Close
Faqja 5 prej 8 FillimFillim ... 34567 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 73
    thundercloud Maska e eris1979
    Anėtarėsuar
    29-05-2006
    Vendndodhja
    Durres
    Postime
    87
    Citim Postuar mė parė nga brooklyn2007 Lexo Postimin
    Ketu nuk duhet shtruar ceshtja pse eshte grek, por a ka te drejte te qendroj ne krye te kishes nje i huaj?!! Me sa di une ortodokset shqiptare e kane pranuar si lider te tyre. Mendoj se u takon ketyre te fundit te flasin per ceshtjet e kishes se tyre dhe askujt tjeter.
    Shqiptaret pranojne gjithcka kur behet fjale per fete, ndryshe nuk do te kishim 17 fe dhe 117 sekte. Indiferenca dhe pandjeshmeria e shqiptareve ndaj fese eshte shfrytezuar gjithmone dhe kete po e vuajme dhe sot e kesaj dite. Do shembuj?!. Vete kjo situate, me nje te huaj ne krye te Kishes Shqiptare dhe ky diskutim e ilustrojne me se miri kete ngerc.
    I came so far for beauty
    I left so much behind

i/e regjistruar Maska e njemik
    Anėtarėsuar
    31-01-2006
    Postime
    403
    .Postuar mė parė nga brooklyn2007
    Ketu nuk duhet shtruar ceshtja pse eshte grek, por a ka te drejte te qendroj ne krye te kishes nje i huaj?!! Me sa di une ortodokset shqiptare e kane pranuar si lider te tyre. Mendoj se u takon ketyre te fundit te flasin per ceshtjet e kishes se tyre dhe askujt tjeter
    Nga e di ket ti broklyn
    Un se kam pranuar dhe as ma ka mar njeri mendimin

Citim Postuar mė parė nga Artson Lexo Postimin
    PO perflitet nenshtetesia dhe jo ceshtja e kishes. Pastaj ty pse te djeg kaq shume greku dhe na hidhesh me maska altruiste ketu.

Nese u takon atyre te flasin per kete ceshtje, por ti c' ke ?

Sepse une jam pjese e atyre ortodokseve prandaj flas. Ti je gje pjese apo je futur ketu kot sa per te kaluar kohen?!!!

Ti Rina per sa kohe nuk je ortodokse shqiptare nuk ke te drejte te flasesh fare per kishen ortodokse. Mos beni kot rolin e kompetentit pa e pasur idene per cfare po flisni dhe ne emer te kujt flisni.

Eris1979, ti flit ne emer te vetes tende mos flit ne emer te te gjitheve. Ai i huaji ne krye te kishes ortodokse ka rimekembur kishen shqiptare nga zero qe ishte, ne krahasuese me kishat e vendeve te tjera. Nuk besoj se eshte nevoja te tregojme tani sa e sa shqiptare ortodokse jane shkolluar ne teologjine ortodokse dhe sa e sa kisha jane ndertuar. Ti ca ke bere nga ana jote si ortodoks i thjeshte shqiptar?!!!

Njemik, ti se ke pranuar, por e kane pranuar te tjeret. Ti je vetem nje nga qindra mijra ortodokse shqiptare dhe qe me shume siguri je pasiv ne ceshtjet e kishes dhe kujtohesh per to ketu ne forum. Dhe mos prit qe te vij njeri te te marre mendimin ty per kishen. Sa kohe ti dhe shume ortodokse te tjere do te rrine ne hije, punet e kishes do ti vendose tjeterkush.

Tani ne lidhje me temen. Mendimi im eshte qe meqenese ortodokset shqiptare (shumica) e pranuan Janullatosin si kryetar te tyre duhet po ortodokset shqiptare qe te jene ato qe te vendosin nese ky njeri e meriton ose jo qe te marre nenshtetesine shqiptare. Si mund te behet kjo?!! Ndoshta me ane te peticioneve ose me ane te ndonje minivotimi special. Serisht i mbetem mendimit qe per kete ceshtje dhe per cdo ceshtje tjeter te kishes ortodokse shqiptare verdiktin duhet ta japin vetem besimtaret ortodoks te Shqiperise.

Ndryshuar pėr herė tė fundit nga brooklyn2007 : 17-09-2007 mė 15:52
    ABCĒDDhEĖFGGjHIJKLLlMNNjOPQRRrSShTThUVXXhYZZh (Alfabeti Shqip, 36 gėrma)

Perjashtuar Maska e morrison
    Anėtarėsuar
    16-01-2007
    Vendndodhja
    Me kembe ne toke!
    Postime
    822
    Deshmon per dashurine e tij per popullin shqiptar me te cilin ndan 17 vjet te jetes se tij.
    Dhe ti gjoja e beson kete dashurine e tij....

O ALBO je tipik grek me kto theniet e tua ( durios ypos, jam i sigurt qe ti di greqisht ), me kujton greket ne cdo gje qe shprehesh. As oportunistin nuk di te besh, ne cdo teme je hiq e mos e kput dhe dashje pa dashje e nxjerr koken ku do te dalesh, por shqiptaret nuk jane budallenj qe te presin nga ty ti mbushesh mendjen qe greket na qenkan te dashuruar mbas nesh e vendit ton. Realiteti eshte shume kokfort.

Nese ti don qe ne te ndryshojme mendim per greket, le te ndryshojne ata per ne te paret. Kshu qe ik futu ne ndonje forum grek dhe flit per miqesin greko-shqiptare ta shikosh si do te presin. Megjithse e di qe as te rrifet fare per ta bere nje gje te tille, detyra jote eshte ketu, se prandaj paguhesh.

Perjashtuar Maska e morrison
    Anėtarėsuar
    16-01-2007
    Vendndodhja
    Me kembe ne toke!
    Postime
    822
    Brooklyn jam dakort me ty ne disa gjera, "njeriu mer ate qe meriton". Perderisa ne nuk interesohemi per veten ton, domosdo te tjeret do mendojne per ne ne favor te tyre.

i/e regjistruar Maska e Xhuxhumaku
    Anėtarėsuar
    19-11-2003
    Vendndodhja
    sopr'un'curva
    Postime
    13,379
    Citim Postuar mė parė nga Hyj-Njeriu Lexo Postimin
    Edhe te jete nenshtetas shqiptar na duhet...Nenshtetesia shqiptare ti jepet vetem kujt provon se ne 1912 para pavaresise, stergjyshi ka qene banor i nje prej 4 vilajeteve shqiptare....Te huajt te shohin punen e vet....
    Hyj,

Mesa di une Janulla-tosi, ka lindur ne Arte, qe i bie brenda 4 Vilajeteve, por 'sdi nese ka gje lidhje me Zerven, se edhe ai me origjine nga rrethinat e Artes qe?
    --- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...

---voudou.. ---

I qete Maska e BEHARI
    Anėtarėsuar
    28-12-2005
    Vendndodhja
    ME MENDJE DHE ZEMER NE SHKODER!!
    Postime
    2,119
    Nuk ma merr mendja se do dale ndonje President shqiptare qe te i vendos vehtes njollen e turpit,duke i dekretuar nenshtetesine shqiptare nje poli agjenti grek sic eshte JONULLATOSI!!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    13-03-2006
    Postime
    92
    Po le te bejm nje sondazh o brokly ta shohim ate shumicen qe na pretendoke zotrote

Citim Postuar mė parė nga Forumisti Lexo Postimin
    Po le te bejm nje sondazh o brokly ta shohim ate shumicen qe na pretendoke zotrote

Une nuk pretendoj asgje. Une thjesht shoh faktet. Janullatosi sot po rri ne krye te kishes as me forcen e armeve dhe as me dhune. Fakti qe s'ka ndonje levizje te shumices ortodokse per ta zevendesuar, per mua do te thote se ata jane dakort me pranine e tij aty. Prandaj ideja qe dhashe me lart per marrjen e shtetesise shqiptare do te tregonte nese ai gezon popullaritet pozitiv ose jo midis besimtareve.
    ABCĒDDhEĖFGGjHIJKLLlMNNjOPQRRrSShTThUVXXhYZZh (Alfabeti Shqip, 36 gėrma)

Evidenca Maska e RaPSouL
    Anėtarėsuar
    09-03-2006
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    17,464
    Shqiptari mbi shqiperin.
    Sui generis

Faqja 5 prej 8 FillimFillim ... 34567 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Theofan Stilian Noli: Jeta dhe veprat e tij
    Nga ILovePejaa nė forumin Elita kombėtare
    Pėrgjigje: 85
    Postimi i Fundit: 15-11-2022, 22:39
  2. Sulė Hotla (1875-1947), Njė Jetė Pėr Shqipėrinė
    Nga strong_07 nė forumin Bashkėpatriotėt e mi nė botė
    Pėrgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 29-04-2019, 16:32
  3. Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 24-11-2016, 09:56
  4. Kristo Frashėri: Dilema pėr Himarėn
    Nga Qafir Arnaut nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 28-02-2006, 13:56
  5. Letėrsia Shqiptare
    Nga [A-SHKODRANI] nė forumin Enciklopedia letrare
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 24-10-2005, 14:02

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •