Close
Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 22

Tema: T.a.t.u

ne kerkim
    Anėtarėsuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    10305
    Postime
    242
    Postuar m?par?nga katana
    ku i ke degjuar ti keto ne radio amerikane? se un deri me sot as nuk kam degjuar se existojne e jo me kengen e tyre. me bere kurioze tani. lol
    Duhet te degjosh me shume KTU se sa K-Rock. Ne proces coje tek hot 97 gjithashtu se ka nje kenge te bukur te DMX.

Z
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga shigjeta : 15-02-2003 mė 03:59
    timeo Danaos et dona ferentes

me nder qofsh
    Anėtarėsuar
    17-04-2002
    Vendndodhja
    ne fluturim e siper
    Postime
    810
    Radioja ime eshte programuar nga fuqite e larta qe te mos shkoj tek 97.1.

Ka ngjitur tek 92.3 dhe disa here lejon valet 104.3.

ke ndonje keshille ti, si mund ti bej derman kesaj radios. eshte e vjeter po se hedh dot se ka vlera sentimentale.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga shigjeta : 15-02-2003 mė 04:05
    Memory is a kind
    of accomplishment
    a sort of renewal
    even
    an initiation

LarG Maska e Flava
    Anėtarėsuar
    22-01-2003
    Vendndodhja
    Shqiperi
    Postime
    547
    Me then te drejten na i shpifin kto Tatu-te . Shum femra idjote qe ca spo bejne vetem per tu duk. Shyqyr qe kan kenget e lezetshme..se te tjerat!!!..Nejse me
    Te dua se s'te urrej dot......

Jane fantastike... fansat e t.a.t.u-s keshilloj te degjojne dhe "Not Gonna Get Us" ..

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    12-02-2003
    Vendndodhja
    usa
    Postime
    62
    Edhe une mendoj qe Tatu eshte me te vertete nje grup shume i mire. Une per here te pare e kam degjuar kete grup ne MTV (ketu ne USA). Ishte ne nje nga ato lajmet e MTV'se ku "You hear it first."
    Videoja ishte shume interesante. Me pas ka shume radio, te pakten ketu ku jam une ne mass qe japin kengen e TATU "ALL the things she said" madje edhe ne nje perpunim tjeter ne techno. Megjithate origjinali esghte me te vertete i bukur.
    Life is either a daring adventure or nothing.

your "wrost" nightmare Maska e Militik
    Anėtarėsuar
    19-01-2007
    Postime
    246
    Citim Postuar mė parė nga katana
    ku i ke degjuar ti keto ne radio amerikane? se un deri me sot as nuk kam degjuar se existojne e jo me kengen e tyre. me bere kurioze tani. lol
    Ne cfare planeti jeton????????

Ruse jane,kane marre pjese edhe ne festivalin evropian por nuk fituan.
    Ne te vertete nuk jane lezbike ,qe te dyja jane te martuara me BURRA dhe njera ka edhe nje vajze te vogel.

Restaurator Orbis Maska e Baptist
    Anėtarėsuar
    20-11-2004
    Postime
    8,690
    Per fillim

Ya Soshla S Uma" ("All The Things She Said")...
    Nuk ka lidhje me "All The Things She Said" sepse "Ya Soshla S Uma" do te thote:
    "U cmenda" (dola tefterit)

Se jan ruse ruse jane se ishin te mitura kur bene "bum" nderkombetar eshte e vertete.

Kete e ariten me kengen dhe videon e vecante te "Not Gonna Get Us"
    tekstin e se ciles e solli Sirena E Vogel.

etj
    Aeneas Dardanus
    Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...

i/e regjistruar Maska e @rdi@n@
    Anėtarėsuar
    28-09-2005
    Postime
    52
    Citim Postuar mė parė nga Fiori
    Kam gjithe javen qe degjoj ne radio "All the things she said" te TATU dhe nuk e kisha idene qe TATU ishin grup europian per me shume Ruse.

Gjithsesi sot po lexoja info rreth dy vajzave, adoleshente te grupit TATU, pasi vetem kur po i kerkoja per ti downloadur e mora vesh se ato ishin ruse, gjithe kenget e tjera ishin ne rusisht, si dhe per me teper qe jane lesbian, isha e sigurt kenga i drejtohej nje cuni (all the things he said me pak fjale)

Mesazhi qe ato percjellin me kenget e tyre ka hapur shume diskutime ne te gjithe boten, kjo ishte dhe arsyeja pse u shtyva te hapja kete teme. Do te isha kurioze te lexoja mendimet tuaja mbi kenget dhe ato cfare kenget e tyre perfaqsojne. Kuptohet nq se i njihni si grup - kam idene ata qe jetojne ne europe kane me shume njohuri.

Ne biografine e tyre shkruhet:

Per me shume mbi kete grup mund te lexoni ketu
    jo jo nuk i kan te gjitha kenget ne rusisht edhe ajo qa flitet per to nuk eshte e vertet aspak

i/e regjistruar Maska e Nanushi
    Anėtarėsuar
    14-09-2007
    Vendndodhja
    Pejė
    Postime
    209

Lightbulb T.a.t.u

Grupi i I-re qe theu te gjitha barikadat dhe cenzurat e te qenit "homosexual", paraqitje te para skenike te nje grupi qe paraqet rebelizmin, inatin, homophobin e njerezve te mbar botes....Keto jan T.a.T.u grupi i perbere prej dy vocalisteve Lena Sergeevna Katina 04/10/1984, dhe Yulia Olegovna Volkova 20/02/1985...
    Kenga e tyre "All about us" ka qene edhe kenga e pare qe ka bere grupi si paraqitje para mediave me nje spot mjaft explicit...Pas kesaj pasojn edhe kenge te tjera te tyre, si ne anglishte ashtu edhe rusisht...Tani jan ne pergaditje e siper te albumit te tyre te trete si dhe pergaditjes se filmit 'Finding T.A.T.U" ne te cilin film do aktrojne Mischa Barton dhe Shantel Van Santen me editor Richard Nord, film i cili do te shfaqet per here te pare ne Festivalin e Kanes 2008...Mbetet te shifet se cfar do te dal nga ky film...

Ēfar mendoni ju, per kete fenomen ne skenen muzikore???

Evidenca Maska e RaPSouL
    Anėtarėsuar
    09-03-2006
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    17,464
    Te gjitha i kan fantastike si nga zeri e deri tek koreografia , mirepo qe jan lezbike pak sado i bjen ne sy te keq njerezve , per mua jan te paaritshme.
    Sui generis

Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •