
    a qenkam une e vetmja ne kete bote
    qe dritaren lan me lot
    te gjithe jane tak e vetem une jam tok
    pse ne shkollen e loteve
    vetem une s’e kam veshtire

shiko shiko me hije qe percjell e shkaterrove ti
    e njejte.

ne shkollen e trishtimit jam nxenesja me e mire.

Djerse e ftohte me perkedhel, e plaga ime me as gjak nuk rrjedh
    me shishe te vogla jeten pi, pike per pike prej kur shkove ti
    a do te behem edhe une dashuria e dikujt
    a ujdhese trishtimi do te mbetem une.

refreni - 2x

shiko shiko me hije qe percjell me shkaterrove ti
    e njejte.

ne shkollen e trishtimit jam nxenesja me e mire

dhe ne shkollen e loteve vetem une s’e kam veshtire
    flm shume Sa Kot

i/e regjistruar Maska e colombo22
    Anėtarėsuar
    09-03-2007
    Postime
    48
    Qe nga perzgjedhja e pjesemarreseve, kallaballeku i ēmimeve te shpifura, juria provizore e deri tek menyra jotransparente e votimit- "Kenga Magjike" le shume per te deshiruar.

Thene shkurt, Arditi po na shet dushk per gogla. Kenga (e tij) Magjike eshte abuzimi me i paskrupull qe mund t`i behet nje gare muzikore.

i/e regjistruar Maska e Auroraa
    Anėtarėsuar
    02-07-2007
    Vendndodhja
    KOSOVA dhe USA
    Postime
    399
    Ka pasur kenge shume te mira ne Kengen Magjike kesaj radhe. Me ka pelqyer kenga " Fustani i bardhe" , pastaj " Nxenesja me e mire" kenga "Amerika " eshte kenge shume e mire gjithashtu. Dhe po se po harroj kjo kenga fituese "Hape veten "eshte kenge jo e keqe- degjohet.
    Kush sme pelqeu aspak ishte Leonora Jakupi me kengen e saj edhe kjo kenga "ku jeton dashuria ime"
    Duken kenge te vjedhura keto te fundit
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Auroraa : 02-12-2007 mė 23:03
    Always do right - this will gratify some and astonish the rest.

Shpirt Shqiptari Maska e Albo
    Anėtarėsuar
    16-04-2002
    Vendndodhja
    Philadelphia
    Postime
    33,013
    Postimet nė Bllog
    22
    Kenga Fituese ne "Kenge Magjike 2007"

E rikthyer nga Amerika enkas pėr kėtė festival tė mrekullueshėm me kėngėn “Hape veten”, kėngėtarja e njohur vlonjate, me zėrin e saj potent, ka ngritur nė kėmbė sallėn e Pallatit tė Kongreseve. “Hape veten”, njė kėngė e shkruar nga Timo Flloko, orkestruar nga Darko Dimitrov dhe me muzikė tė Flori Mumajezit, ka rrėmbyer pėrveē ēmimit tė parė me 529 pikė edhe ēmimin e kritikės.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    24-08-2004
    Postime
    148
    I mbajtur midis “Top-Fest” dhe “Festivalit te Kenges ne RTVSH” , “Kenga Magjike” merr pak nga i pari e pak nga i dyti,qofte ne prurjen muzikore,qofte ne grupmoshen e shikuesve,qofte ne formen e mbajtjes.Problemi? Midis ketyre “te marrave” nuk shpeton te importoje edhe gabime te shumta.Po ashtu si Top Fest, dhe K.M ka nje seri cmimesh me emra spektakolare,vezullues,te pakuptimte etj. “Cmimi televiziv”? “Cmimi i internetit”,por pastaj dhe “Cmimi i publikut”? “Cmimi i interpretimit me te mire”, po pastaj dhe “Cmimi i vokalit me te mire” dhe “Cmimi i paraqitjes skenike me te mire”? “Cmimi diskografik” por dhe “Cmimi “Jon Music”? “Cmimi tendence”? Po “Cmimin Kot” si e lane pa dhene? Une kuptoj qe artistet duan te kenaqen,por kjo nuk eshte detyra e Arditit.Biles biles,besomeni,sa me pak cmime aq me mire! Te pakten ai qe e merr ndihet tamam i vlersuar dhe ai qe nuk e merr e di qe nuk e ka marr se nuk e meritonte dhe heren tjeter te punoj me shume.Personalisht,nuk ka burre nene qe me nxjerr ne skene te marre cmim per “Paraqitje Skenike”. Votimi serisht eshte berrnut.Pavarsisht sa nxehet Arditi e sa mundohet te shpjegoje blla blla blla, ai e di shume mire qe votimi ka deshtuar.Artistet votojne per cmimin e madh jo duke vlersuar kengen,por duke vlersuar simpatine per nje artist te caktuar.Nuk vlersojne si “artiste” qe jane,por si fansa adoleshente.Tek jepeshin rezultatet e votimit vura re se disa artiste nuk e kishin vlersuar me ASNJE pike Sonin dhe Florin. Nuk po bej tifo,por ASNJE PIKE? Hajdeeeee! Berkani fitoi “Cmimin e internetit”.Nuk di per cilin “internet” behet fjale, sepse ne anketat ne internet me se shumti votojne,Aurelen,Sonin&Florin,Elvanen dhe Besen. Leonora Jakupi fitoi cmimin e publikut.Hmmmm!!! TE CILIT PUBLIK!!!! Atij qe votoi nepermjet internetit e fitoi Berkani! apo behet fjale per publikun pa internet? OHHHH publiku me sms!!! Ju me thoni mua tani,se ka aq te merdhifur ne Shqipe qe te harxhojne qindarka per te votuar ate kenge? Cmimin publiku e dha naten finale.Sa here dilnin kengetaret me te preferuar te gjithe brohorisnin.T’ju rroje kupa lol.Anjeza Shahini fitoi “Cmimin e Kritikes”.EH????? Per cfare e mori,per te cirrurat? Anjeza duhet te gjej vetveten! Ajo perpiqet shume te jete cool aq sa nuk po di c’ben.Po Besa!!! Kenga e saj ishte PERFEKTE dhe e kenduar ne menyre PERFEKTE,dicka ka ndodhur ne prapaskena,sepse ajo kish ndryshuar dhe look!!!!! PSEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!! Shyqyr qe i dha nje cmim Arditi (Jon Music) se do kishin lene nam fare! Me pelqen shume Besa,di cka ben dhe e ben me se miri! Aurela gace fitoi “Cmimin e interpretimit” dhe “Cmimin e pare”, POR kritika ja dha cmimin Anjezes,publik_et,Leonores dhe Berkanit,shtepite diskografike Elvanes,televizioni Rezartes, “Joni Music” Beses,kenga hit me i mire Sonit dhe Florit,vokali Jehona Sopit,prezantimi skenik Ciljetes…hmmmm per cfare e mori “Cmimin e pare” Aurela??? Nuk ka kuptim or taj! Pse eshte kaq problem qe nje artist te vlersohet me me shume se nje apo dy cmime?Ah po! Te gjithe duhet te dalin te kenaqur! Sidoqofte,Aurela e meritonte cmimin e pare.Ishte e vetmja qe sa here kendoi, e mbushte sallen.Kenga veshtire te behet hit ne radio,por per festivalin kishte efekt 100%.Aurela prej Amerike eshte shume here me e formuar dhe me cool se Aurela qe mbaj mend ne Shqiperi.Me ne fund,nje kengetare qe profesionalisht largimi i ka bere shume mire Mezi pres albumin dhe videon e saj.

Po ashtu si “Festivali i Kenges ne RTVSH”, dhe “K.M” ka nje skenografi qe le per te deshiruar.Kete vit skenografia ishte e frikshme.Nuk arrita te kuptoja c’ishte,vetem ….derrasa me ngjyra.Skenografia duhet te jete ne funksion te kengetareve,e nese kete gje nuk e ben,atehere me mire te mos jete fare.Sot,festivalet moderrNNEEE perdorin vetem zbukurime elektronike qe percjellin imazh te ndryshem per cdo kenge. Mendoni se e kam gabim? Atehere pse ndodh qe ne cdo edicion te ketij festivali dikush rrezohet? Orinda Huta,Rovena Dilo,Elvana Gjata … apo syri i keq thuaj lol.Ndricimi gjithashtu ishte skandal.Ashtu si edhe skenografia,supozohet qe ndricimi te ndihmoje ne performancen e kengetarit dhe jo qe te fshehe problemet teknike qe ndodhin gjate festivalit.Dua te them; Ne kengetaret i pame “normale” ne netet paraprezantuese.Ne naten finale ne duam ate MAGJINE qe premtohet ne emrin e festivalit.Cdo kenge duhet te kete nje skenografi dhe ndricim te vecante.Thuaj, Elvana Gjata duhej te kendonte me nje mikrofon ne shtylle,skena erresire dhe nje drite qe e ndriconte nga larte,e kur shperthen ne refren ndizen te gjitha dritat ne prapavije. Soni dhe Flori mund te kishin filluar, me nje imazh gjigand aeroporti dhe dere avioni qe hapet e Flori qe fillon kengen.E per idete e tjera,jua tregoj kur te me paguani hahahaha.

Kaq me kritikat ha! Cka fola me siper,nuk eshte per te prishur imazhin e ketij festivali,por per te ndihmuar qe ndoshta,vitin e ardhshem te ndryshoje dicka.Gjithmone shkruaj me idene per dicka me te mire,sepse e meritojne.Nuk shkruaj me idene,per sot per sot,por me veshtrimin ne te ardhmen.Nese pakenaqsite dhe difektet nuk korrigjohen qe ne fillim,neser do jete teper vone.Blero,Shpat Kasapi,Jonida Maliqi,Orinda Huta,Mariza Ikonomi,Bleona Qereti,Bertan Asllani,Adelina Ismaili,Ermal Fejzullahu,Nora Istrefi,Zanfina Ismaili…nuk po i afrohen me ketij festivali.Kapish? Ne nota me pozitive,mendoj se “Kenga Magjike” ka prurjet muzikore me te mira te vitit.”Top Fest” arrin gjithmon te sjelli dy-tre kenge super hit,”Mikrofoni i Arte” ndonje hit…tek-tuk,e ”Festivali I Kenges ne RTVSH” nga nje gjysem hiti.Me fat vitin e ardhshem!

ja fitusja e kenga magjike 2007
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura  

Faqja 12 prej 13 FillimFillim ... 210111213 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Pėrkufizimi i dashurisė!!
    Nga Shpirt Njeriu nė forumin Nė kėrkim tė romancės
    Pėrgjigje: 234
    Postimi i Fundit: 21-05-2024, 15:09
  2. Motivi - kjo force magjike
    Nga Psikostudenti nė forumin Filozofi-psikologji-sociologji
    Pėrgjigje: 11
    Postimi i Fundit: 14-09-2003, 22:09
  3. Kėnga magjike dhe fituese e Mira Konēit
    Nga ReA_8 nė forumin Muzika shqiptare
    Pėrgjigje: 43
    Postimi i Fundit: 27-01-2003, 06:26
  4. Ankesa / Stuhia Magjike
    Nga Augert Rakipi nė forumin Letėrsia shqiptare
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 19-11-2002, 15:27

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •