Une kam te drejt te flas per Kishen e Nolit, aq sa ka te drejt te flase cdo shqiptar i besimit ortodoks. Kurse per kishen e jallullatosit, tash eshte bere si ligj, te flasin vetem ortodokset. Cudi, sesi kane dalur keto rregulla te reja. Por, mendoj dhe shpresoj se gjerat do te ndryshojne shume shpejt.
Kurse faktin qe Jallullatosi eshte grek dhe do te mbetet grek, kete nuk mund ta ndryshoj asgje ne kete bote! Prandaj, nuk eshte ofendim..apo kur po mendoj me mire ndoshta edhe eshte!
Ai eshte partizan i vesh si partizan qe gjermanet te kujtojne se eshte gjerman i vesh si partizan, e keshtu nuk e arrestojne.Nese u takon atyre te flasin per kete ceshtje, por ti c' ke ?
When you are in it up to your ears, keep your mouth shut.
Po ku eshte e keqja, per ti mohuar nenshtetesine...
Nje njeri me nenshtetesi te huaj na nderon me kerkesen e tij, dhe ja ēndodh i mohoet, po pse? Provoni ti ofroni te njejten gje miliona njerezve me nenshtetesi amerikane,engleze,ruse,kineze,australiane,etj..., as qe do ta mirrnin ne kosiderate. Nje njeri qe aq shume beri per ne... ia mohojne!
Me pelqejne disa postime qe vine nga persona qe as banojne ne Shqiperi..., por thjesht sepse shprehen ne shqip, ndiejne te drejten ti mohojne nenshtetesine Kryepiskopit. Ne kemi ne qeveri njerez me nje,dy, dhe me shume nenshtetsi dhe e kam fjalen per ata qe bejne politiken tone ne bote, por lind pyetja: me te vertete??? sepse nje fjale e urte thote;" dy kunguj ne nje sqetull s'mbahen", nuk bund te ndjekesh dy lepuj, sepse rrezikon te mos zesh asnje...
Anastasi, kerkon te jete me te drejta te barabarta, si ne te drejta edhe ne detyrime, KU ESHTE E KEQJA???
E ke parasysh ku shoket e tu marrin espuls, apo hyjne ne listen e zeze te nje shteti apo konfederate shtetesh. Ai person ka vepruar hapur me objektiva antishqiptare.
Pse ne Shqiptaret nuk e paskemi te drejten te mohojme te tjere ?
Sipas kesaj teorie, po ftojme Bin Ladenin ne Shqiperi se ne fund te fundit ai vetem te drejta te barabarta po kerkon...
Sa jane shtuar keta Hamzat mor jahu![]()
Kur jam rrethuar nga njerėz tė vegjėl s'ndjej madhėshti, por mjerim! M.Roēi
Degjo mos ja fut kot, po deshe te me japesh fakte, urdhero por llafe kot i mer era.
Ata qe marrin espuls, nuk jane dhe s'mund te jene shoket mi, mund te jene te tute, por kjo nuk eshte e rendesishme. Fakti qe nje person merr espulsion, duhet ta kete merituar me ndonje sjellje te tijen. Sa di une, Kryepiskopi i Tiranes ,Durresit dhe gjithe Shqiperise, nuk merret me droge o trafiqe te tjera...!!!
Perveē se te mira, te keqia nuk kemi pare! Pra eshte turp qe ti mohoet nenshtetesia. Nga keto gjera matet edhe demokracia!
Me vjen keq por shoh qe jane shume njerez me fobira, ata qe kenaqen me kete MOHIM = TURP !
Shqiptari e ka care rrugen e historise me Palle ne dore!
Nuk eshte puna e Janutallosit. Kjo eshte ēeshtje politike. Kisha ortodokse greke, ruso-sllave kerkon te jete brenda ligjit, vetem duke e bere agjentin grek me nenshtetesi shqioptare. Ata nuk duan te shkruhet ne histori qe ne krye te kishes ortodokse shqiptare ka qene nje grek.
Eshte si puna e Millosheveēit qe e helmuan pa e denuar vetem per mos te preke serbet.
Pika 6 e Ligjit per shtetsin thot
6. Pranimi i tij si shtetas shqiptar tė mos prekė sigurimin dhe mbrojtjen e Republikės sė Shqipėrisė ;
A e prek sigurimin dhe mbrojtjen e Republikės sė Shqipėrisė dhenia e Shtetesis Janullatosit?
Un mendoj se po
Krijoni Kontakt