Close
Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 19
    TiRoNce Ose Herga Maska e Michelle
    Anėtarėsuar
    29-08-2006
    Vendndodhja
    Endless Sorrow
    Postime
    165

Vazhdoni Tregimin...

Sic e shikoni te dashur miq tema na eshte mbylluar sic duket ka arritur maksimumin e postimeve. Une personalisht mendoj qe tema kishte sukses dhe jam e sigurt qe kshu mendoni dhe ju. Prandaj vendosa ta hap perseri.

Sa per tu futur ne teme ky eshte postimi i fundit: Ishte gati ta demshperblente ankesen, vetem e vetem ta lejonte ne moscenimin e shkrimit. Formoi ne cast numurin e telefonit te saj dhe kur ne vesh degjoi, "Kush jeni, ju lutem?", jo vetem qe ju perforcua vertetesia e hedhur ne leter, por i erdhi me shume frymezim, per te futur dhe tingullin e zerit te saj mahnites, ne pjese te tjera te vepres se tij.....

Me falni spo e vazhdoj sepse skam fantazi ...

PERSHENDETJE TE GJITHEVE NGA MICHELLE
    Nuk duhet vetem te vdesesh fizikisht qe te jesh "pa jete"...

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    12-07-2006
    Vendndodhja
    tirane
    Postime
    856
    eh Mondo, rrofsh qe me paske bere personazh....

i/e regjistruar Maska e mondishall
    Anėtarėsuar
    28-11-2006
    Vendndodhja
    Ne Selanik te Greqise
    Postime
    2,690
    Citim Postuar mė parė nga engjellorja Lexo Postimin
    eh Mondo, rrofsh qe me paske bere personazh....
    "Te ka ardhur nje mesazh ne celular", i tha e shoqja Mondit, pa mundur te fshihte dot simptomat e nje xhelozie te castit.
    Mondi e morri i qete celularin ne dore dhe kur lexoi mesazhin dhe emrin, 'engjellorja', buzeqeshi dhe ju afrua gruas me perkedheli. "Mban mend, i tha, "kur u shqetesova per ate shkrimin me ate femren qe i shkeli syrin shefit? Mendova se do kerkonte demshperblim per cenim te figures se saj, kur tani ndodh cudia me e madhe. Ajo me uron qe e kam bere personazh libri. Kjo duhet festuar, moj grua!". Dhe e perfshiu per beli te shoqen, i dha ca te puthura te shpejta, e morri pastaj ne krah dhe shtyu me kembe deren e dhomes se gjumit. Aty....

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    12-07-2006
    Vendndodhja
    tirane
    Postime
    856
    hhhahahahhahahahahahahahhahahahahah

p.s
    qe me cenove, me cenove , po e kam zemren e mire une fal shpejt

p.s1
    se harova... une eproreve i'u permblidhem vendce, gjithmone ne gjendje lufte jam me ta
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga engjellorja : 17-09-2007 mė 04:29

i/e regjistruar Maska e mondishall
    Anėtarėsuar
    28-11-2006
    Vendndodhja
    Ne Selanik te Greqise
    Postime
    2,690
    E po atehere je personazhi tjeter ne zyren perkarshi, ku eproret rrine tek dera me medyshje, te trokasin apo jo per te hyre brenda, se e dine c'i pret!
    Paska pune ajzbergu ne vazhdim.

i/e regjistruar Maska e ajzberg
    Anėtarėsuar
    22-09-2004
    Postime
    2,214
    Tregim me shefa
    Ajo hyri si furtune ne ambientin rikonsruktuar ku mjafton te rrije ne kembe ,i kontrolloje te gjithe ,sado qe mundoheshin te strukeshin mbas kompjuterave.Maskarejte ,shiko si bejne gjoja sikur punojne ,e di une ne internet e kane koken ,c ti bej t ja umbyll fare?Shefe ,degjoi qe ta therrisnin ,edhe ky ,s guxoj te hyj brenda se nje e dy shefe ,le qe dhe zerin e ka si te femrave ,uf c fare mashkulli,me siguri i ben zbor e shoqja ne shtepi.
    E mo Loni ,si e ke hallin ? u kthye ajo nga nje burre me ca musteqe si te miut qe mezi i arrinte koka mbi kompjuter.
    Po ja ,na jane mbaruar letrat format dhe nuk bejme dot asnje printim ,foli ai si i zene me faj.
    Po une dje ju dhashe topin plot ,ce bete aeroplane?.........

Vashdon ,po deshet ju............................

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    12-07-2006
    Vendndodhja
    tirane
    Postime
    856
    me qellim qe te "kursente" firmen, ajo gjithmone letrat u'a jepte te shkruara nga njera ane... ndersa per vete bente kerdine ne telefonata private... sa here te shkoje ne zyren e saj do ta gjeje me telefon ne vesh...

Anėtarėsuar
    22-09-2004
    Postime
    2,214
    Kishte imituar mbajtjen e telefonit nga nje film amerikan ku protagonistja fliste dhe kur mbaronte telefonaten frynte telefonin si nje kobure e zbrazur...

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    12-07-2006
    Vendndodhja
    tirane
    Postime
    856
    ... madje ndonjehere i mbante te dy telefonat njeheresh ne vesh (celularin dhe telefonin fiks) per te treguar qe ishte nje femer e impenjuar dhe e pazevendesueshme...
    ishte aq e mjere ne mizeralitetin e saj, saqe perpiqej t'a mbushte diten duke komentuar te tjeret...
    te pakten ata e kishin nje jete te tyren jashte mureve te zyres...ndersa ajo kishte vetem ate jete te kote brenda atyre mureve...

Anėtarėsuar
    22-09-2004
    Postime
    2,214
    I vinte inat me veten e saj ,gjithmone do te vishej me keq se te tjerat,nuk arinte kure te ishte konteporale edhe me grate e martuara.Keshtu nuk inatosesh njehere ne muaj si te gjitha grate por dite per dite.Mundohesh nganjehere ti merte me te mira ,por gjithmaon do ndeshte ne shikimin e tyre talles e perbuzes,inatin me se shumti ja nxirte burrave dhe grave qe visheshin bukur.Nje here kish patur nje rast per tu martuar ,por miku kishte qene nje fukara qe ate dite kishte mare borxh kostumin e te vellit per te sjelle nje lutje ne zyrat e kuadrit per kaldajxhi...........

Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Anton Pashku
    Nga AsgjėSikurDielli nė forumin Shkrimtarė shqiptarė
    Pėrgjigje: 13
    Postimi i Fundit: 04-09-2012, 09:20
  2. Vazhdoni kengen
    Nga Dreri nė forumin Muzika shqiptare
    Pėrgjigje: 50
    Postimi i Fundit: 17-02-2006, 17:49

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •